Милан Меденица :) Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 По мени, највећу претњу нашем заједништву је овакво памфлетско подметање или исказивање о стварима у Цркви, као што је интервју из ове теме. Перфектно срочени аргументи, али без објашњења у суштини ствари. Олако осуђивање свих, Екумениста, издајника вере, кваритеља богослужења, покушаја унијаћења. То може да прија само ушима са мало мозга и знања, или превише мозга а са мало вере и љубави. Ствара се параноја која је позната само код плашљивих и маловерних људи. Šta reći više и vice versa Огло, ето шта. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 [quote брате мој у Христу, чини ми се да не идеш добрим путем ако правиш од владике Артемија институцију. овде није ни један владика институција нити неподлежан критици, само Христос. [/quote Поштујем нашег духовника и Владику јел то толики грех, мени су овде за врат скакали кад поменем Администратора и заиста, молим Бога да престане све ово, а видим ти желиш да наставимо ?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 [quote author=Меда Брутал 0442_feel добро ''истино'', сви смо свесни твојег анимозитета према овом форуму, његовим свештенством и модерацијом, као и политиком рада. ти свуда видиш неку мржњу и реципроцитет 319.gif и одмори мало са епитетима према другима. Брутални медо :smiley: ... брате мој, кога заиста можеш да убедиш да је овај сајт добронамеран и пун љубави према В. Артемију, реци ми молим те ... Претерујеш,брате и то само тако претерујеш. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 [quote брате мој у Христу, чини ми се да не идеш добрим путем ако правиш од владике Артемија институцију. овде није ни један владика институција нити неподлежан критици, само Христос. [/quote Поштујем нашег духовника и Владику јел то толики грех, мени су овде за врат скакали кад поменем Администратора и заиста, молим Бога да престане све ово, а видим ти желиш да наставимо ?! Tebi je +Artemije duhovnik? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 [quote брате мој у Христу, чини ми се да не идеш добрим путем ако правиш од владике Артемија институцију. овде није ни један владика институција нити неподлежан критици, само Христос. [/quote Поштујем нашег духовника и Владику јел то толики грех, мени су овде за врат скакали кад поменем Администратора и заиста, молим Бога да престане све ово, а видим ти желиш да наставимо ?! Tebi je +Artemije duhovnik? На моју жалост или твоју срећу (свеједно) није, иако сам чедо ЕРП која је сад тотално уништена и разорена ... нисам те среће, наравно да ми је духовник из ЕРП ... Слава Богу на томе ... Јел то неки проблем ?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 [quote брате мој у Христу, чини ми се да не идеш добрим путем ако правиш од владике Артемија институцију. овде није ни један владика институција нити неподлежан критици, само Христос. [/quote Поштујем нашег духовника и Владику јел то толики грех, мени су овде за врат скакали кад поменем Администратора и заиста, молим Бога да престане све ово, а видим ти желиш да наставимо ?! Tebi je +Artemije duhovnik? На моју жалост или твоју срећу (свеједно) није, иако сам чедо ЕРП која је сад тотално уништена и разорена ... нисам те среће, наравно да ми је духовник из ЕРП ... Слава Богу на томе ... Јел то неки проблем ?! crvenilo 8084.gif 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Pitanje duhovništa je veliki problem ako ono nije pod okriljem nadležnog Episkopa. Nije bez razloga vl.Artemije umirovljen. Ako neko misli da će Crkva doveka da toleriše neke pojave, da ne pristupa određenim potezima, može se već sada posle Sabora uveriti da nije tako. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Pitanje duhovništa je veliki problem ako ono nije pod okriljem nadležnog Episkopa. Nije bez razloga vl.Artemije umirovljen. Ako neko misli da će Crkva doveka da toleriše neke pojave, da ne pristupa određenim potezima, može se već sada posle Sabora uveriti da nije tako. Ето вам прилике да упропастите 2/3 монаштва у Србији, па да кренете све из почетка ... Грдно се вараш ако мислиш да ће 150 монаха ЕРП да љуби скуте оног који их вређа, гази и псује ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 [quote брате мој у Христу, чини ми се да не идеш добрим путем ако правиш од владике Артемија институцију. овде није ни један владика институција нити неподлежан критици, само Христос. [/quote Поштујем нашег духовника и Владику јел то толики грех, мени су овде за врат скакали кад поменем Администратора и заиста, молим Бога да престане све ово, а видим ти желиш да наставимо ?! Tebi je +Artemije duhovnik? На моју жалост или твоју срећу (свеједно) није, иако сам чедо ЕРП која је сад тотално уништена и разорена ... нисам те среће, наравно да ми је духовник из ЕРП ... Слава Богу на томе ... Јел то неки проблем ?! crvenilo 8084.gif 8084.gif Нека си ти мени жив и здрав и да те Господ тако помилује ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Pitanje duhovništa je veliki problem ako ono nije pod okriljem nadležnog Episkopa. Nije bez razloga vl.Artemije umirovljen. Ako neko misli da će Crkva doveka da toleriše neke pojave, da ne pristupa određenim potezima, može se već sada posle Sabora uveriti da nije tako. Ето вам прилике да упропастите 2/3 монаштва у Србији, па да кренете све из почетка ... Грдно се вараш ако мислиш да ће 150 монаха ЕРП да љуби скуте оног који их вређа, гази и псује ... Hm...Mogli bi ti monasi malo da citaju svetootacku literatuturu umesto sto pisu svasta po internetu! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Pitanje duhovništa je veliki problem ako ono nije pod okriljem nadležnog Episkopa. Nije bez razloga vl.Artemije umirovljen. Ako neko misli da će Crkva doveka da toleriše neke pojave, da ne pristupa određenim potezima, može se već sada posle Sabora uveriti da nije tako. Ето вам прилике да упропастите 2/3 монаштва у Србији, па да кренете све из почетка ... Грдно се вараш ако мислиш да ће 150 монаха ЕРП да љуби скуте оног који их вређа, гази и псује ... Hm...Mogli bi ti monasi malo da citaju svetootacku literatuturu umesto sto pisu svasta po internetu! Oдакле ти таква предрасуда да не читају ?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Pitanje duhovništa je veliki problem ako ono nije pod okriljem nadležnog Episkopa. Nije bez razloga vl.Artemije umirovljen. Ako neko misli da će Crkva doveka da toleriše neke pojave, da ne pristupa određenim potezima, može se već sada posle Sabora uveriti da nije tako. Ето вам прилике да упропастите 2/3 монаштва у Србији, па да кренете све из почетка ... Грдно се вараш ако мислиш да ће 150 монаха ЕРП да љуби скуте оног који их вређа, гази и псује ... Hm...Mogli bi ti monasi malo da citaju svetootacku literatuturu umesto sto pisu svasta po internetu! Oдакле ти таква предрасуда да не читају ?! Pa zato sto su sveti oci trpeli takve koji su ih gazili i vredjali i ljubili im skute Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Истина Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Pitanje duhovništa je veliki problem ako ono nije pod okriljem nadležnog Episkopa. Nije bez razloga vl.Artemije umirovljen. Ako neko misli da će Crkva doveka da toleriše neke pojave, da ne pristupa određenim potezima, može se već sada posle Sabora uveriti da nije tako. Ето вам прилике да упропастите 2/3 монаштва у Србији, па да кренете све из почетка ... Грдно се вараш ако мислиш да ће 150 монаха ЕРП да љуби скуте оног који их вређа, гази и псује ... Hm...Mogli bi ti monasi malo da citaju svetootacku literatuturu umesto sto pisu svasta po internetu! Oдакле ти таква предрасуда да не читају ?! Pa zato sto su sveti oci trpeli takve koji su ih gazili i vredjali i ljubili im skute Ето ... ми нисмо достојни светих отаца па нећемо да вас трпимо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Значи "Истина" Ти си монах ? "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 15, 2010 Пријави Подели Написано Мај 15, 2010 Pitanje duhovništa je veliki problem ako ono nije pod okriljem nadležnog Episkopa. нисам сигуран да разумем шта си хтео да кажеш зашто бих ја морао, ако сам већ их архиепископије београдске, да не могу да имам духовника који је из неке друге епархије? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука