Jump to content

Верници питају атеисте

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

zao mi je medo... ali stvari stoje malko drugacije...

Ne postoje ti snimci zbog mracnjaka nego mracnjak zbog tih snimaka... i sve  i da mi sutra ugase sajt, ljudi ce  i dalje da rade svakave gadosti i to da snimaju... nista nece zlo u svetu da bude manje...

A poenta mog sajta, koju gle cuda bas vernici nikakao da ukapiraju jeste: "Zivot je lep!" Ti to ne vidis jer vidis slova a ne shvatas poentu...

Ali ako ti je bas toliko tesko da poverujes da je bas to poenta sajta... sledeci put kad se iznerviras sto ne umes da mi pobijes argumente , samo odgledaj bilo koji klip sa mracnjaka i videces da ces se bolje osecati :drugarstvo:

Opet.. naklon... uvek se naklonim kad uradim nesto dobro dada

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

с тобом нешто није у реду кад тако размишљаш.

кад га укину, бар ће да буде једна мање подружница дистрибуције таквих гадости, а не лепог. да је то добро, паметно и корисно и деци би приказивали уместо цртаних филмова.

пошто није, ни одраслим људима се не приказује, а камоли дистрибуира па још и прича како је то показ лепоте на свету.

учини нешто заиста добро, па га сам угаси и направи од тога нешто лепо а не да инсистираш на његовој гадости и дистрибуцији таквог нечовечног садржаја.

Подели на овим сајтовима

jos uvijek mi niko ne odgovori na one ajete (stihove) :)

samo se naokolo razgovara.

najvjerovatnije jer nemate pravog odgovora.

samo se onako razgovara

nikakvih konkretnih cinjenica sa vase strane ne dobih

селкоба, џаба се расправљаш са мрачњаком који нити је научник а у слободно време је бизарни уметник и провокатор.

Чекај, а Селкоба као пршти од аргумената? Ма дај, молим те!  ekstra

Било би лепо да нам Селкоба понуди неку нову теорију, тренутно непознату, која се налази у Курану, а коју можемо да тестирамо. Могао би да на основу Курана покуша да реши неки још увек нерешен научни проблем. То би било поштено, корисно, а можда би му тада неко и поверовао. Ово што ради је смејурија космичких размера. И шта очекујеш да му се смислено одговори? Верујем да и у Црвенкапи можеш да нађеш квантну електродинамику ако се мало потрудиш.

Подели на овим сајтовима

Чекај, а Селкоба као пршти од аргумената? Ма дај, молим те!  ekstra

неважно је, ал не може нико никог ad hominem да дисквалификује, па још се приде и изругује.

овде има сасвим довољно простора да се образложи зашто нешто није онако како неко сматра.

Подели на овим сајтовима

jos uvijek mi niko ne odgovori na one ajete (stihove) :)

samo se naokolo razgovara.

najvjerovatnije jer nemate pravog odgovora.

samo se onako razgovara

nikakvih konkretnih cinjenica sa vase strane ne dobih

селкоба, џаба се расправљаш са мрачњаком који нити је научник а у слободно време је бизарни уметник и провокатор.

Чекај, а Селкоба као пршти од аргумената? Ма дај, молим те!  ekstra

Било би лепо да нам Селкоба понуди неку нову теорију, тренутно непознату, која се налази у Курану, а коју можемо да тестирамо. Могао би да на основу Курана покуша да реши неки још увек нерешен научни проблем. То би било поштено, корисно, а можда би му тада неко и поверовао. Ово што ради је смејурија космичких размера. И шта очекујеш да му се смислено одговори? Верујем да и у Црвенкапи можеш да нађеш квантну електродинамику ако се мало потрудиш.

Па опет, то би била само још једна научна теорија... Ништа ново под Сунцем.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Чекај, а Селкоба као пршти од аргумената? Ма дај, молим те!  ekstra

неважно је, ал не може нико никог ad hominem да дисквалификује, па још се приде и изругује.

овде има сасвим довољно простора да се образложи зашто нешто није онако како неко сматра.

Лепо је то и разумем те, нарочито кад си модератор. Форум не треба да се претвори у хаос. Али мени је мало мука од тих форумских и нарочито црквених формалности (генерално, не мислим само на овај случај). Наиме, врло је важно какав облик реченице употребимо, да не бисмо, не дај Боже, увредили неког. Приметих да су Муслимани нешто нарочито осетљиви. Можда је читаво решење нашег тренутног цивилизацијског проблема у ствари врло једноставно - они треба само мало да се опусте и уживају на животу, па чак и да се, о страшне ли помисли, понекад нашале на свој рачун и понекад мало искритикују себе.

Па шта и ако ме неко увреди? Уф трт! Али зато се увреде цивилизацијских размера, које се константно од стране верујућих упућују читавој науци и научницима, и те како толеришу. То и владике раде јавно, тако да ме ништа не чуди. И то је до те мере постало нормално да људи то више и не примећују, па се још чуде кад се појаве реакције, како то да нас невине неко сме да дира.

И стварно, не мислим на тебе (чак мислим да не можеш да се пронађеш у мојој причи уопште), ти си ми само дао повод. Ово што Селкоба ради је један пример врло подмукле увреде и понижавања. Могуће несвесне, али зар је то битно? То што је он  сав преподобан, мене савршено (више) не занима.

Подели на овим сајтовима

овде се не бавимо личностима, већ учењима и другим темама ... као и аргументацији или мишљењима за или против њих.

не пада ни мени тешко што ће неко да ме увреди, него је поента да се таква политика вређања не толерише и не подстиче, а и то је једино правило овог форума.

искрено, мислим да би ти први отишао одавде кад би овај форум прерастао у такво бојно поље увреда или сличних ''дијалога''.

руку на срце, мени је све то смешно што је селкоба преписао, али то не значи да ћу да коментаришем о нечему што не знам ништа па још и да му узвратим сличном мером.

сем тога, ми смо домаћини и трудимо се да никог не терамо.

терамо само кад смо беспомоћни другачије изаћи са нечијим негативним понашањем на крај.

Подели на овим сајтовима

Приметих да су Муслимани нешто нарочито осетљиви. Можда је читаво решење нашег тренутног цивилизацијског проблема у ствари врло једноставно - они треба само мало да се опусте и уживају на животу, па чак и да се, о страшне ли помисли, понекад нашале на свој рачун и понекад мало искритикују себе.

У братац, па то све иде управо у супротном смеру:

http://www.saudigazette.com.sa/index.cfm?method=home.regcon&contentID=2010092784121

“We emphasize the need to develop, at the UN, including the HRC, a legally binding institutional instrument to promote respect for all religions and cultural values and prevent intolerance, discrimination and the instigation of hatred against any group or followers of any religion.”

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Чекај, а Селкоба као пршти од аргумената? Ма дај, молим те!  0205_whistling

da si izdvojio sekundu vremena da procitas gluposti koje je covek pisao ne bi tako govorio...

Jel mogu sad ja da kazem "To sto pahulja snega ima 8 krakova je zbog toga sto ima 8 planeta a to je naucni dokaz da bog ne postoji"

Svako ce na ovo sto sam napisao da kaze "ovo je glupost" jer ti ne trebaj niakakvi argumenti da to shvatis medo... ali ajde sledicu tvoj primer...ocekujem neki argument od tebe protiv toga... pa ajde medo daj mi argument da ovo sto sam napisao nije tacno... ajde, ajde...

Подели на овим сајтовима

кад га укину, бар ће да буде једна мање подружница дистрибуције таквих гадости, а не лепог. да је то добро, паметно и корисно и деци би приказивали уместо цртаних филмова.

пошто није, ни одраслим људима се не приказује, а камоли дистрибуира па још и прича како је то показ лепоте на свету.

U skoli se deci kao prevencija od saobracajnih nesreca prikazuju klipovi koje ja imam i na mracnjaku... zvanicna akcija podrzana od ministarstva  a u saradnji sa MUP srbije..

Ej medo...  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

U skoli se deci kao prevencija od saobracajnih nesreca prikazuju klipovi koje ja imam i na mracnjaku... zvanicna akcija podrzana od ministarstva  a u saradnji sa MUP srbije..

Ej medo...  smej.gif

то је исто толико болесно колико и то што ти радиш.

болест оправдавати болешћу није мање болест или здравље.

Подели на овим сајтовима

Чекај, а Селкоба као пршти од аргумената? Ма дај, молим те!  smej.gif

da si izdvojio sekundu vremena da procitas gluposti koje je covek pisao ne bi tako govorio...

Jel mogu sad ja da kazem "To sto pahulja snega ima 8 krakova je zbog toga sto ima 8 planeta a to je naucni dokaz da bog ne postoji"

Svako ce na ovo sto sam napisao da kaze "ovo je glupost" jer ti ne trebaj niakakvi argumenti da to shvatis medo... ali ajde sledicu tvoj primer...ocekujem neki argument od tebe protiv toga... pa ajde medo daj mi argument da ovo sto sam napisao nije tacno... ajde, ajde...

све што ја напишем ти ћеш ионако обрнути наглавце у твојој глави и видети то потпуно уврнуто.

веруј ми да сам одустао од разумне комуникације јер је потпуно бесмислено уопште се упуштати у неки смислен дијалог са тобом.

Подели на овим сајтовима

Ми имамо тај помало погрешан став да децу "учимо" неке ствари које још нису у стању да усвоје. Нема теорије да основац пази у саобраћају јер му мозак ради сасвим другачије од одрасле особе и можеш да му показујеш унакажена тела сваки дан целе школске године, а он ће чим дође распуст да потрчи за лоптом на улицу.

Уместо бесмисленог смарања и траумирање деце, требало би направити безбедна игралишта и остало.

Извин`те на дигресији...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...