Макрина Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Неке ствари које прича су ми у реду,онако стара школа,али неке никако па никако не разумем 0403_feel мада нема нико да је икад ружну реч реко за њега,па и сам Владика Атанасије каже за њега да је био добар човек и монах. Е,сад...не знам шта да кажем за неке ствари. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Мени баш није јасно ово око истресања кесе и враћање мужу и како то није прељуба Зар није боље онда развод ако ствари не функционишу... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Знате,ти људи који исповедају стотине људи најбоље знају какво је време данас међу људима.Можда није могао ни једног момента да се позове на врлину код људи који једноставно не знају или не желе да знају за врлину,па је рачунао,да се спаси што се спасти може...стварно не знам. Знам да је отац Лазар Острошки,блажене успомене,имао такав случај,да су му дошли брат и сестра који су починили инцест на разговор са намером да се после убију јер је било неподножљиво за њих сазнање шта су учинили.Замислите сад то!?Тешке ствари... Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Мени је отац Јустин доста сиров и вулгаран али опет не-острашћено...више онако критички и можда и са намером да се ствари назову правим именом,заправо јединим речником који данашњи световни људи и разумеју. Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 otac Justin definitivno ide ispred svog vremena... slava mu i milost LOL koji je to car... žalosno je da sa takvom lakoćom priča a da ga ljudi ne kapiraju... koja je to ontologija na delu-e to je intelektualac-a ne ovi naši... kvazi ALI GDE NAĆI TAKVOG ČOVEKA DANAS PowerCat, sleki, Милан Меденица :) and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Имао сам прилику да упознам оца Јустина, био сам у ман.Савини 2003. пар дана ,уживао сам гостопримство.Уживо сам се наслушао сличних примера из живота,који се овде наводе. Отац Јустин је оставио крајње позитиван утисак на мене. Добра душа, дивна, благ,волео је народ, био је деценијама у Дечанима, имао је огромно искуство у раду са људима.Ја сам у Савини служио неколико дана и могао сам да осетим атмосферу. Блага личност, широка, био је болестан и мучио се, ишао је на дијализу. Редовно га помињем на свакој Литургији. w.a.mozart, nishizawa, Александрида and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 bio sam...ali tek nakon smrti Таша, sleki and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Па од монаха и не очекујем да о анималном говори другачије него овако, како неко већ рече, сирово. Ми смо ти што имамо потребу да ту причу мало украшавамо. Што се тиче суштине овога што говори, мени је то уреду. Мада не може се узети за правило, свако одлучује за себе, и свако одлучи за онолико колико може носити са собом. Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 0110_hahaha svaka mu je slikovita, narodska i razumljiva 0110_hahaha nishizawa and Иринеј је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Знате... Definitivno čovjek koji ostavlja utisak Иринеј је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 Ретки су данас људи као што је био отац Јустин... Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 feeble, Vaske, Желе Зека and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 хахаха а ко се пријављује да буде сецикеса? Драшко and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Мај 8, 2012 Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 bio sam...ali tek nakon smrti Супер су ти сличице...сачувао сам их код себе у компу 4869 Иринеј је реаговао/ла на ово 1 Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2012 imam još neke oko manastira i iznutra al su na starom kompu koji ne radi trenutno Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука