Jump to content

Postavi pitanje muslimanu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Čekaj ne razumijem.Vi tumačite da je Noin sin silovao oca? 

To ne piše tako u tekstu.Kaže se:„Noa, zemljoradnik, zasadio vinograd. Napio se vina i opio, pa se otkrio nasred šatora. Ham, praotac Kanaanaca, opazi oca gola pa to kaza dvojici svoje braće vani. Šem i Jafet uzmu ogrtač, obojica ga prebace sebi preko ramena pa njime, idući natraške, pokriju očevu golotinju. Lica im bijahu okrenuta na drugu stranu, tako da ne vidješe oca gola.

Kad se Noa otrijeznio od vina i saznao što mu je učinio najmlađi sin, reče:»Neka je proklet Kanaanac, svojoj braći najniži sluga neka bude!»“

Ovdje se ne govori da ga je sin silovao.

Međutim ovdje imate problem poslanika notorne pijanice.Kakav nam primjer ostavlja:Pijmo do besvijesti. Jesam li u pravu?

Piše da se noje opio a ne da bio notorna pijanica.

Подели на овим сајтовима

Imaš primjer Lota koji je opet u pijanom stanju incest imao sa svoje dvije kćeri.Prvo sa jednom koja je rodila Amona a drugu noć sa drugom koja je rodila Moaba.

Kakav nam ovo primjer ostavlja?

да не треба да пијеш,видиш да увек избије неки белај ;)

Подели на овим сајтовима

6. Нико да не приступа к родици својој по крви, да не открије голотињу њену. Ја сам Господ.

7. Голотиње оца свог ни голотиње матере своје не откриј; мати ти је; не откриј голотиње њене.

8. Голотиње жене оца свог не откриј; голотиња је оца твог.

9. Голотиње сестре своје, кћери оца свог или кћери матере своје, која је рођена у кући или изван куће, не откриј голотиње њихове.

10. Голотиње кћери сина свог, или кћери кћери своје не откриј; јер је твоја голотиња.

11. Голотиње кћери жене оца свог, коју је родио отац твој, не откриј; сестра ти је.

12. Голотиње сестре оца свог не откриј; једна је крв са оцем твојим.

13. Голотиње сестре матере своје не откриј; јер је једна крв с матером твојом.

14. Голотиње брата оца свог не откриј приступајући к жени његовој; стрина ти је.

15. Голотиње жене сина свог не откриј; снаха ти је, не откриј голотиње њене.

16. Голотиње жене брата свог не откриј; голотиња је брата твог.

17. Голотиње жене и кћери њене не откриј; кћери сина њеног ни кћери кћери њене немој узети да откријеш голотињу њихову; једна су крв; зло је.

18. Немој узети жене преко једне жене, да је уцвелиш откривајући голотињу другој за живота њеног.

Како би ти тумачио ове голотиње?

Подели на овим сајтовима

да ли је обавезно да мушкарци први секс имају искључиво у браку,или је њима дозвољено и пре?

Јесте питање можда мало ретардирано, али не знам. :)

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

6. Нико да не приступа к родици својој по крви, да не открије голотињу њену. Ја сам Господ.

7. Голотиње оца свог ни голотиње матере своје не откриј; мати ти је; не откриј голотиње њене.

8. Голотиње жене оца свог не откриј; голотиња је оца твог.

9. Голотиње сестре своје, кћери оца свог или кћери матере своје, која је рођена у кући или изван куће, не откриј голотиње њихове.

10. Голотиње кћери сина свог, или кћери кћери своје не откриј; јер је твоја голотиња.

11. Голотиње кћери жене оца свог, коју је родио отац твој, не откриј; сестра ти је.

12. Голотиње сестре оца свог не откриј; једна је крв са оцем твојим.

13. Голотиње сестре матере своје не откриј; јер је једна крв с матером твојом.

14. Голотиње брата оца свог не откриј приступајући к жени његовој; стрина ти је.

15. Голотиње жене сина свог не откриј; снаха ти је, не откриј голотиње њене.

16. Голотиње жене брата свог не откриј; голотиња је брата твог.

17. Голотиње жене и кћери њене не откриј; кћери сина њеног ни кћери кћери њене немој узети да откријеш голотињу њихову; једна су крв; зло је.

18. Немој узети жене преко једне жене, да је уцвелиш откривајући голотињу другој за живота њеног.

Како би ти тумачио ове голотиње?

Čekaj ispade da je Noin sin silovao oca? Nego de ti meni svojim riječima napiši:Da li ti vjeruješ da je Noa silovan?

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

да ли је обавезно да мушкарци први секс имају искључиво у браку,или је њима дозвољено и пре?

Јесте питање можда мало ретардирано, али не знам. :)

Prvi sex u braku muškarcu.Prvi sex u braku ženi. To je po islamu.

A što bi bilo pitanje retardirano?

Подели на овим сајтовима

Prvi sex u braku muškarcu.Prvi sex u braku ženi. To je po islamu.

A što bi bilo pitanje retardirano?

Не знам - можда ће ми се ови старији хришћански чланови смејати.

Хвала брате.

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

Не знам - можда ће ми се ови старији хришћански чланови смејати.

Хвала брате.

Možda ako budu slijedli mišljenje  koje imaju neki da je bolje ne ženiti se. Onda nema sexa nikako.

Ili ako misle da treba sex imati samo kada se želi djete(onda nema nimalo krščana jer ko bi se toga držao).Da prostiš.

Подели на овим сајтовима

Vidiš kako je islamsko učenje ispravno. Govoriš ko pravi musliman. Svaka čast Dejane.

Ja sam ti čovek širokih ramena  a uskih shvatanja tako da je Islam idealan za mene ;)

Подели на овим сајтовима

Ja nikako da dobijem odgovor za one robinje,odnosno valjan odgovor.

Што не испробаш практично? :)

Што би чекао ваљан одговор, кад мож' да испробаш...  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...