Jump to content

Живот ван планете Земље?

Verujem u život van planete Zemlje?  

28 члановâ је гласало

1. 1. Verujem u život van planete Zemlje?

• da
      6
    • ne
      13
    • nisam siguran
      3
    • to su demoni a ne vanezemaljci
      7
    • nešto peto
      1

Препоручена порука

занимљиво.

не АКО?

Па, то је зато што ниси пратио писанија дотичног на другим форумима.

Сада ће, да извинеш, да ложи овде рају разноразним глупостима.

Сећам се да му је негде неко наденуо надимак "1000 зашто", а због чега има тек да видиш.

Лео,питам оно што ме занима,а ако нећете ви да одговорите има ко хоће....После се пита Православна Црква што им се расипа стадо.Расипа се управо због таквих попут тебе Лео!!!Не можемо (ХВАЛА БОГУ!!!) сви бити национално оптерећени и шовинисти,има људи,додуше почетника у вери,који искрено желе да све сазнају о Православној вери,па питају све и свашта,а знам приличан број људи који је наишао на на исмјавање и мањак информација од стране неких из Православне Цркве,а онда су ти људи,гладни и жедни вере,залутали код Јеховиних сведока,адвентиста и других.

Зато Лео,пусти људе нека питају све што их занима у вези вере,односно како Православна вера гледа на одређене ствари,јер тако,ти људи уче.....и само да ти још нешто веома важно кажем.Увек сам жалио шовинисте

Шефе, ја нисам Лео. Питаш и свуда добијеш исти одговор. Заправо, ти и знаш одговор, али својеглаво увек мантраш бајку о ванземунцима.  Тема се увек претвори у ово у шта се претворила. Контактирали те. Ок. Пусти нас остале да живимо у блаженом незнању о њиховом постојању.

Што се мене тиче ја би овди ставио катанац.

А да и Постављена слика

Подели на овим сајтовима

• Одговори 74
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ако ванземљаци постоје а нама је то од негог виталног интереса онда би нас Господ упознао још давних дана,међутим то се није десило нити ће тако да је по мени дискусија на ову тему само губљење времена !

Подели на овим сајтовима

Ако ванземљаци постоје а нама је то од негог виталног интереса онда би нас Господ упознао још давних дана,међутим то се није десило нити ће тако да је по мени дискусија на ову тему само губљење времена !

dobro sada negdje kad dolazimo na ovaj svijet isto nas niko nije upoznao da smo dosli i odakle vec ljudi  upoznavaju sa svemu sto su prije dosli  o svemu i tobi isto bilo tako odprilike
Подели на овим сајтовима

Бог је створио човека и поставио га да влада материјалним светом,а испаде да су ванземунци интелигентни од нас и прате нас и отимају и испитују итд...

Е неће да буде  0110_hahaha

Па добро,ево,чове влада материјаним светом,на овој планети....Ако је заиста владар целог универзума,логично је да ВЛАДАР зна шта му се налази у сваком кутку места у којем влада,а човек чак и не поседује знање шта се све налази и на овој планети,а камо ли на удаљеним планетама,а да не говорим о удаљеним галаксијама.

И ко нам гарантује да је живот на другим планетама апсолутно мѕатеријалан,можда је у неком облику који ми и не можемо да замислимо.

Рече отац Тадеј "Много је цветова у башти Господњој",када су га питали о постојању живота ван Земље

isto se pitam zbog ovoga  recenog u basti,isto tako ako mi vladamo dejan kaze materijalnim svijetom  nekako ne mi vec samo neki rekla bi,drugo kako i do cega to  tako da ljudi vjeruju u demone satane ,al ni pomisliti da mozda ima negdje u univerzumu nest bolje od nas,mislim tako ponekada kako ljudska bica su pa lakse je vjerovati u to da se mozemo boriti protiv toga a van zemaljskih kad bi  bili nemamo sa cim da se borimo protiv njih i zato mozda nepostoje 
Подели на овим сајтовима

Da vidimo da li su pravoslavni zaista toliko ubeđeni da nema života i da su to demoni, neki bacili, amebe...šta već

Na glasovanje me je naravno inicirala Denijeva72 poruka, i iskreno se radujem što je došao ovde. On svakako garantira određen nivo kvalitetnih poruka, uglavnom kroz formu zafrkancije, samo što to baš i ne odgovara uvek "krutim" pravoslavčićima.

Willkommen Deni72.

Постављена слика

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest srna u izgubljenom raju

Mi Hrišćani vjerujemo da se Tvorac cijelog univerzuma ili svih univerzuma ovaplotio "radi nas ljudi i radi naseg spasenja i postao covjek" ,Sin Božiji nas je počasvovao neshvatljivom čašću kad se sjedinio sa nama ,postao jedan od nas, "ne andjeo ,već čovjek", ja bi i dodao ne vanzemaljac, zato ne želimo da rasplinjavamo svoju vjeru vjerujući  u vanzemaljce koji se samo u Americi javljaju gdje su i izmišljeni, već vjerujemo samo u Jednoga Živoga Gospoda koji nam se svakodnevno  neumorno projavljuje i svjedoči sam sebe. Ja vjerujem samo u ono sto je u simvolu vjere ,Svetom Pismu i Svetom Predanju Crkve, a tamo nema nikakvih naznaka vanzemaljaca, a opet ko želi da vjeruje u njih niko mu ne brani ,samo znajte da starac Tadej kaže i to da nam sve biva po vjeri nasoj, pa zato treba i paziti u šta vjerujemo.

Подели на овим сајтовима

И да постои и не исто нам се вата

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

najbolje je da se njima obratis ,,ako ti oni ne rese dilemu tesko da neko moze da ti tu pomogne

ako si na moje piskaranje mislio nekako ovdje isto nisam se direktno nikom obratila za pomoc oko toga svega neko je poceo sa pisanjem pa svako po svom znanju pise            skoro u njemackoj je bila diskusija razliciti naucnika pa astrologe i od svakle ih pomalo bilo ,tako jedan je rekao da jezekilja opisuje vanzemaljske  pojave,drugi  je rekao da biblija samo bajka  u neko vrijeme sto je pisana i mnogo toga bilo na diskusiji o svemu  pa sad neznam dal si procitao o jezekilji nest ako jest neko da objasni malo vise o tome sto on tockove opisivao ili kola neka neznam tacno
Подели на овим сајтовима

Ево једна предпоставка

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

И ови што тврде да су ванземаљци некакви демони,није ми онда јасно зашто би ти "демони" живели на неким другим планетама у облику неких биљака или животиња???

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Mi Hrišćani vjerujemo da se Tvorac cijelog univerzuma ili svih univerzuma ovaplotio "radi nas ljudi i radi naseg spasenja i postao covjek" ,Sin Božiji nas je počasvovao neshvatljivom čašću kad se sjedinio sa nama ,postao jedan od nas, "ne andjeo ,već čovjek", ja bi i dodao ne vanzemaljac, zato ne želimo da rasplinjavamo svoju vjeru vjerujući  u vanzemaljce koji se samo u Americi javljaju gdje su i izmišljeni, već vjerujemo samo u Jednoga Živoga Gospoda koji nam se svakodnevno  neumorno projavljuje i svjedoči sam sebe. [glow=red,2,300]Ja vjerujem samo u ono sto je u simvolu vjere ,Svetom Pismu i Svetom Predanju Crkve, a tamo nema nikakvih naznaka vanzemaljaca, a opet ko želi da vjeruje u njih niko mu ne brani [/glow] ,samo znajte da starac Tadej kaže i to da nam sve biva po vjeri nasoj, pa zato treba i paziti u šta vjerujemo.

Мешаш бабе и жабе!!!!Ја верујем да постоји живот ван Земље,а не кажем да верујем у њих.Исто као што верујем да постоје делфини,ајкуле или китови,а никад их нисам видео уживо,али то не значи да верујем у њих.

Можда је тај живот ван Земље попут траве или амебе,а можда и нешто развијеније од самих људи!Нама је символ вере дат нешто попут "рецепта" да би оздравили од прародитељског греха,а то не значи да ако неко примењује терапију од неке опаке болести не треба да иде у музеј или позориште и да негира све оно што није у саставу његове терапије

Подели на овим сајтовима

Мислим да би тему требало назвати "Ванземунизам од свејереси до свеврлине", пошто вево имамо експерта и за ванземунце. Могао би и да отвориш тему:"Разговарајте са Денитом Седамдесетдругим о ванземунцима..." и "Музички хит ван планете Земље".

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...