Гости Guest Написано Јун 18, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Још једно питање: зна ли неко да ли је на Богословском факултету одложен пријемни испит за недељу дана, као и на другим факултетима? Jeste, polaze se sedmog jula. Pise sve na njihovom sajtu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inspektor Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Хвала брате, али ја сам све то пронашао, него сам мислио нешто ново ако има, али у реду је... Хвала још једном Волео бих и ја да има јер и ја полажем ... Ако нађеш шта,јави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inspektor Написано Јун 18, 2014 Пријави Подели Написано Јун 18, 2014 Богословско-катихетски програм Богословско-пастирски програм Може ли неко да ми објасни шта је шта? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Prvo, da li je moguce studirati PBF paralelno sa nekim drugim fakultetom, nesto kao vanredno studiranje? Nemam pojma kakva su pravila na PBF i kom univerzitetu on uopšte pripada, ali samo da znaš da od skoro nije moguće studirati dva fakulteta istog univerziteta na teret budžeta. Mnogi nađu način da zaobiđu ovo pravilo, ali ima i onih kojima to ne pođe za rukom. Anđela је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Пауновић Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Помаже Бог свима! Ево и ја сам релативно нов на форуму и покушаћу да упишем ПБФ ове године. Пријемни нам се полако приближава, још 17 дана. И како вам напредује учење? “Будите, дакле, савршени, као што је савршен Отац ваш небески”. (Мт. 5; 48) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 19, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 Богословско-катихетски програм Богословско-пастирски програм Може ли неко да ми објасни шта је шта? U sustini katihetski je za veroucitelja a pastirski za svestenika Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inspektor Написано Јун 19, 2014 Пријави Подели Написано Јун 19, 2014 U sustini katihetski je za veroucitelja a pastirski za svestenika Да,али може ли се пастирским радити као вероучитељ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 20, 2014 Гости Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Да,али може ли се пастирским радити као вероучитељ? Moze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aleksa_arilje Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Koliko je vremena potrebno da se ceka da episkop posalje blagoslov, inace sam iz Zicke eparhije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Koliko je vremena potrebno da se ceka da episkop posalje blagoslov, inace sam iz Zicke eparhije. Време зависи од епархије до епархије, неки добију готово одмах, а неки се поштено начекају. Углавном, чак и ако не донесеш благослов на пријаву за конкурс, можеш да га донесеш касније на упис, само нагласи то приликом предаје докумената. Код тебе је специфична ситуација јер од скора имаш новог епископа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aleksa_arilje Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Време зависи од епархије до епархије, неки добију готово одмах, а неки се поштено начекају. Углавном, чак и ако не донесеш благослов на пријаву за конкурс, можеш да га донесеш касније на упис, само нагласи то приликом предаје докумената. Код тебе је специфична ситуација јер од скора имаш новог епископа. Jeste, ali molbu saljem episkopu Jovanu koji je jos na funkciji administratora Zickog, tako mi je rekao svestenik. Hvala na odgovoru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paladije Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Svaka čast svima koji žele da upišu PBF, ali ja toplo ne preporučujem, ako nemaju već jedan završen fakultet, i ako nisu u stalnom radnom odnosu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Пауновић Написано Јун 20, 2014 Пријави Подели Написано Јун 20, 2014 Што се тиче благослова, ја сам га добио за неких недељу дана. Свештенику сам дао сва потребна документа, а он је то проследио даље до владике. Иначе и ја сам из Жичке епархије и благослов сам добио од владике Јована (после Сабора). “Будите, дакле, савршени, као што је савршен Отац ваш небески”. (Мт. 5; 48) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milos995 Написано Јун 21, 2014 Пријави Подели Написано Јун 21, 2014 U sustini katihetski je za veroucitelja a pastirski za svestenika Pomaze Bog braco. Mozete li mi reci,nesto vise od toga da je jedan za veroucitelja a drugi za svestenika. Jel ima razlike u trajanju strudiranja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aleksa_arilje Написано Јун 21, 2014 Пријави Подели Написано Јун 21, 2014 Што се тиче благослова, ја сам га добио за неких недељу дана. Свештенику сам дао сва потребна документа, а он је то проследио даље до владике. Иначе и ја сам из Жичке епархије и благослов сам добио од владике Јована (после Сабора). Hvala. Стефан Пауновић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука