Зорица екс Милева Написано Децембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 smej.gif smej.gif 0442_feel 0102_laugh 4chsmu1 smej.gif klapklap klapklap klapklap Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 Evo kako izgleda slavski hljebmoje porodice (u etapama 0102_laugh) 4chsmu1 Primjecuje se simetrija u etapama rada smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Децембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap :group111: :cheesy: Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 mojeslike.co.rs http://mojeslike.co.rs Ovako je moj Vavedenjski kolač. :cheesy: Eкстра, не каже се џаба да су Босанке најбоље домаћице. :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 SRPSKE SVETI NIKOLA Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 18, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2010 Svima koji sutra Slave Krsnu Slavu Svetog Nikolaja Čudotvorca ćelim srećno i blagosloveno slavlje i svako dobro vama i vašim porodicama!Придружујем се честиткама,од свег срца 0442_feel 0442_feel 0442_feel 319.gif 319.gif 319.gif :cheesy2: ekstra Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Из моје кухињице... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2010 Лепо, лепо Имамо сјајне домаћице овде Милева, остадох без текста кад видех твој славски колач bendoff klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Svi su Slavski Kolači lijepi ali ovaj Milevim je pravo umjetničko dijelo. Mogli bi napraviti nako takmičenje " Njalijepši Slavski Kolač". "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Drage moje da li bi se ljutile da neke vaše ideje uzmem i za svoj Slavski Kolač? Mislim autorska prava i to , da me ne bi optužile. "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Ooooooooooooo sejo moja kakva autorska prava, bar što se mene tiče. Pa to je nama ostalo od naših predaka, oni se nisu ljutili nego su se radovali da takav način ukrašavanja živi. Samo izvoli sejo mila. :cheesy: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2010 Evo kako izgleda slavski hljebmoje porodice (u etapama :cheesy:) Свака част! :cheesy: ПЧЕЛИЦА је реаговао/ла на ово 1 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vlatka Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Ooooooooooooo sejo moja kakva autorska prava, bar što se mene tiče. Pa to je nama ostalo od naših predaka, oni se nisu ljutili nego su se radovali da takav način ukrašavanja živi. Samo izvoli sejo mila. :cheesy2: Hvala ti. Kolač ti je zaista predivan. Našim precima takođe hvala što nam ostaviše u nasljedstvo ovakvu ljepotu duhovnu. Da Gospod da pravilno nastavimo tradiciju sa vjerom i ljubavlju u Boga. gringrin Bogorodicaaaaaa slava3 "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 21, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2010 Hvala svima , Mirođijo prelijep slavski kolač. Svima neka je sretna slava koji slave, i da nas sve Sv.Nikola spase svojim molitvama. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 6, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2011 ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука