Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пошто сте вас двоје једно тело, а он је са најдебљим могућим разлогом доживотно банован, модератори да се изјасне да ли ти имаш право да пишеш. У супротном ћу сматрати да модерација ниподаштава светињу брака и бићу принуђен да се обратим вишим инстанцама.

Подели на овим сајтовима

Daj i Sembercu malo da pise, znam da mu se pise :D

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Пошто сте вас двоје једно тело, а он је са најдебљим могућим разлогом доживотно банован, модератори да се изјасне да ли ти имаш право да пишеш. У супротном ћу сматрати да модерација ниподаштава светињу брака и бићу принуђен да се обратим вишим инстанцАк

Ако смо нас двоје једно тијело, могу ли ја да се причестим умјесто мог мужа? По твојој тероији :)

Подели на овим сајтовима

Daj i Sembercu malo da pise, znam da mu se pise :D

Рекао је да му нисте занимљиви и критикује ме што сам превише на форуму  :)))

Подели на овим сајтовима

Рекао је да му нисте занимљиви и критикује ме што сам превише на форуму :)))

Жене су за кухињу и спаваћу собу, а не за форум. Али тако је то на западу, све су изопачили.

Подели на овим сајтовима

Жене су за кухињу и спаваћу собу, а не за форум. Али тако је то на западу, све су изопачили.

Ко каже да нисам у кухињи и спаваћој соби, иначе? 

Подели на овим сајтовима

QQ   :0222_shocked:  :0222_shocked:  :0222_shocked:  

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Moram i ja moju zenu da dovedem na forum. :D

E, pa zeni se onda, sta cekas, eto ti odlican razlog... grin.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Помаже Бог и добро вече желим свима који су присутни на форуму!

Е сад за почетак да се представим, зовем се Мајда имам 25 година живим на релацији Београд-Мадрид.

Тренутно сам у Београду,завршила сам Економски факултет,радим,слободно време волим да искористим у шетњи,бавим се спортом,волим музику,духовну литературу..Напросто уживам у сваком новом дану који ми је Богом дан.

Толико од мене...за сада ;)

Све вас пуно поздрављам! :)

Сврха морала је да вас научи, не да патите и умрете , већ да уживате и живите.

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог и добро вече желим свима који су присутни на форуму!

Е сад за почетак да се представим, зовем се Мајда имам 25 година живим на релацији Београд-Мадрид.

Тренутно сам у Београду,завршила сам Економски факултет,радим,слободно време волим да искористим у шетњи,бавим се спортом,волим музику,духовну литературу..Напросто уживам у сваком новом дану који ми је Богом дан.

Толико од мене...за сада ;)

Све вас пуно поздрављам! :)

Бог помог`о и добро дошла!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...