Jump to content

Ko je NAJINTELIGENTNIJI član ŽRU foruma ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ima li ljepšeg komplimenta od toga što je rekao taj gospodin?  hvala

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 137
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest ага пије млеко

Ima li ljepšeg komplimenta od toga što je rekao taj gospodin?  hvala

Да, нема ничег лепшег од тога него када су старији поносни на своје младе и подржавају их и  не доживљавају их као "lost generation"... 8086.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Мени је то једна од најлепших реченица које сам чуо и велики елан за ово шта радимо. Оно шта тражим од моје модерације јесте да буду креативни и директни. Да буду оно што јесу. надам се дасе то види и осећа у оној мериколико то овај начин комуникације дозвољава.

Иначе. када се будемо 21. и 22. августа видели лицем у лице, све ће вам бити јасно. Једва чекам.

Подели на овим сајтовима

Cim pozovemo Miroljuba Petrovica da nam se pridruzi sve nedoumice ce nestati. 4chsmu1

crosseo crosseo smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Неће он да се дружи са екуменистима!  :cheesy: crvenilo dada klapklap

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Cim pozovemo Miroljuba Petrovica da nam se pridruzi sve nedoumice ce nestati. 4chsmu1

crosseo crosseo smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Jesi siguran?

Koliko mi je poznato, taj sajt vodi jedan mladi svestenik koji je jedan od boljih svestenika koje sam upoznao. Mislim da na gornjem linku on zeli da se suprostavi ismejavanju i vredjanju pojedinih vladika, bez obzira na njihovo eventualno lose ponasanje, jer su oni u vrhu crkve. Nisam siguran da je taj svestenik ekumenista. Mislim da na tom sajtu moze da se procita dosta pametnih stvari.

http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=14280#post_20425

Подели на овим сајтовима

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif 4chsmu1 smej.gif smej.gif

Jesi siguran?

Koliko mi je poznato, taj sajt vodi jedan mladi svestenik koji je jedan od boljih svestenika koje sam upoznao. Mislim da na gornjem linku on zeli da se suprostavi ismejavanju i vredjanju pojedinih vladika, bez obzira na njihovo eventualno lose ponasanje, jer su oni u vrhu crkve. Nisam siguran da je taj svestenik ekumenista. Mislim da na tom sajtu moze da se procita dosta pametnih stvari.

http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=14280#post_20425

Видео сам ову опаску и послао О.Ивану као приватну поруку!  crosseo crosseo smej.gif

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Има толико образованих, интелигентних, разборитих, продуховљених, мулити-талентованих људи, да ме је срамота када кажем да сам ја овде као неки уредник. Само то могу рећи. Заиста, увек се и изнова задивим који потенцијал има младост наше Цркве. Нека је слава Богу. Млади и паметни и што је најважније пуни љубави и разумевања. Скоро ме је звао један господин који каже да се са нама осећа као дете у посластичарници.  4chsmu1 Каже да има 61 годину, одушевљен приступом који се на форуму негује.

:):(
Подели на овим сајтовима

Има толико образованих, интелигентних, разборитих, продуховљених, мулити-талентованих људи, да ме је срамота када кажем да сам ја овде као неки уредник. Само то могу рећи. Заиста, увек се и изнова задивим који потенцијал има младост наше Цркве. Нека је слава Богу. Млади и паметни и што је најважније пуни љубави и разумевања. Скоро ме је звао један господин који каже да се са нама осећа као дете у посластичарници.  4chsmu1 Каже да има 61 годину, одушевљен приступом који се на форуму негује.

svi ste u redu  isus-sinai
Подели на овим сајтовима

aquilla i andreja je sam Bog poslao  ne_shvata

Слажем се за aquilla  8084.gif winter 0703_read znaaaaao

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...