Jump to content

Зашто баш - ДУХОВНА АРИСТОКРАТИЈА

Оцени ову тему

Guest O.Ugrin

Препоручена порука

Као што већ неко рече, ово је најобичнији њу ејџ духовни бућкириш...

Ne bih ja davao olako takve kvalifikacije.

Sačekajmo da se javi neko iz duhovne aristokratijr i nek razjasno stvari.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Можда се нико није запитао да ли је баш због сарадње са о. Угрином и ова гђа Јелена променила нека своја размиљања у позитивном смеру? Сигурно о. Угрин добро зна шта ради.

Подели на овим сајтовима

link=topic=652.msg486870#msg486870 date=1311289387]

Zvanicni promoter brojanica Ljubav Vera Nada je otac Ugrin Popovic. Saradnja je dogovorena sa gospodjom Jelenom Popovic koja je ovaj srpski, svoj brend promovisala u svetu i lepotu brojanica, jedinstvenih i neponovljivih prepoznali su i Johnny Depp, clanovi grupa ZZ TOP, Spandau ballet. Brojanice cete moci da pogledate... i 29.10.2010. na promociji knjige Istvana Mesarosa u kuci Djure Jaksica, ali da ne otkrivamo vec sada sve planove.

http://www.ljubav-vera-nada.net/

link vodi na sajt na kome piše

Svakog cetvrtka imamo "Čarobni Četvrtak" kad gostuje nas astrolog Vladimir Vlajić koji daje besplatne savete povodom izrade brojanica i nakita prema natalnim kartama sa revidijalnim merama kristaloterapije. Telefonskim putem odgovara na Vaša pitanja od 14h do 16h, a od 16h do 20h na licu mesta pravimo personalizovane brojanice prema natalnim kartama prisutnih.

možete li pojasniti?  znajući bar malo oca Ugrina,ovo mi je čudno (osim ako nije milan tarot)

stadaradim klapklap klapklap :)7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Zvanicni promoter brojanica Ljubav Vera Nada je otac Ugrin Popovic. Saradnja je dogovorena sa gospodjom Jelenom Popovic koja je ovaj srpski, svoj brend promovisala u svetu i lepotu brojanica, jedinstvenih i neponovljivih prepoznali su i Johnny Depp, clanovi grupa ZZ TOP, Spandau ballet. Brojanice cete moci da pogledate... i 29.10.2010. na promociji knjige Istvana Mesarosa u kuci Djure Jaksica, ali da ne otkrivamo vec sada sve planove.

Ako pogledate ovu najavu, videcete da se radi o periodu kraja 2010. godine. Gospodja Jelena Popovic koja izradjuje brojanice stupila je sa nama u kontakt i sve ovo sto sam napisala je tacno i ja i danas nosim brojanicu koju je ona izradila(to kazem bez namere da se prikljucujem navedenom drustvu za koje Jelena izradjuje brojanice) i tada dogovorili da u tom periodu, znaci do kraja 2010. otac Ugrin i bude promotivno lice iz razloga koji vam necu navesti, ali ne zbog bilo kakve tajne vec zbog zelje da cemo ipak uspeti da uradimo ono sto smo se tada dogovorili, a naravno ima veze sa brojanicom i ima veze sa molitvom u kojoj prestaju razlike, konfesije, tumacenja i ostaje ono sto nam je pre svega zajednicko, molitva.

Sto se Gospodje Jelene Popovic, ne znam i ne mogu da tvrdim da li pripada i kojim organizacijama, ali znam da procenat svega sto proda odlazi "Svratistu"-centru za pomoc siromasnima, ugrozenima, beskucnicima- deci u Beogradu. Znam da je pomagala organizacijama koje su se brinule o deci-zrtvama seks trafikinga jer nasa zemlja je na raskrsnici koju rado koriste trgovci belim robljem, posebno decom. O nacinu rada Gospodje Popovic nemam sta da kazem niti imam prava da se mesam u to kako samohrana majka izdrzava troje dece. Tesko je ziveti i opstati u Beogradu, ko ne veruje neka proba. Saradnja se nije ostvarila jer se nisu stvorili uslovi, a da li ce ne znam. Nije se jednostavno desilo, zasto.... neka zakljuci sta ko zeli.

Pozdrav

Tanja

Promoter Brojanice??? Vi ste se dogovorili da on bude ( vi, njegovi menadzeri ili sta)

stadaradim klapklap klapklap :)7896634 7896634

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Извини шта је овде олако!? Понекад свештеници у жељи да што боље приближе Јеванђеље савременом свету, забораве на Јеванђеље и све се претвори у синкретизам и то "супер адвертајзинг" поткован "ивентима"...

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

link vodi na sajt na kome piše

Svakog cetvrtka imamo "Čarobni Četvrtak" kad gostuje nas astrolog Vladimir Vlajić koji daje besplatne savete povodom izrade brojanica i nakita prema natalnim kartama sa revidijalnim merama kristaloterapije. Telefonskim putem odgovara na Vaša pitanja od 14h do 16h, a od 16h do 20h na licu mesta pravimo personalizovane brojanice prema natalnim kartama prisutnih.

možete li pojasniti?  znajući bar malo oca Ugrina,ovo mi je čudno (osim ako nije milan tarot)

7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634

Zapanjena sam! Pa šta to rade naši sveštenici, alo?! 0110_hahaha smej.gif smej.gif smej.gif :229229229:

Подели на овим сајтовима

Извини шта је овде олако!? Понекад свештеници у жељи да што боље приближе Јеванђеље савременом свету, забораве на Јеванђеље и све се претвори у синкретизам и то "супер адвертајзинг" поткован "ивентима"...

...vala, i materijalizam... 0110_hahaha U potpisu o. Ugrin reklamira knjigu o Liturgiji koja košta 770 dindži +PTT troškovi... smej.gif ovaj narod više ne može nikome da veruje smej.gif

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хајде мало искулирајте. Отац Угрин сигурно не прави никакав синкретизам, а највероватније да није имао појма да ова жена и на тај начин прави бројанице. Лично, видео сам њене бројанице и мени личе на леп накит али не и на бројаницу са којојм бих се молио. То наравно не умањује њену уметничку вредност јер је заиста свака за себе уникат.

Дакле, Тања је одговорила о чему се ради, сада што некоме не прија одговор је сасвим друга ствар.

Подели на овим сајтовима

Можда се нико није запитао да ли је баш због сарадње са о. Угрином и ова гђа Јелена променила нека своја размиљања у позитивном смеру? Сигурно о. Угрин добро зна шта ради.

Оче Иване, о каквом позитивном смеру ви причате? Јесте ли видели какве њу ејџ глупости пишу на том сајту? Бројанице за разне вероисповести, у складу са астролошким знаком, а од кристала који одговара вашој личности...  Ако сте рођени у знаку Бика, онда нпр. бројанице од смарагда, а ако сте у знаку Шкорпије онда од, рецимо, аметиста.Буди Бог с нама.

Подели на овим сајтовима

Оче Иване, о каквом позитивном смеру ви причате? Јесте ли видели какве њу ејџ глупости пишу на том сајту? Бројанице за разне вероисповести, у складу са астролошким знаком, а од кристала који одговара вашој личности...  Ако сте рођени у знаку Бика, онда нпр. бројанице од смарагда, а ако сте у знаку Шкорпије онда од, рецимо, аметиста.Буди Бог с нама.

gdje to prodaju smaragdove brojanice, OMG! dajte neko link da vidim, takvu nije imala ni Lucrezia Borgia, argh... 0110_hahaha

Ova je od češkog poludragog kamenja, cijena: 40 $, lijepa ali nije pretjerano skupa, možda si je kupim i ja.

Ne znam tačno koje je to kamenje, neko zeleno prozirno, raspitam se, a srebro je s Balija, fino izrađeno.

http://www.artfire.com/modules.php?name=Shop&op=listing&product_id=1054911

--60000--36280_product_353314780_thumb_large.jpg

Emerald Green Czech Crystal and Bali Silver Rosary Beads Full Set

This Rosary is beyond BEAUTIFUL. It has all five Decades represented and is a full length ( 22 inches)..Each Decade is reinforced for your convenience and longevity. The Czech gemstones are clean and fluid and are accented with silver daisy spacers. The Crucifix measure 1.5 inches and has an antiqued design. This set is perfect for a heartfelt gift or perhaps a family heirloom. It will come boxed in its own pouch. God Bless, Thanks for stopping by !!

Подели на овим сајтовима

gdje to prodaju smaragdove brojanice, OMG! dajte neko link da vidim, takvu nije imala ni Lucrezia Borgia, argh... 0110_hahaha

То је за аристократију  smej.gif у духу ренесансних папа.

Шалим се.

Можда је необавештен  smej.gif

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Можда је она променила мишљење, али мене брину они који су у потрази за вером, видевши име и чин о.Угрина, помислили да су у астрологија и остале рекламиране работе одобрене од Православне цркве, иначе један православни свештеник не би учествовао у томе!

0409_feel

Подели на овим сајтовима

• Гости

Kako da iskuliramo ako sve to ima veze sa astrologijom a vi to nimalo ne osuđujete?

Наравно да је ова продаја бројаница по знаку хороскопа глупост на куб (и нисам говорио о бројаницама), већ сам рекао да о. Угрин ово вероватно не зна и није са тим повезан. Уосталом, нисам ја адвокат о. Угрина, ако има шта да каже, нека каже сам. Отац Угрин је веома способан и памеатн свештеник, сигурно да има разлога зашто је постао промотер бројаница (шта год значило то да је промотер).
Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...