Jump to content

Живот ван планете Земље?

Verujem u život van planete Zemlje?  

28 члановâ је гласало

1. 1. Verujem u život van planete Zemlje?

• da
      6
    • ne
      13
    • nisam siguran
      3
    • to su demoni a ne vanezemaljci
      7
    • nešto peto
      1

Препоручена порука

Живота ван Земље има. Ја би например увео то, да јеретици, као например Арије на Првом сабору, а данас се сећамо Отаца Првог сабора, лепо се попакују у контејнер са храном и водом на неколико година и пошаљу у космос. Па нек тамо проповедају.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 74
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest srna u izgubljenom raju

pozitivno je sto smo saznali dva recepta, recept za lijek protiv opake bolesti je po najnovijim saznanjima simvol vjere ,ali se dobija samo uz posebne strucne preglede kod dr aliena, drugi recept je kako izmjesati babe i zabe ,jednostavno samo pokusate nesto objasniti nekome ko na simvol vjere gleda kao na prosti recept lijeka od pra roditeljskog grijeha. simvol vjere nije recept to je zivo i precizno upustvo u sta da vjerujemo ,koje su nam ostavili sveti oci prvog i drugog vaseljenskog sabora. a sto se tice praroditeljskog grijeha od njega se cistimo sv. tajnom krstenja. razmisli malo ko je pomjesao babe i zabe. 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Дени,

да ниси превише отишао у томе ја бих се сложио са тобом. Ајде да постоје неки организми, биљни свет, итд, него ни мање ни више нека нематеријална бића која комуницирају телепатски и све нас посматрају - а нису анђели.

Лепо се играш са нама и добар си човек, али знаш одједном да нас нечим тилтујеш. 4chsmu1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Filmovi sa temom o vanzemaljcima su extremno popularni baš iz razloga što većina ljudi veruje u vanzemaljce.

Usudio bih se da kažem da je na svetu više onih koji veruju u vanzemaljce nego u Isusa. Verovatano i zato što u vanzemaljce veruju (naravno ne kao u religiju) i članovi drugih religioznih pokreta, van hrišćanstva.

Najpopularnija dramska serija svih vremena je X-Files koja je za osnovu imala upravo male zelene.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Била је популарна јер је играла на карту сваког 24-ог фрејма... илити сублимиране поруке.

Kaj, kaj? O čemu ti to?

Misliš ono jedan kadar sa nekom reklamom koju oko ne registrira, ali mozak da.

Ma daj. To je samo urbana legenda.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

najbolje je da se njima obratis ,,ako ti oni ne rese dilemu tesko da neko moze da ti tu pomogne

Постављена слика

Vazda mi je bilo zanimljivo kako to da su bas za ovako specificnu seriju (specificno - ispirajucu), nabavili za glavnog glumca coveka cije je prezime Duchovny... 0409_feel

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Била је популарна јер је играла на карту сваког 24-ог фрејма... илити сублимиране поруке.

Evo uradio sam jedan probni kratki video u koji sam umetnuo sublimiranu poruku, čisto za probu.

Nalazi se na 3 mesta. Na 24tom, mislim 300tom i negde na 800tom frejmu....

Teško je ipak da se ne primeti...registruje i oko, čak i ako je to samo jedan frejm

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=KdTx-sUDri0

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

najbolje je da se njima obratis ,,ako ti oni ne rese dilemu tesko da neko moze da ti tu pomogne

Постављена слика

Vazda mi je bilo zanimljivo kako to da su bas za ovako specificnu seriju (specificno - ispirajucu), nabavili za glavnog glumca coveka cije je prezime Duchovny... 0409_feel

Јевреј пореклом из Русије.

Подели на овим сајтовима

Мислим да би тему требало назвати "Ванземунизам од свејереси до свеврлине", пошто вево имамо експерта и за ванземунце. Могао би и да отвориш тему:"Разговарајте са Денитом Седамдесетдругим о ванземунцима..." и "Музички хит ван планете Земље".

slavabogu klapklap

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Вјерујем да постоји живот јер браћа Руси горе стално лете у неким авиЈонима, само не знам зашто ваљда имају викендице па стално иду горе. Али брине ме како они разбаце роштиљ и окрену нешто на ражњу јер горе не може да се дише а кажу људи да не може ни ватра да гори због тога. Мени стварно није јасно какве везе има дисање са ватром али кажу људи МА ТО ТИ ЈЕ НАУЧНО ДОКАЗАНО а у науку се не дира. А има и онај руски пас горе неђе зна ли се шта је са њим, од чега он јадник живи и како преживљава ?

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

После се пита Православна Црква што им се расипа стадо.Расипа се управо због таквих попут тебе Лео!!!Не можемо (ХВАЛА БОГУ!!!) сви бити национално оптерећени и шовинисти,има људи,додуше почетника у вери,који искрено желе да све сазнају о Православној вери,па питају све и свашта,а знам приличан број људи који је наишао на на исмјавање и мањак информација од стране неких из Православне Цркве,а онда су ти људи,гладни и жедни вере,залутали код Јеховиних сведока,адвентиста и других.

Зато Лео,пусти људе нека питају све што их занима у вези вере,односно како Православна вера гледа на одређене ствари,јер тако,ти људи уче.....и само да ти још нешто веома важно кажем.Увек сам жалио шовинисте

види брате, овако стоје ствари.

човек треба да трага, а Бог ће му помоћи у томе.

ја сам 5 година трагао за Православљем кроз римокатолицизам, протестантизам, будизам, секте, хороскопе и слично.

па нисам стао ту, него сам наставио до Православља.

у преводу, човек је за своје одговоран, а не Црква за нечију странпутицу.

с друге стране, не знам да ли си упознат, НЕ расипа се Православна Црква, већ Римо-Католичка.

Подели на овим сајтовима

Mi Hrišćani vjerujemo da se Tvorac cijelog univerzuma ili svih univerzuma ovaplotio "radi nas ljudi i radi naseg spasenja i postao covjek" ,Sin Božiji nas je počasvovao neshvatljivom čašću kad se sjedinio sa nama ,postao jedan od nas, "ne andjeo ,već čovjek", ja bi i dodao ne vanzemaljac, zato ne želimo da rasplinjavamo svoju vjeru vjerujući  u vanzemaljce koji se samo u Americi javljaju gdje su i izmišljeni, već vjerujemo samo u Jednoga Živoga Gospoda koji nam se svakodnevno  neumorno projavljuje i svjedoči sam sebe. [glow=red,2,300]Ja vjerujem samo u ono sto je u simvolu vjere ,Svetom Pismu i Svetom Predanju Crkve, a tamo nema nikakvih naznaka vanzemaljaca, a opet ko želi da vjeruje u njih niko mu ne brani [/glow] ,samo znajte da starac Tadej kaže i to da nam sve biva po vjeri nasoj, pa zato treba i paziti u šta vjerujemo.

Мешаш бабе и жабе!!!!Ја верујем да постоји живот ван Земље,а не кажем да верујем у њих.Исто као што верујем да постоје делфини,ајкуле или китови,а никад их нисам видео уживо,али то не значи да верујем у њих.

Можда је тај живот ван Земље попут траве или амебе,а можда и нешто развијеније од самих људи!Нама је символ вере дат нешто попут "рецепта" да би оздравили од прародитељског греха,а то не значи да ако неко примењује терапију од неке опаке болести не треба да иде у музеј или позориште и да негира све оно што није у саставу његове терапије

твоја ''вера'' је у супротности са Символом Вере.

запитај се, колико пута треба Христос да се распне, да би свим тим људима, који наводно, живе ван Земље проповедао својом жртвом.

помири се, једини смо у свемиру.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...