Зорица екс Милева Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Која је уопште поента ове теме ? Стварно о чему се овдје ради? confused Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Која је уопште поента ове теме ? Стварно о чему се овдје ради? confused Улични Музичар спроводи опширно истрашивање комликованих социјалних односа у виртуелном свету. Не смем вам казати тачан циљ истраживања, али вам свакако препоручујем учешће у истом. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ма бришите ову тему confused У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Не никако... ово је врло интересантна тема. Својеврсна социометрија. confused ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Тема је стварно катастрофа,а било је сличних,у фазону ко је најбољи,ко је ово,оно... Ово отприлике служи да нахрани нечију сујету,другог,да разочара,трећег да импресионира и сл... Лично мислим,да овде нико не искаче са неком својом хипер-интелегенцијом и памећу... Чак шта више,него надпросечан,ветроватно не би ни учествовао на форумима,јер вероватно има паметнија посла,него ли да храни сујету на интернету... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 О.Горан (Алефшин), Јустинијан, Жељко, Нандор, Сербон, Соломон, Меда (може он и боље confused), о.Иван, о.Љуба,... "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Тема је стварно катастрофа,а било је сличних,у фазону ко је најбољи,ко је ово,оно... Ово отприлике служи да нахрани нечију сујету,другог,да разочара,трећег да импресионира и сл... Лично мислим,да овде нико не искаче са неком својом хипер-интелегенцијом и памећу... Чак шта више,него надпросечан,ветроватно не би ни учествовао на форумима,јер вероватно има паметнија посла,него ли да храни сујету на интернету... Е па видиш, Макс, одговором на ово, али и још пар сличних питања можеш да стекнеш увит у то како нека група функционише. Мени је ова тема са те стране врло интересантна. Мада твоја критика стоји. Шта значи да ти кажем да си најинтелигентнији на форуму? ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 mislim da tema preti da preraste u -ko ima slične stavove mojim stavovima...... a kad nemamo slične stavove- veoma je učtiv i siguran sam da većina nas rezonuje emotivno ...kao i po tome čiji stavovi su mu bliski a čiji ne... što i nije realna mera inteligencije...naravno,sve ovo sam napisao da vam pokažem kako sam iznad svih vas.... buhahahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дража Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 ...naravno,sve ovo sam napisao da vam pokažem kako sam iznad svih vas.... buhahahaha Нисам ни сумњао да ти је то била намера. Наљутио си се због тога што те је само сестра Џеси споменула у својој поруци. Па као што видиш има још интелигентних - ниси сам. 0110_hahaha "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 Ma svi clanovi su inteligentni a Mozarta da nema, trebalo bi ga izmislit buhahahahahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 mislim da treba otvoriti temu o odnosu ljubavi i inteligencije...i otvori'u je... ovi ateisti samo pucaju na racio... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 7, 2010 Пријави Подели Написано Јун 7, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,6311.msg173976.html#msg173976 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Која је уопште поента ове теме ? 4chsmu1Стварно о чему се овдје ради? dada Улични Музичар спроводи опширно истрашивање комликованих социјалних односа у виртуелном свету. Не смем вам казати тачан циљ истраживања, али вам свакако препоручујем учешће у истом. cilj je ... da se "potEpate" , pa da ja i ateistički jurišnik izvršimo puč ! 4chsmu1 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 О.Горан (Алефшин), Јустинијан, Жељко, Нандор, Сербон, Соломон, Меда (може он и боље 4chsmu1), о.Иван, о.Љуба,... dobro se neko setio i Alefshin-a ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 mislim da tema preti da preraste u -ko ima slične stavove mojim stavovima...... a kad nemamo slične stavove- veoma je učtiv i siguran sam da većina nas rezonuje emotivno ...kao i po tome čiji stavovi su mu bliski a čiji ne... što i nije realna mera inteligencije...naravno,sve ovo sam napisao da vam pokažem kako sam iznad svih vas.... buhahahaha dada p.s. ja i moj kandidat nemamo uopšte slične stavove ... 4chsmu1 . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука