Плутон Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 Да ли за тест опште информисаности постоје припреме или слично? Ако мислиш на организоване припреме на факултету - тога нема. Прегледај ову тему, наћи ћеш питања са тестова опште културе ранијих година. Видећеш да врло су једноставни, обично се деси и да се неко питање понови. Inspektor је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 25, 2014 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 dali je moguce nabaviti test koji je bio 2013 za prijemni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 25, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2014 dali je moguce nabaviti test koji je bio 2013 za prijemni Имаш питања овде. Прочешљај ову тему, имаш ту доста других питања и савета у вези са пријемним и уписом на ПБФ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inspektor Написано Март 3, 2014 Пријави Подели Написано Март 3, 2014 Да ли је грех ако ми се укаже на пријемном прилика да препишем које питање? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inspektor Написано Март 4, 2014 Пријави Подели Написано Март 4, 2014 Питање које се налази на сајту Богословског факултета. По православном схватању жена је: а. подређена мужу б. једнака с мужем в. непотпуно биће без мужа У књизи пише да је жена неопходна допуна човеку,али пише и да је она створење по своме праву.Ша одговорити Б или В ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 naravno a) "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megidon Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Да ли је грех ако ми се укаже на пријемном прилика да препишем које питање? Грех је ако ти се укаже прилика а ти је пропустиш! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inspektor Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Да ли се неко припрема за пријемни ове године на Богословки факултет? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 28, 2014 Гости Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Да ли се неко припрема за пријемни ове године на Богословки факултет? Ја се припремам. Читам оне четри књиге Томаса Хопка. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Мене интересује која је процедура после трогодишње средње школе? Да ли је обавезна и четврта година да би се уписао факултет или може одмах после трогодишње?После факса немам дилему свештеник или монах - монах. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 28, 2014 Гости Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Мене интересује која је процедура после трогодишње средње школе? Да ли је обавезна и четврта година да би се уписао факултет или може одмах после трогодишње? После факса немам дилему свештеник или монах - монах. Cetvorogodisnja skola je obavezna Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 28, 2014 Пријави Подели Написано Март 28, 2014 Cetvorogodisnja skola je obavezna Da. Raspitaj se. Završi vanredno neku školu,koju možeš i daj sve od sebe da upišeš fax. I onako se u školama ne uči ništa posebno...hoću reći-ništa vredno pamćenja. Čovek se uči dok je živ. Nikad nije kasno. Pokušaj. :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Март 29, 2014 Пријави Подели Написано Март 29, 2014 Cetvorogodisnja skola je obavezna Završi vanredno neku školu,koju možeš i daj sve od sebe da upišeš fax. Хвала вам на одговорима. Значе ми доста, пошто сад немам пуно времена за калкулисање хоћу ли ићи даље или ћу остати на трогодишњој. Наравно уз Божју помоћ идем даље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Музичар Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Поздрав занимају ме сљедеће ствари ? Какве оцјене требају бити да би се уписао факултет? Шта је потребно за упис? Може ли благослов неког другог бладике или мора епархиског? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Питање које се налази на сајту Богословског факултета. По православном схватању жена је: а. подређена мужу б. једнака с мужем в. непотпуно биће без мужа У књизи пише да је жена неопходна допуна човеку,али пише и да је она створење по своме праву.Ша одговорити Б или В ? Сва три одговора су тачна. Иформација из прве руке "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука