Jump to content

UŽAS U SIVCU Išao ulicom sa nožem i motkom, pri hapšenju izbo policajca i POLICIJSKOG KOMANDIRA

Препоручена порука

Kulska policija uhapsila je po nalogu Višeg tužioca u Somobru M.P. (37) koji je pokušao da ubije policajca.

Kako je saopštila policija, sinoć im je prijavljeno da se u selu Sivac, nedaleko od Kule, kreće čovek sa nožem i motkom u rukama. Policajci su izašli na lice mesta, a osumnjičeni je najpre oštetio službeno vozilo policije, a potom policajca ubo nožem i zatim pobegao.

On se takođe sumnjiči da je nastavio da preti patrolama koje su u međuvremenu stigle i pronašle ga, dok je prilikom hapšenja nožem ubo još jednog policajca. U međuvremenu je i sebi naneo povrede nožem.

Kako saznajemo i dvojica povređenih policajaca, kao i napadač koji je isekao sam sebe nakon što je pobegao prvoj patroli zbrinuti su u bolnicama.

Oba policajca zadobila su lake telesne povrede i oporavljaju se u bolnicama u Vrbasu i Somboru.

Jedan od povređenih policajaca je, kako saznajemo, komandir stanice u Kuli, koji je došao u ispomoć kolegama.

Čovek koji ih je napao i ranije je bio sumnjičen za ubode nožem, ali nije napadao policiju.

Uviđaj je izvršio zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Somboru. M.P. se tereti za pokušaj teškog ubistva.

Подели на овим сајтовима

Ово је за надреалисте, човјек је и раније сумњичен за убоде ножем али није нападао полицију, хахах. Прелако се људи пуштају на слободу.

И ово, прво је оштетио полицијско ауто, па је онда ножем убо полицајца па побјегао и онда је убо још једног.... како је то могуће...

Не знам какви су услови да би неко био полицајац, али већина полицајаца ми физички није за полицајца... Гледам неки дан..неки момак..полицајац..могло би га мало јаче дијете изударати...

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Војвода7 рече

Ово је за надреалисте, човјек је и раније сумњичен за убоде ножем али није нападао полицију, хахах. Прелако се људи пуштају на слободу.

И ово, прво је оштетио полицијско ауто, па је онда ножем убо полицајца па побјегао и онда је убо још једног.... како је то могуће...

Не знам какви су услови да би неко био полицајац, али већина полицајаца ми физички није за полицајца... Гледам неки дан..неки момак..полицајац..могло би га мало јаче дијете изударати...

Ја мислим да би га у Америци упуцали пре него што би уопште и стигао до полицајца, још док се иживљавао над аутом...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vladan ::: рече

Ја мислим да би га у Америци упуцали пре него што би уопште и стигао до полицајца, још док се иживљавао над аутом...

Па пуцати у ноге, еј...он оштетио ауто, убо полицајца, побјегао...и онда опет убо полицајца... да не повјерујеш

Био је скоро случај код нас у РС, полиција је хватала наркомана, и како преносе новине...након размјене ватре..наркоман је полицајца ударио пиштољем у главу и побјегао...

Подели на овим сајтовима

Treba policajac da nosi i drugu vrstu pištolja, neki paralizator, upravo zbog takvih ludaka koji ne znaju ni šta hoćedu.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...