Jump to content

Postavi pitanje muslimanu

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Знам, у исламиу је Алах створио смрт. И зло је, по исламу, Алахова творевина. Е сад, како је после свега тога човек крив - то не знам.  :291291291:

Па и мени то није јасно.  ne_shvata Дао ти судбину, Аллах је створио смрт (не знам зашто, јер све лоше штосе дешава јесте због смрти, пошто човек када чини грех подсвесно мисли да је то начин да превазиђе смрт), смрт је природна, а опет тражи од тебе да ти се ту нешто батргаш... потпуно нелогично.

Подели на овим сајтовима

evo primjer opet citat "Није БОГ створио Сотону.Сотона је ђаво,отпали анђео.БОГ је анђеле створио добре,са слободном вољом и дио њих је отпао слободном вољом" - to  znaci da je Bog rekao andjelima da ako se udalje od njega bice prokleti , a Bog kako znamo po Bibliji stvara rijecima , "Bog rece budi i ono bi" , to znaci da je Bog stvorio zlo a da toga nije svjestan , sto je kontradiktornost , ili im mozda i nije rekao dok ih je stvarao da ako ne budu uz Njega da ce biti kaznjeni , tj "pali andjeli" , prokleti . nije mi jasno nikako .

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

Аl Israa 17:1

Hvaljen neka je Onaj koji je u jednom času noći preveo Svoga roba iz Hrama časnog u Hram daleki, čiju smo okolinu blagoslovili kako bismo mu neka znamenja Naša pokazali.* - On, uistinu, sve čuje i sve vidi.

Da li mogu da dobijem tumačenje ovog ajeta?

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

to je sura  nocno putovanje  , kad je Muhammed s.a.v.s otisao za jednu noc do Jerusalema i odatle krenuo na putovanje kroz 7 nebesa zajedno sa Dzibrilom (Gabrijel)

ne vidim nejasnoce u ajetu.

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

to je sura  nocno putovanje  , kad je Muhammed s.a.v.s otisao za jednu noc do Jerusalema i odatle krenuo na putovanje kroz 7 nebesa zajedno sa Dzibrilom (Gabrijel)

И тога има код апостола Павла (путовање кроз небеса и гледање онога "што људском језику није дозвољено рећи").

Подели на овим сајтовима

"Знам човека у Христу који пре четрнаест година (или у телу не знам; или осми тела, не знам: Бог зна) би однесен до трећег неба.

Да би однесен у рај, и чу неисказане речи којих човеку није слободно говорити."

2Кор 12, 2-3

Подели на овим сајтовима

to je sura  nocno putovanje  , kad je Muhammed s.a.v.s otisao za jednu noc do Jerusalema i odatle krenuo na putovanje kroz 7 nebesa zajedno sa Dzibrilom (Gabrijel)

Реци ми где на српском могу наћи куран да читам онлајн, али цео куран не неке делове или нека тумачења. Значи просто куран на српском онлајн линк.

Ако знаш негде линкуј ми овде па да притефтерим у букмаркс да читам. Повремено имам времена да читам али ниђе не нађох , него све неке делове или нека тумачења а то ми не треба ...

Подели на овим сајтовима

to je sura  nocno putovanje  , kad je Muhammed s.a.v.s otisao za jednu noc do Jerusalema i odatle krenuo na putovanje kroz 7 nebesa zajedno sa Dzibrilom (Gabrijel)

Реци ми где на српском могу наћи куран да читам онлајн, али цео куран не неке делове или нека тумачења. Значи просто куран на српском онлајн линк.

Ако знаш негде линкуј ми овде па да притефтерим у букмаркс да читам. Повремено имам времена да читам али ниђе не нађох , него све неке делове или нека тумачења а то ми не треба ...

http://gusic.tripod.com/kuran_bos/

Mozda je ovde kompletan prevod?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

prevod na nas nije isto kao da ga citas na izvornom jeziku , arapskom.

Подели на овим сајтовима

http://gusic.tripod.com/kuran_bos/

Mozda je ovde kompletan prevod?

:drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

prevod na nas nije isto kao da ga citas na izvornom jeziku , arapskom.

Ima li istine u tome da se u Kuranu (mozda i u celom arapskom jeziku) nisu koristili znaci interpunkcije? Tacka, zarez i ostalo. Pa da je sve sto je napisamo u Kuranu moze citati i tumaciti na nekoliko nacina te stoga ima sedam (7) razlicitih citanja i razumevanja Kurana?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...