Milica Bajic Написано Децембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 On 13. 12. 2019. at 20:14, Изида рече Још увек ништа. А стигла зима. Незгодно пушити на тераси. Expand Tačno se sećam trenutka kad sam, ne molila, već preklinjala Boga da nas spase od te pošasti... Uvek se pomoli i za sebe, često se sami ne setimo, mora neko da nam kaže...♥️ Sanja Т., Изида and Аристарх је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Децембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 ја сам кафу прекинуо да пијем због цигара. сад ретко запалим, можда једна, две у пар месеци током паузе. И то ако баш имам посла... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 trenutno su mi cigare ventil par komada nedeljno Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 Više je razloga zašto sam prestala da pušim, a prvi je bio taj kada me je dragi poljubio i rekao da ima osjećaj da je poljubio pepeljaru. Baš mi je bilo neprijatno, ono, zemljo otvori se. Drugi razlog je bio stid. Zastidila sam se toga što sam pušač i rekla sam sebi da se više ne želim dovesti u tu situaciju, ja ne želim da budem rob bilo čemu, a najmanje cigaretama. I još jedan jako bitan razlog je taj što mi je ćerka počela da studira u drugom gradu i naravno za to treba novca, za fakultet, stan, hranu.... Kada sam shvatila da ja mjesečno ispušim pola njenih obaveza...... C. Jok. Ne ja. Ne želim. Da sam bila i da još uvijek jesam u iskušenju, stoji, ali da ne želim da pušim................ NE ŽELIM. Borba je to velika i svaki puta sebi kažem; ok, neću danas, zapaliću sutra.... I tako svaki dan; zapaliću sutra, zapaliću sutra........ i sutra po sutra, evo već godinu i po. Može se kad se hoće. Zaista se može. Samo treba istinski željeti to. Снежана, Milica Bajic and Дуња је реаговао/ла на ово 1 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 On 14. 12. 2019. at 9:48, Биљана рече Više je razloga zašto sam prestala da pušim, a prvi je bio taj kada me je dragi poljubio i rekao da ima osjećaj da je poljubio pepeljaru. Baš mi je bilo neprijatno, ono, zemljo otvori se. Drugi razlog je bio stid. Zastidila sam se toga što sam pušač i rekla sam sebi da se više ne želim dovesti u tu situaciju, ja ne želim da budem rob bilo čemu, a najmanje cigaretama. I još jedan jako bitan razlog je taj što mi je ćerka počela da studira u drugom gradu i naravno za to treba novca, za fakultet, stan, hranu.... Kada sam shvatila da ja mjesečno ispušim pola njenih obaveza...... C. Jok. Ne ja. Ne želim. Da sam bila i da još uvijek jesam u iskušenju, stoji, ali da ne želim da pušim................ NE ŽELIM. Borba je to velika i svaki puta sebi kažem; ok, neću danas, zapaliću sutra.... I tako svaki dan; zapaliću sutra, zapaliću sutra........ i sutra po sutra, evo već godinu i po. Može se kad se hoće. Zaista se može. Samo treba istinski željeti to. Expand znači, da nađem dečka i to je to Avocado је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 On 14. 12. 2019. at 10:00, Снежана рече znači, da nađem dečka i to je to Expand whatever Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 postoje dve tvari koje podižu kongitivne sposobnosti dokazano, kolodino zlato(zlatna vodica i nikotin Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 On 14. 12. 2019. at 10:00, Снежана рече znači, da nađem dečka i to je to Expand Druže, pokušaću da te odgovorim od delije. Evo, sedi i zrelo razmisli. Da uporedimo šta je lepše i lakše (kolona a i b) ? a) plitko disanje b) dečko Kratak dah Neprijatan dah Atak na hormone Slabiji apetit Izmenjen ukus Izmenjen miris Zapaljenski procesi Rizik za kancer Opstrukcija pluća Slabija kondicija Iskašljavanje Izmenjen pritisak Atak na nokte, kosu, zube, kosti Preki pogledi u stanovima nepušača Nerviranje u potrazi za upaljačem koji uvek bude na dnu tašne (ako ne i maznut) Rizik za milion drugih bolesti Loš osećaj zavisnosti Itd. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 On 14. 12. 2019. at 21:44, Дуња рече Druže, pokušaću da te odgovorim od delije. Evo, sedi i zrelo razmisli. Da uporedimo šta je lepše i lakše (kolona a i b) ? a) plitko disanje b) dečko Kratak dah Neprijatan dah Atak na hormone Slabiji apetit Izmenjen ukus Izmenjen miris Zapaljenski procesi Rizik za kancer Opstrukcija pluća Slabija kondicija Iskašljavanje Izmenjen pritisak Atak na nokte, kosu, zube, kosti Preki pogledi u stanovima nepušača Nerviranje u potrazi za upaljačem koji uvek bude na dnu tašne (ako ne i maznut) Rizik za milion drugih bolesti Loš osećaj zavisnosti Itd. Expand пази кад си друже 100% у праву, од дечка уби досада Дуња је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука