Аурор Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 Друго, многи су постали верници тек када су се дубоким загњурењем у предмет свог рпучавања сусрели са невероватном комплексношћу. Koju, u tom naucnom trenutku i vremenu nisu umeli da objasne jer nisu posedovali saznanja koja poseduju danasnji naucnici... i naravno, otkrili boga... iz cistog neznanja... 0102_laugh Ovoga bi se stideo i... znate i sami ko. Znamo li Aquilio? srecan Mada i to teško. Pokušavao bi da te izmanipuliše da se osećaš kao kreten pre nego se postideo nečega. Nije religija o tome - o opisivanju sveta i davanju odgovora na naučne fenomene ili na to kako je svet nastao već odgovara na pitanja o biću - ontološka pitanja, koliko to treba puta ponoviti? Evo da se sažvaće maksimalno i kaže. Btw, drage kolege ateisti, niko ali apsolutno niko nije retardiran. Nije bio ni Platon, nije bio ni Niče, nije bio ni Dostojevski niti drugi ljudi čiji životni izbor je to. Jedino što stvarno jeste smešno je rad Ričarda Dokinsa. Jednako smešni su ziloti i protestanti sa svojim uverenjima o svetu i njegovom nastanku kojih se kretenski drže iako ona nisu tačna jednostavno. To sve ima jednu duboku filozofsku dimenziju, dosta alegorija i nimalo onoga što je predmet diskusije ateista i teista. Mislim da ima dosta ljudi na ovom forumu koji se slažu sa mnom po pitanju ovoga. A sad, naravno da niko neće pomenuti nikakve alegorije ali treba ridingovati bitvin d lajnz. Što reče prethodni papa, "nije cilj religije da opiše nebesa, kako izgledaju, gde se nalaze i kako su nastala već kako da čovek dođe do njih". Imaš li ti fundamentalni problem sa ovim? I onda ti koncepti oboženja, bla bla bla... Crkvena učenja,poJetske visine et caetera. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 licemerje je dijagnoza a ne izgovor... @mileva- odigrajmo igru 'uoci razliku': 'ja sam dokaz da bog ne postoji' 'ja sam SAM SEBI dokaz da bog ne postoji' ako citiras, citiraj pravilno jer si izostavljajuci dve reci ucinila da izgledam kao egocentricni samozadovoljni manijak ateista 0102_laugh dobro pa sam ti prozreo maliciozne namere... nema nervoze, taman posla srecan пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
РАТНИК Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 шта је било бре атеисти атеисти воле богатство а ви ... по читав дан пишете о томе како нема Бога а ... уместо да радите и зарађујете и уживате у животу ! 4lg1k751spamte-bilo ви нисте атеисти .... дали сте ви секташи Драко, Мрачњак и ... Ја милим да сте ви секташи ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 a bas sam poceo da se pitam sto nema 'ovakvih' na forumu dakle odgovor... ja sam ratnice umetnik po struci. ne privlaci me 'materijalno', u toj meri... naravno, volim finansijsku sigurnost ali ne zudim za novcanim bogatstvom... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 19, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2010 haha, dobra fora, ali stvarno (nisam cinican!) sine ratnice, i sektasi su vernici. veruju u svoje bogove i cudne religije. ateisti ne veruju u bogove i druga natprirodna bica. tako da znas da su sektasi vise slicni hriscanima nego ateistima ubi me s onom forom, jos se smejem... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
РАТНИК Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 haha, dobra fora, ali stvarno (nisam cinican!) sine ratnice, i sektasi su vernici. veruju u svoje bogove i cudne religije. ateisti ne veruju u bogove i druga natprirodna bica. tako da znas da su sektasi vise slicni hriscanima nego ateistima ubi me s onom forom, jos se smejem... нисам ти ја син сиромашни атеисто ! ради, ожени се и имај децу ! 4lg1k751spamte-bilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 hahaha! gde ste krili ovoga do sad? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Vredi se setiti citata velikana "Ateisti nemoralno zive i tako prizivaju demone koji ih posle opsedaju i tako uvlace u jos dublji greh" - Miroljub Petrovic smej.gif :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 heh, bolje siromasan nego retardiran cheers! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 heh, bolje siromasan nego retardiran cheers! најгори су сиромашни атеисти навучени на интернет ! па , хуле зато што су сиромашни ! такве атеисте треба или бум бум Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 heh, bolje siromasan nego retardiran cheers! најгори су сиромашни атеисти навучени на интернет ! па , хуле зато што су сиромашни ! такве атеисте треба или бум бум Vec imas jednu opomenu za pisanje ovakvih ideje a evo sad dobijas i drugu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 heh, bolje siromasan nego retardiran cheers! најгори су сиромашни атеисти навучени на интернет ! па , хуле зато што су сиромашни ! такве атеисте треба или бум бум Vec imas jednu opomenu za pisanje ovakvih ideje a evo sad dobijas i drugu. уффф ви суботичани мораћу да разговарам са Оцем Димић Ђорђем где је прва опомена ? ти ми да ме банују smej.gif Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 nemojte banovati seforu ili ratnika! oni su retki koji pokazuju pravo lice hriscanstva. mislim, razumem ja da zelite da ih gurnete pod tepih, ali onda krivite sliku svoje religije, a ljudi zasluzuju da znaju i mracne strane sledjenja hrista... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адмирал Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 nemojte banovati seforu ili ratnika! oni su retki koji pokazuju pravo lice hriscanstva. mislim, razumem ja da zelite da ih gurnete pod tepih, ali onda krivite sliku svoje religije, a ljudi zasluzuju da znaju i mracne strane sledjenja hrista... Dali bi žiuvot bio moguć na zemlji da je osa nagiba zemlje samo za deset stepeni veća ili manja.Samo izgubljen slučaj ne vidi da je Bog tvorac i uzrok sveta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Септембар 20, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2010 Друго, многи су постали верници тек када су се дубоким загњурењем у предмет свог рпучавања сусрели са невероватном комплексношћу. Koju, u tom naucnom trenutku i vremenu nisu umeli da objasne jer nisu posedovali saznanja koja poseduju danasnji naucnici... i naravno, otkrili boga... iz cistog neznanja... 4chsmu1 Ovoga bi se stideo i... znate i sami ko. Znamo li Aquilio? stadaradim Mada i to teško. Pokušavao bi da te izmanipuliše da se osećaš kao kreten pre nego se postideo nečega. Nije religija o tome - o opisivanju sveta i davanju odgovora na naučne fenomene ili na to kako je svet nastao već odgovara na pitanja o biću - ontološka pitanja, koliko to treba puta ponoviti? Evo da se sažvaće maksimalno i kaže. Btw, drage kolege ateisti, niko ali apsolutno niko nije retardiran. Nije bio ni Platon, nije bio ni Niče, nije bio ni Dostojevski niti drugi ljudi čiji životni izbor je to. Jedino što stvarno jeste smešno je rad Ričarda Dokinsa. Jednako smešni su ziloti i protestanti sa svojim uverenjima o svetu i njegovom nastanku kojih se kretenski drže iako ona nisu tačna jednostavno. To sve ima jednu duboku filozofsku dimenziju, dosta alegorija i nimalo onoga što je predmet diskusije ateista i teista. Mislim da ima dosta ljudi na ovom forumu koji se slažu sa mnom po pitanju ovoga. A sad, naravno da niko neće pomenuti nikakve alegorije ali treba ridingovati bitvin d lajnz. Što reče prethodni papa, "nije cilj religije da opiše nebesa, kako izgledaju, gde se nalaze i kako su nastala već kako da čovek dođe do njih". Imaš li ti fundamentalni problem sa ovim? I onda ti koncepti oboženja, bla bla bla... Crkvena učenja,poJetske visine et caetera. Ко би се постидео? Пази, енглеска пословица каже "лепота пребива у очима посматрача" (а не у предмету посматрања). Мене рецимо задивљује комплексност у свакој својој пројави у природи па сам зато употребио ту реч, а тачније би било употребити апстрактан термин као што је "лепота". Можда су ти умови видели лепоту у нечему другом као на пример у мешању склада и несклада (види Манделбротове фрактале), итд. Правац (и повод) из ког се људи окрећу Господу је бескрајно различит, често и неочекиван, па шта? То уопште не значи да је вокација религије да "описује свет", наравно да то она није. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука