Avocado Написано Октобар 5, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 5, 2019 @Juanito mislim da će se tebi posebno svideti Juanito је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 5, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2019 On 5. 10. 2019. at 10:20, Avocado рече @Juanito mislim da će se tebi posebno svideti Expand Како си знао да ми се свиђају клизачице на леду... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2019 Isusove patike... "Isusova obuća" ispunjena svetom vodicom rasprodata za nekoliko minuta FOTO/VIDEO WWW.B92.NET Fabrika za proizvodnju obuće izbacila je novi kontroverzni model patika. Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2019 On 13. 10. 2019. at 0:23, Avocado рече Isusove patike... "Isusova obuća" ispunjena svetom vodicom rasprodata za nekoliko minuta FOTO/VIDEO WWW.B92.NET Fabrika za proizvodnju obuće izbacila je novi kontroverzni model patika. Expand Subotarsko ludilo v.10.2019... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Октобар 13, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2019 Не знам колико си упознат са политичким дијелом Јутјуба, па рекох да ти препоручим једног SJW-тјубера. Транс-жена је ( тј. биолошки мушко ) са занимљивим видеима који су визуелно занимљиви и шокантни, иако ми је садржај поруке коју покушава провући често шупаљ, испразан или недоречен ( изузетака свакако има ). Ово је први видео у дуго времена који ми се није учинио баш таквим, па рекох да подијелим: TRIGGER WARNING - NOT FOR THE FAINT HEARTED, HIGHLY MORAL AND DEVOUT. DEGENERACY ABOUND. (18+) Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2019 On 13. 10. 2019. at 14:09, Срндаћ рече Не знам колико си упознат са политичким дијелом Јутјуба, па рекох да ти препоручим једног SJW-тјубера. Транс-жена је ( тј. биолошки мушко ) са занимљивим видеима који су визуелно занимљиви и шокантни, иако ми је садржај поруке коју покушава провући често шупаљ, испразан или недоречен ( изузетака свакако има ). Ово је први видео у дуго времена који ми се није учинио баш таквим, па рекох да подијелим: TRIGGER WARNING - NOT FOR THE FAINT HEARTED, HIGHLY MORAL AND DEVOUT. DEGENERACY ABOUND. (18+) Expand Ih, znaš ti kad sam ja sam pratio taj kanal... eeeee... To je nekad davno bio jedan od boljih new atheist kanala na YT... prestao sam da pratim kad je krenuo sa trans pričama... nažalost, vidim da je stare klipove pobrisao... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 On 13. 10. 2019. at 22:13, Avocado рече Ih, znaš ti kad sam ja sam pratio taj kanal... eeeee... To je nekad davno bio jedan od boljih new atheist kanala na YT... prestao sam da pratim kad je krenuo sa trans pričama... nažalost, vidim da je stare klipove pobrisao... Expand Их, ја га пратим тек од транс прича, док је још имао кризу полног идентитета. Мада сада је више лијевичарска прича него транс наглабање. Одлични су му снимци за естетику лијевице, овај о богатству, о "The Golden One" и још пар неких. Свиђа ми се што није тврдоглав, него и критикује сопствену страну. Hey how are youuu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Branka62 Написано Октобар 17, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2019 Da se kompletiraš https://erosary.clicktoprayerosary.org/en-it/index.html?v=8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 22, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2019 Avocado је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 10, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 VUČIĆ OBEĆAO DA ĆE ZA PAR GODINA I LJUDI SA PROSEČNIM PRIMANJIMA MOĆI DA KUPE DOKTORAT politika 09/11/2019 Autor: urednistvo BEOGRAD, 11. novembar 2019, (Njuz) – Predsednik Aleksandar Vučić veruje da će standard u Srbiji nastaviti vrtoglavi rast i da će za već za koju godinu građani sa prosečnom platom moći sebi da kupe doktorat. – Srbija ubrzano napreduje i za koju godinu bi mogla da stigne najrazvijenije evropske ekonomije. Za ovo kratko vreme smo uspeli da podignemo zemlju iz blata u kojem ga je ostavila bivša vlast, izbegnemo bankrot i spustimo nezaposlenost na rekordno nizak nivo – rekao je Vučić. – Životni standard u Srbiji nikad nije bio bolji, a pravi rast nas tek očekuje. Građani već danas mogu da razmišljaju o ulaganju u obrazovanje jer će za par godina doktorati biti dostupni i onima sa prosečnim primanjima. Svesni smo da će obrazovanje biti ključ uspeha na tržišnoj utakmici i nećemo žaliti sredstva da ga učinimo dostupnim svima – poručio je predsednik. Da predsednikove reči nisu samo prazna obećanja, potvrđuju u Ministarstvu finansija argumentujući to ekonomskim analizama koje predviđaju novi rast srpske privrede i životnog standarda. – Svi parametri pokazuju da će prosečna zarada samo rasti. Građani će napokon sebi moći da priušte stvari koje su, za vreme bivše vlasti, bile dostupne samo privilegovanoj manjini – kaže ministar finansija dr Siniša Mali. – Ljudi sa prosečnim primanjima već sada mogu da kupe fakultetsku diplomu, ali se tu nećemo zaustaviti. Cilj nam je da, za par godina, dostignemo takav standard da građani, bez velikog odricanja, mogu sebi da kupe i doktorat. To će povoljno uticati na konkurentnost na tržištu rada i rešiti problem odlaska mladih i obrazovanih kadrova iz zemlje – jasan je dr Mali. Bojan Savić Grizzly Adams, Juanito and geronymo је реаговао/ла на ово 1 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 Avocado and Minicaa је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Новембар 21, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2019 Ех, те техникалије које нарушавају суштину саме установе... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 21, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2019 @Avocado Стиже ми данас порука од жене: WTF?! Дуња, Avocado and Срндаћ је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 21, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2019 On 21. 11. 2019. at 21:02, Juanito рече @Avocado Стиже ми данас порука од жене: WTF?! Expand Brineš se da je postala zaboravna? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 27, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2019 Avocado, Срндаћ and drvce је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука