Jump to content

SVE O PRIJEMNOM ZA BOGOSLOVSKI FAKULTET

Оцени ову тему

Препоручена порука

Помаже Бог колеге! па ми се видимо сутра :)

свима срећу желим! Нек је Господ сваки дан уз нас!

Поздрав :)

ехеееј... па ти се уписао-баш ми је драго- велики поздрав mocart

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Може ли још нека информација о том студенском дому на ПБФ-у ако неко зна. Јако ми је важно ово.

Интересују ме само који су критеријуми?

Тешко да ће сви бруцоши добити који конкуришу. Управник дома се променио па је баш чудна била расподела ове године. Успех ти се гледа наравно за дом.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Помаже Бог браћо и сестре,

Како сте сви били тако добри претходних година,ред је за нову туру. 

Ја завршавам ове године средњу школу и планирам да упишем Богословију у Београду. Па ме занима све редом.

Прво благослов. Како то добијам.? 

A послије ћемо за пријемни.

Хвала :D

Подели на овим сајтовима

Распитај се код парохијског свештеника. Он пише молбу и препоруку владици, који ти даје или не даје благослов.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Распитај се код парохијског свештеника. Он пише молбу и препоруку владици, који ти даје или не даје благослов.

Хвала. Отишао сам код свештеника и разговарао сам са њим и рекао је да не бринем ништа да ће то бити сређено све,помоћи ће ми око тога.. Предложио ми је пар епархија и ај треба да се одлучим. 

Па ако неко можда зна какво је стање по епархијама и које епархије предлажете? 

:D

Подели на овим сајтовима

Једна ствар ме мучи већ дуже време...размишљао сам да у упишем Богословију (када се стекну услови за то), и да постанем вероучитељ...али се нећкам из појединих разлога међу којим  је највећи питање да ли је то оно што бих требао чинити.  Волео бих када би сте ми рекли како сте знали да је вероучитељство управо ваш позив. Благодарим.

Подели на овим сајтовима

Kako za sad stvari stoje, to nije profesija koja ima budućnost i koju bih preporučio bilo kome. Nerešen socijalni status veroučitelja i posle toliko godina... nikoga ne interesuje.

Kod izbora profesije treba biti i racionalan.

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

Imam pitanje.treba mi odgovor HITNO!!!!ovako ja idem u trogodisnju skolu,i sad je zavrsavam.raspitao sam se za 4 godinu da polazem razliku.imao bi 22 predmeta razlike.jako bi voleo da mogu sve poloziti u godinu dana da bi upisao teoloski fakultet.Ali svi su mi rekli da bi to moglo trajati i do godinu i po dana.Sad ono najvaznije.....cuo sam da postoje vanredne skole za odrasle,pa da li se to moze upisati.nek mi neko napise koje smerove posto sam ja masinac.Unapred hvala!

Подели на овим сајтовима

Imam pitanje.treba mi odgovor HITNO!!!!ovako ja idem u trogodisnju skolu,i sad je zavrsavam.raspitao sam se za 4 godinu da polazem razliku.imao bi 22 predmeta razlike.jako bi voleo da mogu sve poloziti u godinu dana da bi upisao teoloski fakultet.Ali svi su mi rekli da bi to moglo trajati i do godinu i po dana.Sad ono najvaznije.....cuo sam da postoje vanredne skole za odrasle,pa da li se to moze upisati.nek mi neko napise koje smerove posto sam ja masinac.Unapred hvala!

Ово је био и мој случај. Али сам одустао због цена. Школе ванредне имаш много и то се мора питати у средњој школи, где иду редовни ученици и рећи ће ти професори шта све има за ванредно. Предмети разлике зависи од тога који смер упишеш. Пошто је теби све једно шта, само да бих имао четврти степен онда питаш који би смер било најмања разлика предмета. Ипак сумњам да ћеш имати само 22. Полажеш предмете које ниси имао од прве до треће а четврту год све предмете јер ниси четврту годину имао као машинац. Изаћи ће ти мало више као и са ценом. То све мораш питати у школи. То је иначе преквалификација али и доквалификација јер треба ти четворогодишња школа. Школе углавном имају ванредно оне смерове које имају и за редовне ученика. Не стиди се да питаш јер свака средња то има,требала би.

Подели на овим сајтовима

Јел може да се некако набави пријемни испит од прошле године (2012). На сајту факултета има само онај из 2010. :)

Упованије моје Отeц, прибјежишче моје Син, покров мој Дух Свјатиј, Тројице Свјатаја слава Тебје.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...