Зорица екс Милева Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Ima li ljepšeg komplimenta od toga što je rekao taj gospodin? hvala Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Ima li ljepšeg komplimenta od toga što je rekao taj gospodin? hvala Да, нема ничег лепшег од тога него када су старији поносни на своје младе и подржавају их и не доживљавају их као "lost generation"... 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Мени је то једна од најлепших реченица које сам чуо и велики елан за ово шта радимо. Оно шта тражим од моје модерације јесте да буду креативни и директни. Да буду оно што јесу. надам се дасе то види и осећа у оној мериколико то овај начин комуникације дозвољава. Иначе. када се будемо 21. и 22. августа видели лицем у лице, све ће вам бити јасно. Једва чекам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Cim pozovemo Miroljuba Petrovica da nam se pridruzi sve nedoumice ce nestati. 4chsmu1 crosseo crosseo smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Неће он да се дружи са екуменистима! :cheesy: crvenilo dada klapklap http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Cim pozovemo Miroljuba Petrovica da nam se pridruzi sve nedoumice ce nestati. 4chsmu1 crosseo crosseo smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Неће он да се дружи са екуменистима! :cheesy: crvenilo dada klapklap Jesi siguran? Koliko mi je poznato, taj sajt vodi jedan mladi svestenik koji je jedan od boljih svestenika koje sam upoznao. Mislim da na gornjem linku on zeli da se suprostavi ismejavanju i vredjanju pojedinih vladika, bez obzira na njihovo eventualno lose ponasanje, jer su oni u vrhu crkve. Nisam siguran da je taj svestenik ekumenista. Mislim da na tom sajtu moze da se procita dosta pametnih stvari. http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=14280#post_20425 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Cim pozovemo Miroljuba Petrovica da nam se pridruzi sve nedoumice ce nestati. 4chsmu1 smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif 4chsmu1 smej.gif smej.gif Неће он да се дружи са екуменистима! :cheesy: crvenilo dada klapklap Jesi siguran? Koliko mi je poznato, taj sajt vodi jedan mladi svestenik koji je jedan od boljih svestenika koje sam upoznao. Mislim da na gornjem linku on zeli da se suprostavi ismejavanju i vredjanju pojedinih vladika, bez obzira na njihovo eventualno lose ponasanje, jer su oni u vrhu crkve. Nisam siguran da je taj svestenik ekumenista. Mislim da na tom sajtu moze da se procita dosta pametnih stvari. http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=14280#post_20425 Видео сам ову опаску и послао О.Ивану као приватну поруку! crosseo crosseo smej.gif http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Na nasem sajtu moze dosta da se procita o evoluciji a to je za njega satanizam. Drugo mozda jos vaznije, na nasem sajtu je vise u puta isticano koliko je liturgija vazna i da bez liturgije nema nista. A za njega liturgija=prizivanje demona. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 pa na čemu je dotični m.petrović ... na horsu ili kreku... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Има толико образованих, интелигентних, разборитих, продуховљених, мулити-талентованих људи, да ме је срамота када кажем да сам ја овде као неки уредник. Само то могу рећи. Заиста, увек се и изнова задивим који потенцијал има младост наше Цркве. Нека је слава Богу. Млади и паметни и што је најважније пуни љубави и разумевања. Скоро ме је звао један господин који каже да се са нама осећа као дете у посластичарници. 4chsmu1 Каже да има 61 годину, одушевљен приступом који се на форуму негује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 Има толико образованих, интелигентних, разборитих, продуховљених, мулити-талентованих људи, да ме је срамота када кажем да сам ја овде као неки уредник. Само то могу рећи. Заиста, увек се и изнова задивим који потенцијал има младост наше Цркве. Нека је слава Богу. Млади и паметни и што је најважније пуни љубави и разумевања. Скоро ме је звао један господин који каже да се са нама осећа као дете у посластичарници. 4chsmu1 Каже да има 61 годину, одушевљен приступом који се на форуму негује. svi ste u redu isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 aquilla i andreja je sam Bog poslao sokiran Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 aquilla i andreja je sam Bog poslao Слажем се за aquilla 8084.gif winter znaaaaao Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 a ti si došo sam Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 ћути, још ћемо да испаднемо штићеници Божји клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јул 17, 2010 Пријави Подели Написано Јул 17, 2010 Ај да решавамо тест. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука