Jump to content

Препоручена порука

@Juanito mislim da će se tebi posebno svideti

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Isusove patike...

4759787845da0589a94f6f698586198_640x360x
WWW.B92.NET

Fabrika za proizvodnju obuće izbacila je novi kontroverzni model patika.

confused1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 13. 10. 2019. at 0:23, Avocado рече

Isusove patike...

4759787845da0589a94f6f698586198_640x360x
WWW.B92.NET

Fabrika za proizvodnju obuće izbacila je novi kontroverzni model patika.

confused1

Expand  

Subotarsko ludilo v.10.2019...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Не знам колико си упознат са политичким дијелом Јутјуба, па рекох да ти препоручим једног SJW-тјубера. Транс-жена је ( тј. биолошки мушко ) са занимљивим видеима који су визуелно занимљиви и шокантни, иако ми је садржај поруке коју покушава провући често шупаљ, испразан или недоречен ( изузетака свакако има ). Ово је први видео у дуго времена који ми се није учинио баш таквим, па рекох да подијелим:

TRIGGER WARNING - NOT FOR THE FAINT HEARTED, HIGHLY MORAL AND DEVOUT. DEGENERACY ABOUND. (18+)

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

On 13. 10. 2019. at 14:09, Срндаћ рече

Не знам колико си упознат са политичким дијелом Јутјуба, па рекох да ти препоручим једног SJW-тјубера. Транс-жена је ( тј. биолошки мушко ) са занимљивим видеима који су визуелно занимљиви и шокантни, иако ми је садржај поруке коју покушава провући често шупаљ, испразан или недоречен ( изузетака свакако има ). Ово је први видео у дуго времена који ми се није учинио баш таквим, па рекох да подијелим:

TRIGGER WARNING - NOT FOR THE FAINT HEARTED, HIGHLY MORAL AND DEVOUT. DEGENERACY ABOUND. (18+)

Expand  

Ih, znaš ti kad sam ja sam pratio taj kanal... eeeee...

To je nekad davno bio jedan od boljih new atheist kanala na YT... prestao sam da pratim kad je krenuo sa trans pričama... nažalost, vidim da je stare klipove pobrisao...

Подели на овим сајтовима

On 13. 10. 2019. at 22:13, Avocado рече

Ih, znaš ti kad sam ja sam pratio taj kanal... eeeee...

To je nekad davno bio jedan od boljih new atheist kanala na YT... prestao sam da pratim kad je krenuo sa trans pričama... nažalost, vidim da je stare klipove pobrisao...

Expand  

Их, ја га пратим тек од транс прича, док је још имао кризу полног идентитета. Мада сада је више лијевичарска прича него транс наглабање. Одлични су му снимци за естетику лијевице, овај о богатству, о "The Golden One" и још пар неких.

Свиђа ми се што није тврдоглав, него и критикује сопствену страну. 

Hey how are youuu 

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

VUČIĆ OBEĆAO DA ĆE ZA PAR GODINA I LJUDI SA PROSEČNIM PRIMANJIMA MOĆI DA KUPE DOKTORAT

vucic-rts-680x402.jpg

BEOGRAD, 11. novembar 2019, (Njuz) – Predsednik Aleksandar Vučić veruje da će standard u Srbiji nastaviti vrtoglavi rast i da će za već za koju godinu građani sa prosečnom platom moći sebi da kupe doktorat.

– Srbija ubrzano napreduje i za koju godinu bi mogla da stigne najrazvijenije evropske ekonomije. Za ovo kratko vreme smo uspeli da podignemo zemlju iz blata u kojem ga je ostavila bivša vlast, izbegnemo bankrot i spustimo nezaposlenost na rekordno nizak nivo – rekao je Vučić.

– Životni standard u Srbiji nikad nije bio bolji, a pravi rast nas tek očekuje. Građani već danas mogu da razmišljaju o ulaganju u obrazovanje jer će za par godina doktorati biti dostupni i onima sa prosečnim primanjima. Svesni smo da će obrazovanje biti ključ uspeha na tržišnoj utakmici i nećemo žaliti sredstva da ga učinimo dostupnim svima – poručio je predsednik.

Da predsednikove reči nisu samo prazna obećanja, potvrđuju u Ministarstvu finansija argumentujući to ekonomskim analizama koje predviđaju novi rast srpske privrede i životnog standarda.

– Svi parametri pokazuju da će prosečna zarada samo rasti. Građani će napokon sebi moći da priušte stvari koje su, za vreme bivše vlasti, bile dostupne samo privilegovanoj manjini – kaže ministar finansija dr Siniša Mali. – Ljudi sa prosečnim primanjima već sada mogu da kupe fakultetsku diplomu, ali se tu nećemo zaustaviti. Cilj nam je da, za par godina, dostignemo takav standard da građani, bez velikog odricanja, mogu sebi da kupe i doktorat. To će povoljno uticati na konkurentnost na tržištu rada i rešiti problem odlaska mladih i obrazovanih kadrova iz zemlje – jasan je dr Mali.

Bojan Savić

Подели на овим сајтовима

On 21. 11. 2019. at 21:02, Juanito рече

@Avocado

Стиже ми данас порука од жене:

pOSKaYC.jpg

WTF?!

Expand  

Brineš se da je postala zaboravna? :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...