kron Написано Новембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2012 колико сам ја укапирао сви који упису 1 годину а пријаве се за дом добиће га,а за ове остале шта остане. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фоловер Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Може ли још нека информација о том студенском дому на ПБФ-у ако неко зна. Јако ми је важно ово. Интересују ме само који су критеријуми? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 4, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2012 Помаже Бог колеге! па ми се видимо сутра свима срећу желим! Нек је Господ сваки дан уз нас! Поздрав ехеееј... па ти се уписао-баш ми је драго- велики поздрав mocart Кирил је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Може ли још нека информација о том студенском дому на ПБФ-у ако неко зна. Јако ми је важно ово. Интересују ме само који су критеријуми? Тешко да ће сви бруцоши добити који конкуришу. Управник дома се променио па је баш чудна била расподела ове године. Успех ти се гледа наравно за дом. Фоловер је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Stefan94 Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Помаже Бог браћо и сестре, Како сте сви били тако добри претходних година,ред је за нову туру. Ја завршавам ове године средњу школу и планирам да упишем Богословију у Београду. Па ме занима све редом. Прво благослов. Како то добијам.? A послије ћемо за пријемни. Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Распитај се код парохијског свештеника. Он пише молбу и препоруку владици, који ти даје или не даје благослов. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Što bih ja voleo da sam sveštenik ili veroučitelj....To je velika čast i radost učiti druge blagodaću Božjom o nebeskom Bogu Ocu. marko_13, kirios1 and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Stefan94 Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Распитај се код парохијског свештеника. Он пише молбу и препоруку владици, који ти даје или не даје благослов. Хвала. Отишао сам код свештеника и разговарао сам са њим и рекао је да не бринем ништа да ће то бити сређено све,помоћи ће ми око тога.. Предложио ми је пар епархија и ај треба да се одлучим. Па ако неко можда зна какво је стање по епархијама и које епархије предлажете? Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Putnik Namernik Написано Јануар 22, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2013 Једна ствар ме мучи већ дуже време...размишљао сам да у упишем Богословију (када се стекну услови за то), и да постанем вероучитељ...али се нећкам из појединих разлога међу којим је највећи питање да ли је то оно што бих требао чинити. Волео бих када би сте ми рекли како сте знали да је вероучитељство управо ваш позив. Благодарим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Kako za sad stvari stoje, to nije profesija koja ima budućnost i koju bih preporučio bilo kome. Nerešen socijalni status veroučitelja i posle toliko godina... nikoga ne interesuje. Kod izbora profesije treba biti i racionalan. "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Piksi94 Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Imam pitanje.treba mi odgovor HITNO!!!!ovako ja idem u trogodisnju skolu,i sad je zavrsavam.raspitao sam se za 4 godinu da polazem razliku.imao bi 22 predmeta razlike.jako bi voleo da mogu sve poloziti u godinu dana da bi upisao teoloski fakultet.Ali svi su mi rekli da bi to moglo trajati i do godinu i po dana.Sad ono najvaznije.....cuo sam da postoje vanredne skole za odrasle,pa da li se to moze upisati.nek mi neko napise koje smerove posto sam ja masinac.Unapred hvala! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 24, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2013 Imam pitanje.treba mi odgovor HITNO!!!!ovako ja idem u trogodisnju skolu,i sad je zavrsavam.raspitao sam se za 4 godinu da polazem razliku.imao bi 22 predmeta razlike.jako bi voleo da mogu sve poloziti u godinu dana da bi upisao teoloski fakultet.Ali svi su mi rekli da bi to moglo trajati i do godinu i po dana.Sad ono najvaznije.....cuo sam da postoje vanredne skole za odrasle,pa da li se to moze upisati.nek mi neko napise koje smerove posto sam ja masinac.Unapred hvala! Ово је био и мој случај. Али сам одустао због цена. Школе ванредне имаш много и то се мора питати у средњој школи, где иду редовни ученици и рећи ће ти професори шта све има за ванредно. Предмети разлике зависи од тога који смер упишеш. Пошто је теби све једно шта, само да бих имао четврти степен онда питаш који би смер било најмања разлика предмета. Ипак сумњам да ћеш имати само 22. Полажеш предмете које ниси имао од прве до треће а четврту год све предмете јер ниси четврту годину имао као машинац. Изаћи ће ти мало више као и са ценом. То све мораш питати у школи. То је иначе преквалификација али и доквалификација јер треба ти четворогодишња школа. Школе углавном имају ванредно оне смерове које имају и за редовне ученика. Не стиди се да питаш јер свака средња то има,требала би. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад94 Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 Јел може да се некако набави пријемни испит од прошле године (2012). На сајту факултета има само онај из 2010. Упованије моје Отeц, прибјежишче моје Син, покров мој Дух Свјатиј, Тројице Свјатаја слава Тебје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Stefan94 Написано Јануар 25, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2013 Је ли има можда неко да из Републике Српске иде на Богословију? Занима ме какви су услови за нас,које папире требам предати ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 ako neko može da mi da sajt bogoslovskog fakulteta u libertvilu, ako upošte imaju sajt? Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука