Иван Недић Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Питање које се налази на сајту Богословског факултета. По православном схватању жена је: а. подређена мужу б. једнака с мужем в. непотпуно биће без мужа У књизи пише да је жена неопходна допуна човеку,али пише и да је она створење по своме праву.Ша одговорити Б или В ? Сва три одговора су тачна. Иформација из прве руке "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Мене интересује која је процедура после трогодишње средње школе? Да ли је обавезна и четврта година да би се уписао факултет или може одмах после трогодишње? После факса немам дилему свештеник или монах - монах. Ни ја нисам имао дилему, а сад имам жену и клинца Volim_Sina_Bozjeg and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 За куј ће вам, децо, богословски? Ни ми не мож' да се пре'ранимо Sir Oliver, Volim_Sina_Bozjeg, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Inspektor Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 Поздрав занимају ме сљедеће ствари ? Какве оцјене требају бити да би се уписао факултет? Шта је потребно за упис? Може ли благослов неког другог бладике или мора епархиског? Оцене нису битне да би могао да радиш пријемни,али могу да буду битне око добијања благослова. За упис тј. да радиш пријемни је потребан благослов небитно ког владике,а да би добио благослов треба ти диплома о завршеној школи,крштеница и можда још нешто.Најбоља солуција је да одеш код свог свештеника и поразговараш са њим на ту тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 17, 2014 Пријави Подели Написано Април 17, 2014 To mi je uvek bila želja da studiram ali iskreno nisam mogao, danas je kasno imam 27 i nije mi do stud., ali svima koji se premišljaju poručujem, ako možete finansijski, upišite, oni koji o tome razmišljaju neka budu sigurni da je to njihov poziv, i neka ustraju. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anđela Написано Јун 3, 2014 Пријави Подели Написано Јун 3, 2014 Pozdrav svima! Imam nekoliko pitanja u vezi studiranja na PBF-u i kasnijih mogucnosti za posao. Prvo, da li je moguce studirati PBF paralelno sa nekim drugim fakultetom, nesto kao vanredno studiranje? I koje su kasnije mogucnosti za zaposljavanje, sa obzirom na to da sam zensko. Unapred hvala! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anđela Написано Јун 4, 2014 Пријави Подели Написано Јун 4, 2014 Takodje bih volela da ostanem na fakultetu, pa koje su mogucnosti za to? U kakvom su generalno polozaju zenski teolozi u SPC? Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Pozdrav svima! Imam nekoliko pitanja u vezi studiranja na PBF-u i kasnijih mogucnosti za posao. Prvo, da li je moguce studirati PBF paralelno sa nekim drugim fakultetom, nesto kao vanredno studiranje? I koje su kasnije mogucnosti za zaposljavanje, sa obzirom na to da sam zensko. Unapred hvala! Можеш да студираш ПБФ паралелно са другим факултетом. Наравно, у вези са процедуром се информиши у студентској служби. Конкретна могућност за запошљавање је рад као вероучитељица, колико ми је познато. Anđela је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Ако бисмо уписивали мастер на ПБФ након неког другог факултетa-шта се полаже? Миљан Јокић је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anđela Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Hvala puno! A za informacije sta se polaze za master pogledaj sajt fakulteta, tamo pise, sad postoje Teoloski i Religioloski master koliko ja znam. Za taj Religioloski polazes samo 3 predmeta razlike i onda kreces na master a za Teoloski imas malo vise. Ali sve ti pise na njihovom sajtu! Панарет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Уписујете теологију? .... нооооооооо Juanito, Милан Ракић, Sir Oliver and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Беочанин Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Који је неки минимум бодова за сигуран упис на буџет? Имам од прилике 32 бода из школе. Мислим колико би ми требало на пријемном? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Уписујете теологију? .... нооооооооо Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Који је неки минимум бодова за сигуран упис на буџет? Имам од прилике 32 бода из школе. Мислим колико би ми требало на пријемном? Oд прилике до прилике око 80 с тим што тај број последњих година тежи ка повећању (као и на другим факултетима). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 5, 2014 Пријави Подели Написано Јун 5, 2014 Зар и ти, сине Таисо? Па добро, макар ћеш нам доћи у Бг. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука