šangaj Написано Јун 9, 2010 Пријави Подели Написано Јун 9, 2010 Одма` да вам кажем, да за награду нећу цвеће... већ само бомбоњеру isus-sinai ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 ЧЕЈОВИЋ ВУКМАН Колко год, по мом расуђивању, имао изврнуте, преврнуте, чудне итд. ставове не могу да кажем да се не дивим његовој генијалности, поготову да направи чарламу на форуму. Врхунац ми је био кад је објашњавао како вл. Атанасије колута (или тако нешто) очима док прича о мит. Зизијуласу и како је то знак да измишља. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Одма` да вам кажем, да за награду нећу цвеће... већ само бомбоњеру confused Брате, ти волиш да понављаш постове? 245245245 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Сваки модератор и администратор првенствено заслужује похвалу, али ја бих посебно издвојио Г.Александра, О.Ивана, О.Угрина, О.Агапија и субђакона Димитрија! klapklap Од млађих чланова, наравно брат Стефан! klapklap http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Maша, Маша,Маша! Хааа!Пази кад тек сад ово видим! Ја, него шта море! :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Maша, Маша,Маша! Хааа!Пази кад тек сад ово видим! Ја, него шта море! 1414_feel Маша zru Паметница Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 То! То! Нисам ваљда узалуд платила 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 JA 1414_feel Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 JA 1414_feelШа ме емитираш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 За мене сте сви NAJINTELIGENTNIJI и нај паметнији 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Cim pozovemo Miroljuba Petrovica da nam se pridruzi sve nedoumice ce nestati. 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 JA 1414_feelШа ме емитираш?Pa nisam video da si napisala. zru Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Ma Aquilio je najpametniji,nema šta. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Ma Aquilio je najpametniji,nema šta. Blagodarim. 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Има толико образованих, интелигентних, разборитих, продуховљених, мулити-талентованих људи, да ме је срамота када кажем да сам ја овде као неки уредник. Само то могу рећи. Заиста, увек се и изнова задивим који потенцијал има младост наше Цркве. Нека је слава Богу. Млади и паметни и што је најважније пуни љубави и разумевања. Скоро ме је звао један господин који каже да се са нама осећа као дете у посластичарници. 8086.gif Каже да има 61 годину, одушевљен приступом који се на форуму негује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука