w.a.mozart Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 znaaaaate, nisu ni svi po manastirima pravi monasi... to su,što kaže naš narod-kaludjeri... neka bezvezna stvar...... a tu je i taj osjećaj da stradaju na pravdi Boga,to godi njihovom egu..znaaaaate ... ne valja to,čedo moje..... Viktor Ljvovic, Светислав Павловић, Николa and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јун 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Додај и онај део кад каже да су најстрожи монаси-духовници заправо они који су прво били у браку, па знају "те ствари" и том строгоћом муче вернике којин им долазе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 stadaradim 0202_238 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
atinagora Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Sve drogerasi...Znaaaaate. Pa daj Boze da su te stvari radili prirodno....Nego ima i ne prirodno...Draga moja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Шта природно - неприродно, не контам ... 4chsmu1 Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Штета што нас је прерано напустио о.Јустин Савински. Слушао сам mocart нека његова предавања о Браку и Пороици 0705_read , и још нисам срео неког Монаха раван Њему по ЗДАВОМ РАЗМИЖЉАЊУ БРАКА t5504 и итд.?! Толико поуке и отворених речи само се од њега могло чути. Нек му Господ подари Рајско насеље у Царству Божијем у загрљају Праведника! Partibrejkers, Никола Поповић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Додај и онај део кад каже да су најстрожи монаси-духовници заправо они који су прво били у браку, па знају "те ствари" и том строгоћом муче вернике којин им долазе... Заиста је тако, многи су прошли мушко-женске односе пре ступања у монаштво и ретко ко је од таквих дественик, то јест, од младости у манастиру. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Додај и онај део кад каже да су најстрожи монаси-духовници заправо они који су прво били у браку, па знају "те ствари" и том строгоћом муче вернике којин им долазе... Заиста је тако, многи су прошли мушко-женске односе пре ступања у монаштво, ретко ко од таквих је дественик и од младости у манастиру. БАШ ТАКО ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Додај и онај део кад каже да су најстрожи монаси-духовници заправо они који су прво били у браку, па знају "те ствари" и том строгоћом муче вернике којин им долазе... Заиста је тако, многи су прошли мушко-женске односе пре ступања у монаштво и ретко ко је од таквих дественик, то јест, од младости у манастиру. Вероватно су дошли до закључка да је секс прецењен 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Штета што нас је прерано напустио о.Јустин Савински. Nisam ni znao da je preminuo o. Justin .... e bedak ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 jeste,na žalost...ja sam 2006. bio u Savini....evo da vidite malo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 E čoveče pre pet godina, a ja tek sada saznao .....?! Taman toliko kasnim za svetom ...... Ali dobro, takav je nekako čovek bio, da ću ga uvek doživljavati kao da je živ (mislim fizički) - zbog njegovog vedrog duha ..... Nikad nisam imao priliku da ga vidim uživo.... samo sam gledao jednu ili dve tv emisije o njemu. Fin utisak je ostavio na mene ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Штета што нас је прерано напустио о.Јустин Савински. Nisam ni znao da je preminuo o. Justin .... e bedak ...... Да , као што је показао слике W.A.Mozart пре 5.год.! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Штета што нас је прерано напустио о.Јустин Савински. Nisam ni znao da je preminuo o. Justin .... e bedak ...... Где Ти живиш... ц, ц, ц... :cheesy2:Нека Бог усели нашег о. Јустина у Царство Небеско. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 :cheesy2: :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука