Jump to content

Живот ван планете Земље?

Verujem u život van planete Zemlje?  

28 члановâ је гласало

1. 1. Verujem u život van planete Zemlje?

• da
      6
    • ne
      13
    • nisam siguran
      3
    • to su demoni a ne vanezemaljci
      7
    • nešto peto
      1

Препоручена порука

• Гости
Guest srna u izgubljenom raju

Постављена слика

Убеђен сам да постоји живот ван наше планете,значи,не оно у стилу Холивуда,свемирци лете у неким свемирским бродовима и томе сл.Него,чврсто верујем да постоји неки облик живота ван наше планете,Сунчевог система или галаксије....можда чак и у нашој галаксији постоји неки облик живота!

Шта ви мислите и какав ће однос Црква да има када се једног дана открије живот ван наше планете?

Postoji zivot van zemlje: astronauti, pa onda ni anjele ne mozemo ograniciti na samo zemlju, a tek kada se sjetimo Svudaprisutnog Gospoda koji je izvor zivota i Zivot nas onda smo sigurni da postoji zivot van zemlje. amin-nas bliss jeeee
Подели на овим сајтовима

• Одговори 74
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постављена слика

ово ме подсећа на гигерове ''обраде'' икона Постављена слика

каква болест.

slavabogu blessyou 0202_238 4chsmu1 :) 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha klapklap klapklap 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

занимљиво.

не АКО?

Па, то је зато што ниси пратио писанија дотичног на другим форумима.

Сада ће, да извинеш, да ложи овде рају разноразним глупостима.

Сећам се да му је негде неко наденуо надимак "1000 зашто", а због чега има тек да видиш.

Лео,питам оно што ме занима,а ако нећете ви да одговорите има ко хоће....После се пита Православна Црква што им се расипа стадо.Расипа се управо због таквих попут тебе Лео!!!Не можемо (ХВАЛА БОГУ!!!) сви бити национално оптерећени и шовинисти,има људи,додуше почетника у вери,који искрено желе да све сазнају о Православној вери,па питају све и свашта,а знам приличан број људи који је наишао на на исмјавање и мањак информација од стране неких из Православне Цркве,а онда су ти људи,гладни и жедни вере,залутали код Јеховиних сведока,адвентиста и других.

Зато Лео,пусти људе нека питају све што их занима у вези вере,односно како Православна вера гледа на одређене ствари,јер тако,ти људи уче.....и само да ти још нешто веома важно кажем.Увек сам жалио шовинисте

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Убеђен сам да постоји живот ван наше планете,значи,не оно у стилу Холивуда,свемирци лете у неким свемирским бродовима и томе сл.Него,чврсто верујем да постоји неки облик живота ван наше планете,Сунчевог система или галаксије....можда чак и у нашој галаксији постоји неки облик живота!

Шта ви мислите и какав ће однос Црква да има када се једног дана открије живот ван наше планете?

naravno da ne postoji, ne sekiraj se....... 0104_cheesy...... o nlo-u imas u knjizi oca Rodiona petrogradskog, cini mi se da se zove o ljudima i demonima....... tako nesto.... (uzgred, kakvo je vase misljenje o Rodionu petrogradskom????)..

Игуман Марко Московски у књизи ''Људи Божији и зли духови'' (издање ''Светигоре'') такође разматра ово питање.

Подели на овим сајтовима

занимљиво.

не АКО?

Сећам се да му је негде неко наденуо надимак "1000 зашто", а због чега има тек да видиш.

Лео,питам оно што ме занима,а ако нећете ви да одговорите има ко хоће....После се пита Православна Црква што им се расипа стадо.Расипа се управо због таквих попут тебе Лео!!!Не можемо (ХВАЛА БОГУ!!!) сви бити национално оптерећени и шовинисти,има људи,додуше почетника у вери,који искрено желе да све сазнају о Православној вери,па питају све и свашта,а знам приличан број људи који је наишао на на исмјавање и мањак информација од стране неких из Православне Цркве,а онда су ти људи,гладни и жедни вере,залутали код Јеховиних сведока,адвентиста и других.

Зато Лео,пусти људе нека питају све што их занима у вези вере,односно како Православна вера гледа на одређене ствари,јер тако,ти људи уче.....и само да ти још нешто веома важно кажем.Увек сам жалио шовинисте

pa naucice kod vanzemaljskih  slavabogu blessyou 0202_238 malo sale isto nije lose sto sve odma zaozbiljno
Подели на овим сајтовима

занимљиво.

не АКО?

pa naucice kod vanzemaljskih   0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha [glow=red,2,300]malo sale isto nije lose sto sve odma zaozbiljno [/glow]
Наравно да примам све заозбиљно од човека који је припадник профашистичких организација,а који је мене нашао да критикује због свега што кажем или питам,дотични господин и ја се знамо са једног другог форума на коме је праг толеранције веома низак

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

Бог је створио човека и поставио га да влада материјалним светом,а испаде да су ванземунци интелигентни од нас и прате нас и отимају и испитују итд...

Е неће да буде  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

naravno da ne postoji, ne sekiraj se....... 0104_cheesy...... o nlo-u imas u knjizi oca Rodiona petrogradskog, cini mi se da se zove o ljudima i demonima....... tako nesto.... (uzgred, kakvo je vase misljenje o Rodionu petrogradskom????)..

Игуман Марко Московски у књизи [glow=red,2,300]''Људи Божији и зли духови'' [/glow] (издање ''Светигоре'') такође разматра ово питање.

Па није ваљда да се одмах мисли ако постоји живот ван ове наше планете да су то демони и којекави зли духови 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Бог је створио човека и поставио га да влада материјалним светом,а испаде да су ванземунци интелигентни од нас и прате нас и отимају и испитују итд...

Е неће да буде  0110_hahaha

Па добро,ево,чове влада материјаним светом,на овој планети....Ако је заиста владар целог универзума,логично је да ВЛАДАР зна шта му се налази у сваком кутку места у којем влада,а човек чак и не поседује знање шта се све налази и на овој планети,а камо ли на удаљеним планетама,а да не говорим о удаљеним галаксијама.

И ко нам гарантује да је живот на другим планетама апсолутно мѕатеријалан,можда је у неком облику који ми и не можемо да замислимо.

Рече отац Тадеј "Много је цветова у башти Господњој",када су га питали о постојању живота ван Земље

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...