Jump to content

SVE O PRIJEMNOM ZA BOGOSLOVSKI FAKULTET

Оцени ову тему

Препоручена порука

А замисли тек ову јерес што бих ја увео, да сам професор, само не за пријемни, већ касније за испите. Студент би као део предиспитних обавеза (на вежбама, рецимо) требало да уради следеће - да оде на форум поуке.орг и одговори на два актуелна топика који имају везе са предметом (један топик бих можда ја одабрао, а други би био по избору самог студента). Исто бих урадио на свим осталим факултетима, само што форум не би био поуке (мада, с обзиром на ширину тема, није ни то искључено :))) ), већ stackoverflow, physicsforum итд. И коначно, требало би да напишу чланак на википедији, сваки студент на по једну тему из предмета. Тиме би се студенти подобро извежбали, а профитирали би сви јер би добили извор информација и то рецензиран. :)

Подели на овим сајтовима

Пријавио сам као прву жељу Богословско-катихетски,а као другу Богословско-пастирски програм.
Ако не будем примљен на буџет на смеру под број 1,а имам довољно бодова да будем на буџету на другом смеру,могу ли да се пребацим?

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо! Моје питање је следеће: какви су услови у дому и шта би сте рекли некоме ко има сместај у Београду али би био у дому (због близине предавањима, богослужењима, и осталим погодностима које има дом), и који има 30 година? И имам слично питање као брат изнад, ако буде неко испод црте на пастирском, а има довољно за катихетски, да ли аутоматски бива примљен ако је то ставио као опцију под 2. Хвала унапред

Подели на овим сајтовима

Пријавио сам као прву жељу Богословско-катихетски,а као другу Богословско-пастирски програм.

Ако не будем примљен на буџет на смеру под број 1,а имам довољно бодова да будем на буџету на другом смеру,могу ли да се пребацим?

Moze, zato i postoji druga opcija.  :)

Подели на овим сајтовима

Je l' u 12 pocinje prijemni, i koliko traje?

Да, у 12 почиње, а колико ће трајати, питање је.  :) 

Хоће ли пре пријемног бити окачена листа пријављених кандидата?

Будите, дакле, савршени, као што је савршен Отац ваш небески”.  (Мт. 5; 48)

Подели на овим сајтовима

Да, у 12 почиње, а колико ће трајати, питање је.  :)

Хоће ли пре пријемног бити окачена листа пријављених кандидата?

Ja sam malopre hteo da pitam da li se neko prijavio danas, da znamo otprilike broj prijavljenih. Ja sam 123.

Подели на овим сајтовима

Будите, дакле, савршени, као што је савршен Отац ваш небески”.  (Мт. 5; 48)

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da sam zadnji 197. Da li neko zna neka pitanja koja su bila prošle godine odnosno 2013? I jedno pitanje: nikako ne mogu da se setim šta je KENOSIS, a zaboravio sam da zapišem kad sam čitao i sad ne mogu da se setim gde sam to našao.

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Кеносис значи самопонижавање.У посланици Филипљаним се налази пасус кеносис који говори о самопонижавању Христа.

Ово се налази у трећој књизи Томаса Хопка,посланица Филипљанима.

Подели на овим сајтовима

Ко је написао Мирослављево јеванђеље?

Настао је по наруџбини захумског кнеза Мирослава, а писао га је Глигорије дијак(ђак).

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...