Candy Butcher Написано Август 29, 2014 Пријави Подели Написано Август 29, 2014 Narode, da li mi iko moze reci kada se popunjavaju budzetska mesta, posle prvog ili posle drugog upisnog roka? popunjena su posle prvog upisnogroka, drugi upisni rok je da se popune mesta na budžetu koja nisu popunjena na prvom Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nevski95 Написано Септембар 1, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 1, 2014 Za studente prve godine svecani pocetak bice odrzan 09.10. Ako si na upisnici naveo e-mail adresu,onda proveri da nemas ne procitanu postu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dule79bg Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Napokon sam dobio blagoslov i to jako brzo ove godine ali me je moj lekar opste prakse zeznuo,rekao sam mu za sta mi treba lekarsko uverenje i olovkom mi je napisao na papiru sa pecatom neko levo lekarsko uverenje za koje su mi na fakultetu rekli da ne vazi tako i da postoji poseban obrazac.Svasta od mog lekara.Videcu danas u domu zdravlja u Vrnjackoj Banji da li moze kod njih da se dobije,a cujem da mora da se ide kod psihologa,nesto kao za vozacki pa molim one koji su bili na tim pregledima da mi kazu gde sve treba da se ide i koliko ukupno izadje lekarsko uverenje,hitno mi je? 25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милијана Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Napokon sam dobio blagoslov i to jako brzo ove godine ali me je moj lekar opste prakse zeznuo,rekao sam mu za sta mi treba lekarsko uverenje i olovkom mi je napisao na papiru sa pecatom neko levo lekarsko uverenje za koje su mi na fakultetu rekli da ne vazi tako i da postoji poseban obrazac.Svasta od mog lekara.Videcu danas u domu zdravlja u Vrnjackoj Banji da li moze kod njih da se dobije,a cujem da mora da se ide kod psihologa,nesto kao za vozacki pa molim one koji su bili na tim pregledima da mi kazu gde sve treba da se ide i koliko ukupno izadje lekarsko uverenje,hitno mi je? Ocni pregled, pregled kod psihologa, klinicki pregled (osnovno- kicma, grlo, otkucaji srca i sl.) i pregled kod neuropsihijatra. Mene je izaslo 1900 dinara, ako se ne varam.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dule79bg Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 Ocni pregled, pregled kod psihologa, klinicki pregled (osnovno- kicma, grlo, otkucaji srca i sl.) i pregled kod neuropsihijatra. Mene je izaslo 1900 dinara, ako se ne varam.. Jel to moze sve u domu zdravlja isti dan t.j medicini rada?Videcu sutra ovde gde sada zivim da li mogu sve da zavrsim. 25 juna moj svet je srusen,izgubio sam jedino bice koje je ceo svoj zivot posvetilo meni-moju majku.Jos uvek sam u soku i bicu celog zivota.Samo se nadam da mi majka sada nije bolesna,da je ne boli nista...Pocivaj u miru moja majko jedina,voleo sam te i volecu te celog zivota,kao sto si i ti volela mene i borila se za mene celoga zivota,hvala ti puno za to.Neka ti je laka zemlja majko moja i neka ti dusa pociva u miru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Септембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2014 piše od dokumentata koje trebamo dostaviti za dom piše i fotografija u električnom formatu, kako da im to dostavim ne kontam Pa ne traze ti bas u elektricnom formatu, ali blizu si Tu fotografiju u elektonskom formatu lepo na fles ili cd pa im dostavis kad bude raspodela. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milos94 Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 E ovako narode, mozda ce glupo zvucati ali imam jednu dilemu, a ona glasi. Da li oni koji su upisali bogoslovsko--katihetski smer, mogu biti rukopolagani u svestenicki cin kao i ovi u pastirskom? PS: Smejte se slobodno ali mi razjasnite А већ и сјекира код коријена дрвећу стоји; свако, дакле, дрво које не рађа добра рода, сијече се и у огањ баца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 E ovako narode, mozda ce glupo zvucati ali imam jednu dilemu, a ona glasi. Da li oni koji su upisali bogoslovsko--katihetski smer, mogu biti rukopolagani u svestenicki cin kao i ovi u pastirskom? PS: Smejte se slobodno ali mi razjasnite могу Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nevski95 Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 E ovako narode, mozda ce glupo zvucati ali imam jednu dilemu, a ona glasi. Da li oni koji su upisali bogoslovsko--katihetski smer, mogu biti rukopolagani u svestenicki cin kao i ovi u pastirskom? PS: Smejte se slobodno ali mi razjasnite Mogu,jer kao sto oni koji su upisali pastirski posle mogu da budu veroucitelji,tako i ovi mogu svestenici,inace 99% osoba koje zavrse Bogoslovski fakultet prvo zaposlenje nadju kao veroucitelji Dosta o svemu tome imas ovde Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милијана Написано Септембар 10, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2014 Jel to moze sve u domu zdravlja isti dan t.j medicini rada?Videcu sutra ovde gde sada zivim da li mogu sve da zavrsim. Требало би да може. Доста брзо иде све то. Заједно су и они који иду по друга уверења, а чекали смо само неуропсихијатра који касније почиње са радом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milos94 Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Mogu,jer kao sto oni koji su upisali pastirski posle mogu da budu veroucitelji,tako i ovi mogu svestenici,inace 99% osoba koje zavrse Bogoslovski fakultet prvo zaposlenje nadju kao veroucitelji Dosta o svemu tome imas ovde Hvala narode, istripovao sam nesto А већ и сјекира код коријена дрвећу стоји; свако, дакле, дрво које не рађа добра рода, сијече се и у огањ баца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Izašla preliminarna rang lista za dom učenika PBF-a http://www.bfspc.bg.ac.rs/sr/informacije/preliminarne-rang-liste-na-konkursu-doma-studenata-pravoslavnog-bogoslovskog-fakulteta Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inspektor Написано Септембар 24, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2014 Може ли неко мало о предметима на првој години.Који је најтежи,који предемти захтевају граматику,а поготово мало о Грчком,Руском и Црквенословенском језику. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aleksa_arilje Написано Септембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Kada pocinju predavanja, zna li neko? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 26, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2014 Kada pocinju predavanja, zna li neko? devetog oktobra je svecani prijem brucosa, tad dobijas raspored casova a predavanja pocinju desetog oktobra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука