Jump to content

Српска традиција и обичаји везано за веру

Препоручена порука

smej.gif smej.gif 0442_feel 0102_laugh 4chsmu1 smej.gif klapklap klapklap klapklap

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 211
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Svima koji sutra Slave Krsnu Slavu Svetog Nikolaja Čudotvorca ćelim srećno i blagosloveno slavlje i svako dobro vama i vašim porodicama!

Придружујем се честиткама,од свег срца  :)

0442_feel 0442_feel 0442_feel 319.gif 319.gif 319.gif :cheesy2: :(:) ekstra

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Лепо, лепо  :)

Имамо сјајне домаћице овде  :)

Милева, остадох без текста кад видех твој славски колач  :) bendoff klapklap

Подели на овим сајтовима

Svi su Slavski Kolači lijepi ali ovaj Milevim je pravo umjetničko dijelo. Mogli bi napraviti nako takmičenje " Njalijepši Slavski Kolač". :drugarstvo:

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Drage moje da li bi se ljutile da neke vaše ideje uzmem i za svoj Slavski Kolač? Mislim autorska prava i to , da me ne bi optužile. :drugarstvo:

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Ooooooooooooo sejo moja kakva autorska prava, bar što se mene tiče. Pa to je nama ostalo od naših predaka, oni se nisu ljutili nego su se radovali da takav način ukrašavanja živi. Samo izvoli sejo mila. :cheesy:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ooooooooooooo sejo moja kakva autorska prava, bar što se mene tiče. Pa to je nama ostalo od naših predaka, oni se nisu ljutili nego su se radovali da takav način ukrašavanja živi. Samo izvoli sejo mila. :cheesy2:

Hvala ti. Kolač ti je zaista predivan. Našim precima takođe hvala što nam ostaviše u nasljedstvo ovakvu ljepotu duhovnu. Da Gospod da pravilno nastavimo tradiciju sa vjerom i ljubavlju u Boga. gringrin Bogorodicaaaaaa slava3

Подели на овим сајтовима

Hvala svima  0511_music, Mirođijo prelijep slavski kolač. Svima neka je sretna slava koji slave, i da nas sve Sv.Nikola spase svojim molitvama. :)

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
  • Креирај ново...