Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

??? ? ????. ?? ???? ????? ?. ?????? ? ??? ?????. ????? ???? ?????.

potpisujem da ?ita.....javi?e ti se ,ne beri brige...

p.s. ovaj izraz mi nikad nije bio jasan...kako neko može da bere brigu........ :drugarstvo:

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!Зовем се Стефан,на овом форуму сам потписан као чтец Стефан.Скоро сам постао чтец,захваљујући мом пријатељу,такође чтецу.Иначе,живим у Косовској Митровици,на равном Космету.И даље сам малолетан,у задњих годину дана сам се окренуо према нашој вери,због чега сам и поносан.Ето то је неки садржај о мени. spavanje2

Подели на овим сајтовима

?????? ???!????? ?? ??????,?? ???? ?????? ??? ???????? ??? ???? ??????.????? ??? ?????? ????,??????????? ??? ?????????,?????? ?????.?????,????? ? ????????? ?????????,?? ?????? ???????.? ???? ??? ?????????,? ?????? ?????? ???? ??? ?? ??????? ????? ????? ????,???? ???? ??? ? ???????.??? ?? ?? ???? ??????? ? ????. 0102_laugh

????? ? ?????? ? facebook ????????? ????? ?? ?????, ??? ???? ????? ??? 2 ?????  spavanje2 joooj ??? ???!  0102_laugh

Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Pomaze Bog,brate Stefane!Dobro nam dosao! spavanje2

Svrati malo u Zenski kutak na kaficu i zurkicu!  0102_laugh Cedo moje,bice mi cast da ugostim jednog cteca.

Filip mi je uzeo rec iz usta da sad imamo dva mlada cteca.Btw,ovaj forum ima i jednu curicu,koja u slobodno vreme cita Apostol. joooj

Подели на овим сајтовима

omaze Bog,brate Stefane!Dobro nam dosao! добро дошли

Svrati malo u Zenski kutak na kaficu i zurkicu!  коло Cedo moje,bice mi cast da ugostim jednog cteca.

Filip mi je uzeo rec iz usta da sad imamo dva mlada cteca.Btw,ovaj forum ima i jednu curicu,koja u slobodno vreme cita Apostol. 0705

Бог ти помогао.Хвала,боље вас наш'o :smiley: .

Ако се будем снашао свратићу,јер са форумима и нисам нешто упознат.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Stefane,izvoli link od Zenskog kutaka.Samo klikni i tu si odmah.

https://www.pouke.org/forum/index.php/board,51.0.html

Nista ne brini,snaci ces se.I meni je ovo prvi forum.Skoro mesec dana Alef nije mogao da me ubedi da dodjem,a sad ne mogu da me zaustave. spavanje2 Tu smo da ucimo jedni od drugih.

I,cedo moje,molim te,nemoj da mi persiras!Osecam se kao dinosaurus.Je l' si?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...