Ел Нињо Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 а шта ако будем имао мање? отприлике од 70 до 80, јел тад имам шансе за дом??? Па требало би Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Био је тест сличан ономе из 2010. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Горштак Написано Јун 27, 2012 Пријави Подели Написано Јун 27, 2012 Скоро исти оном из 2010. Чекамо резултате, па ћемо видети. Општа култура незгодна јако... Иначе Помаже Бог добри људи, пратим ја дуго овај форум, ал' ето, нисам до сада писао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica7 Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Test je bio smijesan,ko je ucio onaj iz 2010 taj je i ovaj znao,pitanja skoro ista.Opsta kultura nije bilo toliko teska,i tu je bilo par pitanja sa testa iz 2010,jedino onaj istraivacki rad ne znam sta je jos bilo zeznuto al u principu lako je bilo...Ja sam mislila da ce totalno drugacija pitanja dati... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 29, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Када ће бити резултата? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Када ће бити резултата? Управо су изашли Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
inesm Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 slavabogu Буџет! колеге са практичног јавите се :group111: malina :) and kron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
freeartistpg Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 I ja sam primljen, opšti smjer i budžet! Kolege, javljajte se! Vidimo se u oktobru. kron and malina :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ђакон Владислав Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Evo malo i ovde svih rezultata: http://www.bfspc.bg.ac.rs/sites/default/files/pdf/Preliminarna%20lista%20-%20Junski%20rok%202012.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Шта би са осталим кандидатима, јесу ли прошли пријемни? Пратила сам тему и држала им палчеве да прођу. Баш ме интересује шта је урадио Кирил? Кирил је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kron Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 slavabogu Буџет! колеге са практичног јавите се :group111: Vidimo se u oktobru kolega Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Мање од пола питања су била из 2010. Године. Општа култура није била уопште лака, истраживачки рад, па култура, дефиниција, итд. Седам питања је било зезнуто. ЈА сам исто уписао на буџет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Са срећом свима, наш син је 3. на практичном. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
petarpan Написано Јун 29, 2012 Пријави Подели Написано Јун 29, 2012 Што се тиче уписа иначе, знам да је доста кандидата имало проблема са парохијским свештеницима. Ja бих само рекао да је мој свештеник веома неодговорна особа, и ја и даље немам благослов за упис. За пријемни ми није трбао али сада за упис морам да имам. Ретко идем у моју цркву, јер ми је такав посао, па сам свуда, али у главном баш често идем у један манастир који није у мојој парохији.Свештеник не долази у кућу јер сам ја једини верујући. Али зна за мене да идем у цркву, у тој сам цркви прислуживао годину дана, знају свештеници али се прави луд. Донекле га разумем велика је одговорност да да неком препоруку. И тражи он мени препоруку из манастира па да он је проследи само. После месец дана завлачења коначно сам тек данас добио папир, па даље јурим сада на брзину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
inesm Написано Јун 30, 2012 Пријави Подели Написано Јун 30, 2012 Vidimo se u oktobru kolega колегиница :10900: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука