Jump to content

Šta bi otac Justin Savinski rekao ...

Оцени ову тему

Препоручена порука

znaaaaate, nisu ni svi po manastirima pravi monasi... to su,što kaže naš narod-kaludjeri... neka bezvezna stvar......

a tu je i taj osjećaj da stradaju na pravdi Boga,to godi njihovom egu..znaaaaate

... ne valja to,čedo moje.....

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 168
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest ага пије млеко

Додај и онај део кад каже да су најстрожи монаси-духовници заправо они који су прво били у браку, па знају "те ствари" и том строгоћом муче вернике којин им долазе...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Штета што нас је прерано напустио о.Јустин Савински.

Слушао сам  mocart  нека његова предавања о Браку и Пороици  0705_read , и  још нисам срео неког Монаха раван Њему по ЗДАВОМ РАЗМИЖЉАЊУ БРАКА  t5504  и итд.?! 

Толико поуке и отворених речи само се од њега могло чути.

Нек му Господ подари Рајско насеље у Царству Божијем у загрљају  :) Праведника!

Подели на овим сајтовима

Додај и онај део кад каже да су најстрожи монаси-духовници заправо они који су прво били у браку, па знају "те ствари" и том строгоћом муче вернике којин им долазе...

Заиста је тако, многи су прошли мушко-женске односе пре ступања у монаштво и ретко ко је од таквих дественик, то јест, од младости у манастиру.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

• Гости

Заиста је тако, многи су прошли мушко-женске односе пре ступања у монаштво, ретко ко од таквих је дественик и од младости у манастиру.

БАШ ТАКО !

Подели на овим сајтовима

Заиста је тако, многи су прошли мушко-женске односе пре ступања у монаштво и ретко ко је од таквих дественик, то јест, од младости у манастиру.

Вероватно су дошли до закључка да је секс прецењен  4chsmu1
Подели на овим сајтовима

E čoveče pre pet godina, a ja tek sada saznao .....?! Taman toliko kasnim za svetom  0510_music ...... Ali dobro, takav je nekako čovek bio, da ću ga uvek doživljavati kao da je živ (mislim fizički) - zbog njegovog vedrog duha ..... Nikad nisam imao priliku da ga vidim uživo.... samo sam gledao jednu ili dve tv emisije o njemu. Fin utisak je ostavio na mene .....

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Штета што нас је прерано напустио о.Јустин Савински.

Nisam ni znao da je preminuo o. Justin .... e bedak ......

Где Ти живиш... ц, ц, ц...  :cheesy2:

Нека Бог усели нашег о. Јустина у Царство Небеско.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...