Istina je samo jedna Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 xexex necemo vise o ovome , jer zaista ne znas o cemu pricas , ima li kakvih boljih tema? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 xexex necemo vise o ovome , jer zaista ne znas o cemu pricas , ima li kakvih boljih tema? па ти изволи па ми објасни кад си учен. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=6338.msg462927#msg462927 date=1307831238] xexex necemo vise o ovome , jer zaista ne znas o cemu pricas , ima li kakvih boljih tema? па ти изволи па ми објасни кад си учен. xexex , po cemu je to hriscanstvo bolje , evo do sada smo sve objasnili , jedan je Bog , zbog cega je hriscanstvo bolje , u cemu je bolji od Islama? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 nema odgovora ? ? ?aman RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 nema odgovora ? ? ?aman Zato sto ti prihvatas da si rob, sluga a ja ne. Hriscanstvo me uci da ako zelim mogu da potanem bog. E sad jel bolje biti rob ili bog? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 pogresno ti prijatelju tumacis Bibliju aman , svakako smo mi Boziji robovi , mozemo li se oduprijeti prirodnim nepogodama , mozemo li zaustaviti sudbinu , vrijeme i sl. ne mozemo , znaci robujemo . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 nema odgovora ? ? ?spam Zato sto ti prihvatas da si rob, sluga a ja ne. Hriscanstvo me uci da ako zelim mogu da potanem bog. E sad jel bolje biti rob ili bog? Леле брате Аквиљо, па теби није довољна ова функција на ЖРУ? aman БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Ја коју год тему да погледам Хришћанство је неупоредиво боље од Ислама. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 nema odgovora ? ? ? Zato sto ti prihvatas da si rob, sluga a ja ne. Hriscanstvo me uci da ako zelim mogu da potanem bog. E sad jel bolje biti rob ili bog? Леле брате Аквиљо, па теби није довољна ова функција на ЖРУ? spam Cek bratac ne mozemo svi iza snajpera daj i meni malo da bootujem osecaj za moc. :) dada aman Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Ја коју год тему да погледам Хришћанство је неупоредиво боље од Ислама. pa niko mi ne rece po cemu aman? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 По било чему. На пример, код нас се грех лечи покајањем, а не убијањем. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 pogresno ti prijatelju tumacis Bibliju spam , svakako smo mi Boziji robovi , mozemo li se oduprijeti prirodnim nepogodama , mozemo li zaustaviti sudbinu , vrijeme i sl. ne mozemo , znaci robujemo . Ko te je slagao da ja tumacim bilbiju? Ja to govorim iz teologije svetih otaca. Ja nisam ni rekao da sada jesam bog nego da radim na tome da postanem a to je velika razlika. Sa druge strane tebi odgovara polozaj roba i svidja ti se to super ali tu nema govora da je islam niti jednak a kamoli suprioran u odnosu na hriscanstvo. Hriscanin radi na tome a u buducem veku postane bog i da potpuno pobedi sve nuznisti prirode ukljucujuci i svoju prirodu. Dakle po ciljevima koje smo sebi zacrtali vi i mi. Vi ste svetlosnim godinama iza nas. aman Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Cek bratac ne mozemo svi iza snajpera daj i meni malo da bootujem osecaj za moc. dada spam aman Већ сад замишљам како те славе као великог пророка и долазе на поклоњење на север Србије. Кад може Мухамед што не може Аквиљо да смисли нешто ново. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 razlika je sto Muhammed nije nista izmislio , a sto se tice toga da cete u sledecem vijekupostati Bogovi to sigurno . a do sada nije niko postao Bog , ali eto vi ce te to u sledecem vijeku nadoknaditi . a sto se tice toga da je hriscanstvo bolje , ja trazim dokaz i trazim cinjenice , a ne poruke i izjave Svetih otaca. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 11, 2011 Пријави Подели Написано Јун 11, 2011 Cek bratac ne mozemo svi iza snajpera daj i meni malo da bootujem osecaj za moc. 319.gif 319.gif greengrin Већ сад замишљам како те славе као великог пророка и долазе на поклоњење на север Србије. Кад може Мухамед што не може Аквиљо да смисли нешто ново. :bla: Mislis ako moze Miroljub moze i Akvilio. 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука