Jump to content

Верници питају атеисте

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

Ja sam sekularni humanista

Секундарни хумориста?  bleh bleh

Bolje to nego da sam bradat kao ti. bleh

Šalim se.

Брада? То је бато мој "чиста рунска вуна" и лепо ми стоји...као и сваком овну! bleh

0212_rolleyes

Подели на овим сајтовима

Ja sam sekularni humanista

Секундарни хумориста?  :cheesy: bleh

Bolje to nego da sam bradat kao ti. bleh

Šalim se.

Брада? То је бато мој "чиста рунска вуна" и лепо ми стоји...као и сваком овну! :cheesy:

facenew22222222

:291291291: Свиђа ти се мој коментар? Е,свашта,стварно не могу више! Даће Бог здравља...да одем на боловање!  :cheesy:

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

nemojte banovati seforu ili ratnika!

oni su retki koji pokazuju pravo lice hriscanstva. mislim, razumem ja da zelite da ih gurnete pod tepih, ali onda krivite sliku svoje religije, a ljudi zasluzuju da znaju i mracne strane sledjenja hrista...

Право лице хришћанстав?

Мрачне стране слеђења Христа?

sta je nejasno?

pogledaj seforu, ratnika, Obraz... znas koliko ih ima koji su totalni vernici, hristovi sledbenici... ali im nesto ne polazi za rukom da otkriju svetlost, ljubav i istinu...

ovde de propoveda da to nekako ide po defaultu kad si vernik, iskustvo s druge strane pokazuje sasvim suprotan slucaj... :cheesy:

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

sta je nejasno?

pogledaj seforu, ratnika, Obraz... znas koliko ih ima koji su totalni vernici, hristovi sledbenici... ali im nesto ne polazi za rukom da otkriju svetlost, ljubav i istinu...

ovde de propoveda da to nekako ide po defaultu kad si vernik, iskustvo s druge strane pokazuje sasvim suprotan slucaj... ekstra

:cheesy:

Chateauneuf du Pape!

Намерно бркаш две ствари различите...

Национално и Хришћанско...

Људи јесу верници али сукоби су националне природе...не верске..

Heghlu'meH QaQ jajvam

http://orthodoxbrotherhood.com/

Подели на овим сајтовима

Nisi primetio da su tim organizacijama usta puna boga  i crkve???

Па људи верују у Бога...

Имаш и демократе и либерале који верују у Бога...

Политичка орјентација није никада била пресудна за Хришћанина...нити битна!

Heghlu'meH QaQ jajvam

http://orthodoxbrotherhood.com/

Подели на овим сајтовима

A ti nisi snimio da je najvise ljudi na ovoj planeti ubijeno od strane onih kojima su usta bila mnogo punija ateizma? I? Jel to "argument"?

Ne trabunjaj...

Подели на овим сајтовима

A ti nisi snimio da je najvise ljudi na ovoj planeti ubijeno od strane onih kojima su usta bila mnogo punija ateizma? I? Jel to "argument"?

Ne trabunjaj...

Какво трабуњање? Да ли знаш колико људи су побили совјетски атеисти? И не само совјетски, имаш домаћи пример српских, па проучи мало.

Подели на овим сајтовима

Какво трабуњање? Да ли знаш колико људи су побили совјетски атеисти? И не само совјетски, имаш домаћи пример српских, па проучи мало.

Oh izvinjavam se... priznajem... onda je  u redu da obrazovci u ime boga ubiju na mrtvo ime  i prezime sve one koji ne misle kao oni... izvinjavam se jos jednom...

NOT!

Jel ja treba sad da pominjem krstaske ratove, inkviziciju i apsolutno svaki (SVAKI) rat u ljudskoj istoriji koji su vodjeni zbog religije? (osim svetskih koji su vodjeni zbog politike)

KOliko su turci pobili dok su isli u pohode sirenja islama? Koliko su hriscani pobili nevine dece  u krstaskim ratovima? Koliko je nevinih zena  i dece zivo spaljeno na lomacama?

I zapamti jednu stvar, sovjeti nisu ubijalai zato sto su bili ateisti nego zato sto su bili komunisti, prouci malo... veruj mi odvajanje ta dva pojma u glavi (ateizam  i komunizam) je lako, i na iziskuje ni ne znam kakve intelektualne moci... samo malo shvatanja... truncicu razuma  i to je sve... probaj...

I sad ce neki genije da dodje  i da mi kaze kako to nema veze sa pravoslavljem... znam...

Подели на овим сајтовима

Ono što je zanimljivo kod ateizma jeste da oni nemaju nijedan djelić istorije koji mogu pripisati sebi i biti ponosni na taj dio.Kada pominjem istorriju tu mislim na cjelokupnu kulturu počev od naravno umjetnosti i sve njene podgrane,računajuću tu i filosofiju,peoziju,nauku...Ateizam kao u najužem smislu uzet kao stav prema ovozemaljskom životu i zatvorenost za budući,nije bila ni kadra da stvori ništa što bi pokolenjima ostalo na radost i pouku.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...