šangaj Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Шангај, много се Ти распитујеш нешто у последње време. Па таква тема, Цветкане... 4chsmu1 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Шангај, много се Ти распитујеш нешто у последње време. smej.gif Па таква тема, Цветкане... HOĆE ČOJEK PRIMITI ISLAM! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Шангај, много се Ти распитујеш нешто у последње време. dada Па таква тема, Цветкане... smej.gif HOĆE ČOJEK PRIMITI ISLAM! Еее... није дотле стигло.... 4chsmu1 .. него нешто да научим... smej.gif ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Шангај, много се Ти распитујеш нешто у последње време. smej.gif Па таква тема, Цветкане... HOĆE ČOJEK PRIMITI ISLAM! 4chsmu1 Хе, хе. Мерхаба! Смејаћеш се брате Енизе, али брат Шангај ми је послао Куран. dada Додуше на енглеском, али поклону се не гледа у зубе, у овом случају међу корице. smej.gif Шалим се, читаћу га кад усавршим енглески. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Шангај, много се Ти распитујеш нешто у последње време. dada Па таква тема, Цветкане... smej.gif HOĆE ČOJEK PRIMITI ISLAM! Хе, хе. Мерхаба! Смејаћеш се брате Енизе, али брат Шангај ми је послао Куран. smej.gif Додуше на енглеском, али поклону се не гледа у зубе, у овом случају међу корице. smej.gif Шалим се, читаћу га кад усавршим енглески. Cvele svi mi neko manje neko više može učiti od Šangaja, o kulturi dijaloga.Pročitaj svako njegovo pitanje, da li ćeš u njemu naći i jednu trunku podsmejavanja i arogancije.Tip je što se tiće kulture dijaloga mašallah.Mislim da je on ponajviše se okoristio od sviju nas. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Cvele svi mi neko manje neko više može učiti od Šangaja, o kulturi dijaloga. Pročitaj svako njegovo pitanje, da li ćeš u njemu naći i jednu trunku podsmejavanja i arogancije.Tip je što se tiće kulture dijaloga mašallah.Mislim da je on ponajviše se okoristio od sviju nas. 4chsmu1 Па нормално, кад се човек презива Цветковић. (тако се и ја презивам Шалу на страну, Шангај јесте пример како се треба опходити према онима који нису Православни, и уопште према онима који не деле исто мишљење. И мене је веома драго што је он члан овог форума. Он добро зна шта о њему мислим, и нема потребе да му ласкам. Ја, иако сам имао неких сцена у прошлим дијалозима, ипак сам доста научи од Тебе, и од Селкобе. И на томе сам Вам захвалан, поготово кад се узме у обзир моје понашање. Младост не може да буде изговор за такво понашање, али шта да се ради, људи смо - грешимо. Ал' ја се искрено кајем, и много ми значи што имам Шангаја за пример како се треба опходити према људима који су друге вере. И знам да не можемо да утичемо где ћемо се родити, које ћемо националности бити, али може да утичемо на то, дал' ћемо бити људи или нељуди. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Ја таман да кажем да сам и ја Цветкан... кад Цветкан ме предухитри... И немој да ме хвалите толико... 4chsmu1 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Ја таман да кажем да сам и ја Цветкан... кад Цветкан ме предухитри... dada И немој да ме хвалите толико... Фора је што се и отац Иван презива Цветковић. dada Е да, заборавио сам да напишем да је Шангај врло скроман. А то је највећа врлина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 Ја таман да кажем да сам и ја Цветкан... кад Цветкан ме предухитри... dada И немој да ме хвалите толико... Šangaj , nemoj da mi te gordost vata, daleko si ti od onoga što možeš da budeš.Čovjek uči do groba zar ne? dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 24, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 [quote Ја, иако сам имао неких сцена у прошлим дијалозима, ипак сам доста научи од Тебе, и од Селкобе. И на томе сам Вам захвалан, поготово кад се узме у обзир моје понашање. Младост не може да буде изговор за такво понашање, али шта да се ради, људи смо - грешимо. Ал' ја се искрено кајем, и много ми значи што имам Шангаја за пример како се треба опходити према људима који су друге вере. И знам да не можемо да утичемо где ћемо се родити, које ћемо националности бити, али може да утичемо на то, дал' ћемо бити људи или нељуди. Ti si mlad i perspektivan momak, niko ti nije zamjerio, i puno si se izgradio kao ličnost.Sječaš se na početku gafova, malo sam se znao nasmijati tebi ali ne zlonamjerno.ali danas te doživljavam kao ozbiljnog sugovornika iako si mlad!A ovaj zadnji dio teksta kojeg sam označio ati je dobar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Ti si mlad i perspektivan momak, niko ti nije zamjerio, i puno si se izgradio kao ličnost.Sječaš se na početku gafova, malo sam se znao nasmijati tebi ali ne zlonamjerno.ali danas te doživljavam kao ozbiljnog sugovornika iako si mlad!A ovaj zadnji dio teksta kojeg sam označio ati je dobar. Случајно сам изоставио једну реч: И знам да не можемо да утичемо где ћемо се родити, које ћемо вере и националности бити, али може да утичемо на то, дал' ћемо бити људи или нељуди. Хе, хе. Јел се сећаш кад смо расправљали о магарцу на ком је Христос јахао? Хвала Ти на лепим речима. Нисам више тако млад, пре два дана сам напунио 17. година. 0102_laugh Читам лектиру "На Дрини ћуприја" и ту се доста спомињу муслимани и њихове (Ваше) речи. Поготово ми је занимљиво пријатељство православног свештеника и хоџе. И драго ми је да ћу, кад будем почео да изучавам озбиљније ислам, из прве руке моћи од Тебе све да сазнам. И верујем да ћеш имати одговор на свако моје питање у вези ислама. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Ono što budem znao ako me dragi Bog poživi bit ću ti rado na usluzi a ako nešto ne budem znao onda ću pitati učenije od mene i reći ti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Ја таман да кажем да сам и ја Цветкан... кад Цветкан ме предухитри... dada И немој да ме хвалите толико... slava3 Šangaj , nemoj da mi te gordost vata, daleko si ti od onoga što možeš da budeš.Čovjek uči do groba zar ne? dada Ех... постоји ли тај човек кога гордост не хвата... мене грешног хвата... па не пуста.... Човек учи до гроба, тачно slava3 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Ја таман да кажем да сам и ја Цветкан... кад Цветкан ме предухитри... dada И немој да ме хвалите толико... dada Šangaj , nemoj da mi te gordost vata, daleko si ti od onoga što možeš da budeš.Čovjek uči do groba zar ne? dada Ех... постоји ли тај човек кога гордост не хвата... мене грешног хвата... па не пуста.... Човек учи до гроба, тачно slava3 slava3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Šangaj de mi reci nešto o rijeci Jordan!Šta je ona za vas? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука