Jump to content

Svakodnevne eticke dileme i drugi ogledi

Препоручена порука

пре 7 минута, АлександраВ рече

Вероватно, као и сви остали, а веома често читајући нешто што сам поставила утичем на саму себе.

Не гледам себе наспрам система, гледам себе у свом микрокосмосу, и ту, колико могу и умем, покушавам да поправљам и мењам, или бар да не рушим и не кварим. Колико могу, дајем делиће и у етар, али без фантазија да могу да променим свет.

Promeni sebe i promenices hiljade oko sebe. Svedoci svojim postupcim i zivotom i videces kako ce se krug ljudi oko tebe menjati.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, АлександраВ рече

Знам, мој муж се бави аутомобилима. Овај клинац је на отпаду могао да добије највише 150 евра, а да га растури у делове му баш није исплативо, ауто није често тражен, нема потражње за деловима, и могао би, можда, можда, да узме око 500 евра. Ништа му то није исплативо, ни да га поправи, ни да га прода. Па се онда досетио, како би можда било боље да "реши" овај проблем. Не тврдим да је то 100% тачно, али није увек све што видимо баш онако како нам се презентује, а ни клинци у Србији нису баш јуче рођени.

Naravno, ali ovo da sa 13k pratilaca ima neku znatnu paru na tubetu prosto nije tacno. To sigurno znam. Oni su klasicna korporativna vampircina - daju, ali mnogo vise uzimaju.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, АлександраВ рече

Па можда ради на томе да повећа број, зар не?

То чак још више доприноси чињеници да је опште стање такво какво јесте. То што клинци граде живот на преварама, троше животно време и интелигенцију на "комбинације", трче у коцкарнице да зараде за мало траве увече, итд, итд. То је пораз. Свих нас.

Nemoj da mislia da ne trose i stariji vreme na sve to. Ljudi ne zele da se vezuju posto su zaplaseni normama, i ocekuju bajke  a ne stoje ravno na svoje noge. Strasno je na sta sve covek moze da naidje.

Devojke su zanesene holivudom i estradom pa se trude tako da izgledaju a mladici pomislju da samo parama mogu da ih osvoje. I eto problema, ali tako su ih zadojili roditelji.

A dugujem ti odgovor za ono pitanje kako je sve od Boga.

Sve se odvija sa Bozijim dopustenjem, nekada je to sa zeljom da te ojaca, nekada da te opomene, a nekada da vidi kolika js vera tvoja. Nista se ne desava bez razloga, tako je Bog uredio.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, АлександраВ рече

ne_shvata

Tema na kojoj je decko pisao da zeli da se ubije.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Liga Džentlmena рече

Mudja ima milion pratilaca i zaradjue oko 500e mesecno.

Da, to je taj neki red velicine, ne moze manje od toga.

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Da, to je taj neki red velicine, ne moze manje od toga.

Pa da na 100000 pregleda imas 100e cini mi se, a mozda i mnogo manje.. Mada on zaradi mnogo vise od reklama nego sto zaradjuje od jutuba. Alk za 13k pratilaca  ako uzme 20e nek bude srecan.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Naravno, ali ovo da sa 13k pratilaca ima neku znatnu paru na tubetu prosto nije tacno. To sigurno znam. Oni su klasicna korporativna vampircina - daju, ali mnogo vise uzimaju.

Само на моменат да се вратимо на занимање. Професор виолине, клавира. Значи, зна и клавијатуре, без дилеме. Рече и један од бољих. Нема коме да даје у Јагодини приватне часове, не може нигде да свира? Додуше и не знам о чему му је канал, да не лупам. Само то да је баш скроз без могућности мало ми је чудно. Не пије ми некако прича воду. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, БанеЛ рече

Само на моменат да се вратимо на занимање. Професор виолине, клавира. Значи, зна и клавијатуре, без дилеме. Рече и један од бољих. Нема коме да даје у Јагодини приватне часове, не може нигде да свира? Додуше и не знам о чему му је канал, да не лупам. Само то да је баш скроз без могућности мало ми је чудно. Не пије ми некако прича воду. 

Politika bato, politika. U skoli postoje casovi solfedja i muzickih instremenata. Zato bi isli kod nekoga privatno kad postoji skola koja je mnogo jeftinija?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, БанеЛ рече

Нема коме да даје у Јагодини приватне часове, не може нигде да свира?

Mala je to varos brate, dosta da ima nekih starijih u tome, i eto konkurencije pored koje ces tesko da nabacis nesto vise posla.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Liga Džentlmena рече

Politika bato, politika. U skoli postoje casovi solfedja i muzickih instremenata. Zato bi isli kod nekoga privatno kad postoji skola koja je mnogo jeftinija?

Има и оних који би да плате и додатно. А свирка?

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Mala je to varos brate, dosta da ima nekih starijih u tome, i eto konkurencije pored koje ces tesko da nabacis nesto vise posla.

Па, добро, нешто није ништа. За почетак, што каже Шурдин зет. Комбинује са још нечим, па се крпи. Тим пре што се не стиди да се бави живинарством, кукурузом, како каже у клипу. Дакле, дечко који не бежи од посла. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, БанеЛ рече

Па, добро, нешто није ништа. За почетак, што каже Шурдин зет. Комбинује са још нечим, па се крпи. Тим пре што се не стиди да се бави живинарством, кукурузом, како каже у клипу. Дакле, дечко који не бежи од посла. 

Naravno, ali ne izgleda da je video prosta zalba na besparicu, nego na potpuni besmisao samog "sistema", koji je svakim danom sve gori.

Kazem opet, ja ne bi nikad tako spalio auto, nego pricamo, evo na ovi` nekoliko strana vec sam dosta toga pametnog naucio... :)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, БанеЛ рече

Има и оних који би да плате и додатно. А свирка?

Mnogi skolovani muzicari jednostavno ne zele da zavrse pod nekom satrom za dobru paru. I u tome ih svesrdno i bez ostatka podrzavam.

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, obi-wan рече

Medjutim, nesto tu nije kako treba - ako stvarno zivi od tubeta (a sa 13k pratilaca, koliko znam, malo teze ce da bude tako, jer da bi zaradjivao mnogo od Google ad-sensa moras da imas pratilaca bar pola miliona pa navise /Justina zena ima 2-3 miliona, i ima od toga jednu solidnu mesecnu platu/; dakle sa 13k pratilaca to nema sanse da bude), kako onda nije imao para da kupi drugi auto?

Број пратилаца не мора да буде показатељ колико неко зарађује. Јесте, што их више има веће су шансе да више зарађује, али главна ствар је колико његови клипови имају прегледа и ком су тржишту окренути. Што се тиче адсенса, ако су ти клипови на енглеском и баве се неком популарном - читај исплативом - тематиком, мислим да је зарада нешто типа 3000$ на милион прегледа (опет, и то може доста да варира, све зависи од тематике канала и клипова).

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...