Jump to content

Postavi pitanje muslimanu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dobro Dejane počet ću lagano:De mi reci da li ti vjeruješ da svaki poslanik treba da bude primjer drugima i da svojim životom svjedoći zadaću koja mu je od Boga data?

Da li svaki poslanik treba da bude primjer u lijepom ponašanju?

već vidim da će biti vađenja stvari iz konteksta.

Подели на овим сајтовима

Sex iz zadovoljstva  ne . Sex za produženej vrste je hrišćanski . Da nije ovako onda bi abortus bio sasvim prihvatljiv za crkvu ?

To je brate nakardano. Znači treba se sexati samo ako hoću djete. Da izračunam: Ako želim da imam dvoje djece. Onda ću imati sex sa svojom suprugom dok se ne desi začeće.U ogromnom broju slučajeva to bi značilo da bi supružnici imali sex tokom dva mjeseca  u njihovom bračnom životu.

Žive recimo pedeset godina u braku a sexaju se samo nekoliko puta. 11222  

Pa to je prijatelju patnja. :nene:  :nene:  :nene:

Da, sexu zbog obostranog zadovoljstva i zbog produženja ljudske vrste.

Sve ostalo je nakaradno. :mad:

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

već vidim da će biti vađenja stvari iz konteksta.

To nije odgovor nego predrasuda.Odgovori prijatelju.

Nego da ti nije rođak onaj Milan Tarot pa da znaš što će se desiti u budućnosti? 3111111

Подели на овим сајтовима

Zemo  Pa zar nije i to neki put previše sHa_sarcasticlol .  Znaš ja nebi moga preći u vašu veru samo zbog više žena , neki put mi i ova jedna puno , a kako idu godine sve češče i češče .

Joj Zemo oprosti ili si ti slab hriščanin ili si sam sebi kontradiktoran. Ne pitaj me zbog čega! sFun_bat  sFun_bat  sFun_bat

Подели на овим сајтовима

To nije odgovor nego predrasuda.Odgovori prijatelju.

Nego da ti nije rođak onaj Milan Tarot pa da znaš što će se desiti u budućnosti? 3111111

Ne radi se o vidovitosti već o iskustvu.

Zar nisi primetio a najeminentniji teolozi sa ovog sajta više i ne diskutuju sa vama muslimanima...

Čisto sumnjam da je zbog toga što nemaju šta da kažu.

Подели на овим сајтовима

Zar nisi primetio a najeminentniji teolozi sa ovog sajta više i ne diskutuju sa vama muslimanima...

I tebe su nam poslali?

Ako smo glupi onda su glupog ostavili da raspravlja sa glupima.A ako smo neznalice onda su nam neznalicu poslali. Kakvim god nas etiketiraš to se primjenjuje i na tebe jer su nam poslali nekoga odgovarajućeg nam nivoa. 301  301  301

Подели на овим сајтовима

Ali da se ne prepucavamo iz šupljeg u prazno.Da bih ti postavio pitanje molim te uozbilji se i odgovori na ono što sam te upitao?

Подели на овим сајтовима

Ma ja sam veliki grešnik , trudim se da ne pravim grehe ali ne ide . Svako veče se pokajem za sve ono što pomislim i uradim . Što se tiče tog dela koji se odnosi na sex i  hrišćansko svatanje potrebe za njim . Malo je onda pravih hrišćana .

Potraži moji temu koju sam počeo  o abortusu na ovom forumu .

Подели на овим сајтовима

Ma ja sam veliki grešnik , trudim se da ne pravim grehe ali ne ide . Svako veče se pokajem za sve ono što pomislim i uradim . Što se tiče tog dela koji se odnosi na sex i  hrišćansko svatanje potrebe za njim . Malo je onda pravih hrišćana .

Potraži moji temu koju sam počeo  o abortusu na ovom forumu .

Joj što volim iskrene ljude.Svaka čast zemo.Vidi se da si zemljak.Prokužio si na šta sam se odnosio.

Što se tiče tvojwe intime i samom postu kojeg si napisao razumljivo je sljedeće:Ili želiš puuuuno djece pa često ti zbog prevelike želje i to dosadi.Ili želiš malo djece a svjesno kršiš ono što si napisao.

(Šala je dobronamjerna)

a potražit ću post samo dok se ovdje iznadmudrujem sa ovim "sajt bossom"

Подели на овим сајтовима

Ali da se ne prepucavamo iz šupljeg u prazno.Da bih ti postavio pitanje molim te uozbilji se i odgovori na ono što sam te upitao?

Ti si reko da ćeš početi da postavljaš a onda si počeo sa podpitanjima,ja ti neću ništa reći na podpitanja,očekujem postavke...

Подели на овим сајтовима

Можете ли мало да смирите страсти и да се не вређате, не потцењујете једни друге и не приступате религији кроз исмевање - ма чија год да је? :(

• Волим 1

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

Ti si reko da ćeš početi da postavljaš a onda si počeo sa podpitanjima,ja ti neću ništa reći na podpitanja,očekujem postavke...

Prijatelju nemoj vrdati. Pitanje je jednostavno a ti ili ne znaš odgovor na pitanje koje sam ti odgovorio ili se bojiš da odgovoriš jer znaš da ono što ću te poslije pitati će biti za tebe hladan tuš! 

Ne sikiraj se ni jedno ni drugo ti se neće desiti samo želim da iskreno pristupiš dijalogu i da poćenš razmišljati svojom glavom a ne da te u razmišljanu vode predrasude.

Neboj se sinko i odgovori.

Подели на овим сајтовима

Po Bibili mnogi poslanici su svojim djelima ostavili poruku za one koji ih slijede da mogu činiti najgora moguća djela. Nemoj prijatelju insistirati da ti navodim citate stid me je ove čestite hriščanke koja čita ovo što mi pišemo. Ali ako insistiraš napisat ću ti. Do tebe je!

već rekoh,samo piši

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...