selkoba Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 E, jos nesto.. alah ne postoji... te stihove su pisali obicni ljudi koji su bili manje obrazovani od tebe... (necu da nagadjam da li je to moguce) Zamisli samo to da ti manje obrazovani ljudi u to doba znadose kako se embrio razvija i to u detalje. Ti neobrazovani ljudi znadose prije 14 vjekova da za spolnost biljaka Znadose da planine sprjecavaju potresanje kontinentalnih ploca.Znadose za zvijezde "Pulsare" MashAllah znadose ti ljudi veoma dobre stvari. Jei li ti znao za njih? Ili ostali? A oni bi trebali sami od sebe da znaju prije 14 vjekova sve te cinjenice.hmmm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 jos uvijek mi niko ne odgovori na one ajete (stihove) 4chsmu1 samo se naokolo razgovara. najvjerovatnije jer nemate pravog odgovora. samo se onako razgovara nikakvih konkretnih cinjenica sa vase strane ne dobih селкоба, џаба се расправљаш са мрачњаком који нити је научник а у слободно време је бизарни уметник и провокатор. To ti je ona nasa kad nesto kazes i to potkrijepis cinjenicama onda onaj drugi u nemogcnosti da te pobije a n zeli da kaze jest vala u pravi samo kaze ma daaj baaa i naravno provocira bez ijednog argumenta. Ja vec zamisljam njega u komisiji za dodjelu Nobelovih nagrada: ma daaaj ba mani se toga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Pa ajde selkoba vec jednom... kazi nesto i potkrepi to cinjenicama... U stvari postavi smisleno pitanje.. a ne "neki cobanin je pre milion godina znao kako se razvija embrion tako sto je o tome napsiao pesmicu"... daj molim te... inace ti isti mnogo pametni ljudi su napisali da je zena manje vredna od muskarca, da nevernike treba ubijati, da preljubnike treba kamenovati na smrt... ma sjajan si uzor nasao selkoba... evo aplauz za tebe I ti i meda ste isti... ne zna se ko je gori... i ne zna se cija je gora... 4chsmu1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Pa ajde selkoba vec jednom... kazi nesto i potkrepi to cinjenicama... U stvari postavi smisleno pitanje.. a ne "neki cobanin je pre milion godina znao kako se razvija embrion tako sto je o tome napsiao pesmicu"... daj molim te... inace ti isti mnogo pametni ljudi su napisali da je zena manje vredna od muskarca, da nevernike treba ubijati, da preljubnike treba kamenovati na smrt... ma sjajan si uzor nasao selkoba... evo aplauz za tebe I ti i meda ste isti... ne zna se ko je gori... i ne zna se cija je gora... Prvo smisleno pitanje: Da li znas koja je uloga planina? Drugo smisleno pitanje: Da li znas kako se embrio razvija? POjasni sa naucne strane... Bez izvlacenja Za sad ova dva... A coban je znao odgovor 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 A coban je znao odgovor hellooooooooo nije znao... samo se metaforicki izrazio figurom koja moze da se tumaci na sto razlicitih nacina, jedan od njih je taj koji lici na neka naucna objasnjenja koja danas imamo... Opet moram da kazem... klapklap vernici dogovorite se da li svete spise citamo bukvalno ili ne?! Ovde na forumu mi isprase usi da se sveti spisi ne uzimaju zdravo za gotovo, i ja taman to prihvatim dodje selkoba i kaze mi kako su cobani u kuranu pisali o razvoju embriona... mnogo ste bre smesni... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 I ti i meda ste isti... ne zna se ko je gori... i ne zna se cija je gora... рече обожавалац смрти обожаваоцима живота hellooooooooo klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Ja obozavalac smrti?! Molim te ne klevetaj, nije primereno... A inace, izvini jel si ti to upravo mene nazvao satanistom? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
XIO Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Црни селкоба... разлог што се нико не расправља са тобом није што си у праву него што је то чисто губљење времена. Јер кад ти кажеш: 1933 godine je Paul Dirac dobio Nobelovu nagradu za otkrice da je sve stvoreno u paru А ја црно на бело, кристално јасним научним чињеницама, ти испредочим колика је глупост то што си рекао, да то што си рекао нема везе са стварношћу: Прво, Нема свака честица своју античестицу. На пример фотон Друго, ни међу честицама које имају своју античестицу, не постоји за сваку честицу античестица. Ти се на то правиш потпуно луд и одвалиш следеће: Ja ti dam dokaz i argument a ti onda uzvratis istom mjerom a ne uprazno ok? Znaci daj dokaze da su ajeti gore navedeni pogresni ili uprazni!!! Који ђаво ја више да се петљам са тобом? Тебе понајмање занима шта је истина у науци, шта је истина уопште, и шта је то чика Дирак урадио да постане славан физичар, јер да те је занимало не би одваљивао такве незамисливе глупости о Дираку и открићу антиматерије. Јесте човек добио Нобелову награду, али је вала није добио да би га свака шуша са Кураном у руци узимала у уста. Његов рад нико не доводи у питање. Твоје потпуно неразумевање тога шта је тај човек урадио такође нико више не доводи у питање. Ево, учи се мало: http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Dirac А док читаш, примети и следећи његов цитат: ''I cannot understand why we idle discussing religion. If we are honest—and scientists have to be—we must admit that religion is a jumble of false assertions, with no basis in reality.'' И ја сад ја као треба и на следећих десетине постова које си написао да одговорим. Па кад бих кренуо да набрајам све ствари у тим постовима које су ЈЕДНОСТАВНО И НЕДВОСМИСЛЕНО НЕТАЧНЕ не би ни до сутра ујутру завршио. Ембриони, планине, Харун Јахја, има хиљаде сајтова где су све ове теме бећ прежвакане и испљуване. Чисто научно шарлатанство са ваше стране. Него, да те ја питам нешто... кад је Куран тако богати извор Нобелових награда, зашто је Исламска наука у таквом чабру у поређењу не само са трулим западом него и са остатком света? Колико је то Нобелових награда из науке освојио неко из Исламског света? Можда пар. А колико су то Нобелових награда ваше комшије из ''Палестине'' покупиле? Хајде, лако је бити генерал после битке... нађи нешто у Курану везано за физику која тек треба да се открије! Хајде са теоријом струна да почнемо? Јел је тачна или не? Куран сигурно бар негде помиње неке нитни? А суперсиметрија? Јел ћемо у ЦЕРНу открити тај Хигсов бозон или не?... ''божија честица'' како су је прозвали... па мора да у Курану има нешто о ТОМЕ! Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника. XIO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 nisi izdrzao... razumem te... hellooooooooo пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Ja obozavalac smrti?! Molim te ne klevetaj, nije primereno... A inace, izvini jel si ti to upravo mene nazvao satanistom? само летимичан поглед на твоје чедо од сајта и перцепције реалност би био довољан да оправда моју тврдњу, сем твојих брда слова остављених по форуму.какав црни сатаниста, они су за тебе мала деца 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 A coban je znao odgovor 0205_whistling nije znao... samo se metaforicki izrazio figurom koja moze da se tumaci na sto razlicitih nacina, jedan od njih je taj koji lici na neka naucna objasnjenja koja danas imamo... Opet moram da kazem... 0102_laugh vernici dogovorite se da li svete spise citamo bukvalno ili ne?! Ovde na forumu mi isprase usi da se sveti spisi ne uzimaju zdravo za gotovo, i ja taman to prihvatim dodje selkoba i kaze mi kako su cobani u kuranu pisali o razvoju embriona... mnogo ste bre smesni... Figura izrazavanja Interstelarna materija Astrofizicari su donedavno mislili da izmedju zvijezda vlada potpuni vakum.Tek nedavno je otkriveno da se izmedju nalazi gas i prasina iz kojih nastaju zvijezde Ovo samo kratko a mozete provjeriti da ovo opet nisu moje rijeci nego astrofizicara Kuran 25 59. koji je za šest vremenskih razdoblja nebesa i Zemlju i ono što je među njima stvorio, a onda cijelim svemirom zavladao; On je Milostivi i upitaj o Njemu onoga koji zna. Kuran 21 30. Zar ne znaju nevjernici da su nebesa i Zemlja bili jedna cjelina, pa smi ih Mi raskomadali, i da Mi od vode sve živo stvaramo? I zar neće vjerovati? Odakle coban zna da sve zivo iz vode potice? I da je sve bilo jedna cjelina tj maglina? Kuran 41 11. zatim se nebeskim visinama uputio dok je nebo još maglina bilo, pa njemu i Zemlji rekao: "Pojavite se milom ili silom!" – "Pojavljujemo se drage volje!’ – odgovorili su, 1. Danas se zna da je prije velikog praska postojala odredjena gasovita supstanca arapska rijec za "maglinu " potpuno jasno daje objasnjenje za ovu gasovito stanje. 2. poznato je da je zivot kao i svaka zivca celija nastao iz vode Pa Muhamed s.a.w.s je stvarno bio genije kad je znao ove stvari. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
selkoba Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Ovdje u ovim stihovima nema figurativnog govora nego se jasno kazuje o odredjenim stvarima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 moj sajt predstavlja realnost a ne obozavaoce smrti... osim toga religija je direktno odgovorna sto postoji moj sajt, bez nje ja ne bi imao sta da stavljam na njega 0205_whistling A skontao sam sto vernici ne vole moj sajt i poistovecuju ga sa necim zlim i necastivim... pazi, vernici tvrde da ti za mir blagostanje treba poznavanje boga i religije. E sad posto je ogroman broj zitelja planete religiozan po logici bi i sama zemlja da bude jedno predivno mesto za zivot. Medjutim, posto nije a mracnjak to i dokumentuje, vernicima ne ide u prilog da ljudi shvate kakav je zapravo zivoti zato se bore da mi ukinu sajt kako bi njhovi pripadnici migli nesmetano da se zaludjuju kako zive u miru, ljubavi i blagostanju... Moj sajt nije anti religijski... zapravo nema veze ni sa politikom ni sa religijama ni sa rasama... kod mene imas i vernika i nevernika i crnaca i belaca i komunista i demokrata... A takodje je na sajtu zabranjeno prepucavanje po bilo kojim osnovama (rasne, verske, politicke...), tako da sam u tom smislu jednakosti medju ljudima blzi bogu nego ovaj forum gde redovno slusamo "lepe stvari" o ustasama, hrvatima, siptarima, amerikancima... moj naklon... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 Kuran 21 30. Zar ne znaju nevjernici da su nebesa i Zemlja bili jedna cjelina, pa smi ih Mi raskomadali, i da Mi od vode sve živo stvaramo? I zar neće vjerovati? Odakle coban zna da sve zivo iz vode potice? I da je sve bilo jedna cjelina tj maglina? Kuran 41 11. zatim se nebeskim visinama uputio dok je nebo još maglina bilo, pa njemu i Zemlji rekao: "Pojavite se milom ili silom!" – "Pojavljujemo se drage volje!’ – odgovorili su, 1. Danas se zna da je prije velikog praska postojala odredjena gasovita supstanca arapska rijec za "maglinu " potpuno jasno daje objasnjenje za ovu gasovito stanje. Medo jel vidis sta pise covek? A? a ti mene kritikujes... dobri ti drugari nema sta... 0102_laugh 2. poznato je da je zivot kao i svaka zivca celija nastao iz vode Pa Muhamed s.a.w.s je stvarno bio genije kad je znao ove stvari. Ako hoces da prica neko s tobom brzo neki udzbenik u ruke pa kad naucih fiziku i biologiju za peti razred onda dodji da pobrises ove gluposti sto si nalupao, pa postavi pitanje koje ima veze s mozgom... pa ce pricamo 0205_whistling пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2010 moj sajt predstavlja realnost a ne obozavaoce smrti... osim toga religija je direktno odgovorna sto postoji moj sajt, bez nje ja ne bi imao sta da stavljam na njega dada A skontao sam sto vernici ne vole moj sajt i poistovecuju ga sa necim zlim i necastivim... pazi, vernici tvrde da ti za mir blagostanje treba poznavanje boga i religije. E sad posto je ogroman broj zitelja planete religiozan po logici bi i sama zemlja da bude jedno predivno mesto za zivot. Medjutim, posto nije a mracnjak to i dokumentuje, vernicima ne ide u prilog da ljudi shvate kakav je zapravo zivoti zato se bore da mi ukinu sajt kako bi njhovi pripadnici migli nesmetano da se zaludjuju kako zive u miru, ljubavi i blagostanju... Moj sajt nije anti religijski... zapravo nema veze ni sa politikom ni sa religijama ni sa rasama... kod mene imas i vernika i nevernika i crnaca i belaca i komunista i demokrata... A takodje je na sajtu zabranjeno prepucavanje po bilo kojim osnovama (rasne, verske, politicke...), tako da sam u tom smislu jednakosti medju ljudima blzi bogu nego ovaj forum gde redovno slusamo "lepe stvari" o ustasama, hrvatima, siptarima, amerikancima... moj naklon... твој сајт је ништа друго до дитрибуција смрти, бизарности, болести и убистава и сакаћења а ти као власник дистрибутер таквог садржаја. уосталом, сличне ствари изјављују за себе и продавци белог робља - да су они само бизнисмени.према томе, твој сајт је не антирелигијски, не антиполитички или антисоциолошки и антикултуролошки већ античовечан, сем тога што је тотални аут мозга. ако је то твоја реалност у којој ти обитаваш, немаш права да је намећеш другима као постулат живота. никако да укапирам шта је тебе довело овде, који мотив, сем да понижаваш свачију светињу и веру, просто без критеријума, логике, аргумента и са сваким одсуством смисла откуцаног. ти ниједног бога не волиш, нити једну веру поштујеш, а људе константно понижаваш овуда а имаш храбрости да откуцаш тако нешто. од мене нећеш добити наклон. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука