Jump to content

Живот ван планете Земље?

Verujem u život van planete Zemlje?  

28 члановâ је гласало

1. 1. Verujem u život van planete Zemlje?

• da
      6
    • ne
      13
    • nisam siguran
      3
    • to su demoni a ne vanezemaljci
      7
    • nešto peto
      1

Препоручена порука

Постављена слика

Убеђен сам да постоји живот ван наше планете,значи,не оно у стилу Холивуда,свемирци лете у неким свемирским бродовима и томе сл.Него,чврсто верујем да постоји неки облик живота ван наше планете,Сунчевог система или галаксије....можда чак и у нашој галаксији постоји неки облик живота!
Шта ви мислите и какав ће однос Црква да има када се једног дана открије живот ван наше планете?

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 74
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Valjda pozitivan. Ali cisto sumnjam da ce ga naci ide 2012  319.gif

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Дакле, невероватно. Нема форума на којем ниси покренуо ову тему.

Да ли ће сада уследити и епизоде о женидбама, монашењу и масонерији?

Подели на овим сајтовима

Pa sto malo zezancia ovo ono . Sala neskodi  319.gif

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Убеђен сам да постоји живот ван наше планете,значи,не оно у стилу Холивуда,свемирци лете у неким свемирским бродовима и томе сл.Него,чврсто верујем да постоји неки облик живота ван наше планете,Сунчевог система или галаксије....можда чак и у нашој галаксији постоји неки облик живота!

Шта ви мислите и какав ће однос Црква да има када се једног дана открије живот ван наше планете?

naravno da ne postoji, ne sekiraj se....... 0104_cheesy...... o nlo-u imas u knjizi oca Rodiona petrogradskog, cini mi se da se zove o ljudima i demonima....... tako nesto.... (uzgred, kakvo je vase misljenje o Rodionu petrogradskom????)..

Подели на овим сајтовима

Зар то већ сада није у супротности са Црквеним учењем?

По ком питању је у супротности? Ја мислим да није ако говоримо о било каквом облику живота. Можда је Божја воља била да створи још неки облик живота, ништа то не мења по питању наше вере.

Али ако говоримо о "отмичарима из свемира" о чему говоре хиљаде "отетих" ту је јасан став: демонска обмана.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

занимљиво.

не АКО?

Подели на овим сајтовима

Ja sam brate vanzemaljac

i zbog toga nisam stranac.

U Boga ja verujem

i njemu se radujem.

U Srbiji ko na Marsu

nemaš život nego farsu.

Постављена слика

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Najveći Bajagini hitovi su posvećeni upravo vanzemaljcim, pa vi posle recite da Bajaga nije vanzemaljac...

Bam bam bam neću ništa da znam

bam bam bam dg dg dg dg

srebrni magnum, srebrni metak

seva patrola pred vratima...

sve vas vidi sve vas vidi

svemirska policija...jahači magle

&

Neka svemir čuje nemir...

Постављена слика

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

занимљиво.

не АКО?

Па, то је зато што ниси пратио писанија дотичног на другим форумима.

Сада ће, да извинеш, да ложи овде рају разноразним глупостима.

Сећам се да му је негде неко наденуо надимак "1000 зашто", а због чега има тек да видиш.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

i da ima  amin-nas i da ih nema , nama se isto vata ! e sad i ako ih budu nasli tesko da cemo odma da ih ubacimo u Pravoslavlje jer sto se tice misionarenja tu su RKC mnogo iskusniji ima odma da im posalju dva astronauta Jezuita pa ce marsovci da se cesaju gde ih ne svrbi

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...