Avocado Написано Јул 26, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 пре 2 минута, Рапсоди рече Са брзим пругама. Hoće li to pre onih letećih automobila ili posle? пре 2 минута, Рапсоди рече Глупаво поређење, Тито није радио у интересу српског народа. Nisam ja smislio taj kriterijum nego ti... slažem se da je izuzetno glup... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
fsa Написано Јул 26, 2021 Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 26, 2021 Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 пре 3 минута, haveaniceday рече И да га крунишемо. Прогласимо лордове, властелу, краљевина Србија са Царом Вучићем. Већ постоји улица у Бгд...Господара Вучића за сада довољно. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 26, 2021 Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 Evo naseg divnog predsednika... haveaniceday and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 26, 2021 Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 Bravo Vucicu , samo napred. haveaniceday and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 26, 2021 Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 Е за ове године познавања Билбије ја сам провалио да њега не занимају много абстрактне теме типа економске и политичке теорије.. ал ако нешто човек разуме то је пулс народа... просто сам одушевљен искрено хахаха Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 26, 2021 Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 пре 6 минута, Рапсоди рече Већ постоји улица у Бгд...Господара Вучића за сада довољно. само ако тебе прогласе за Лорда Медицинских Наука :Р Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 26, 2021 Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 пре 4 минута, haveaniceday рече само ако тебе прогласе за Лорда Медицинских Наука :Р Довољно је за, авангардног непристрасног мислиоца. А ти, у које ћеш министарство ? Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 26, 2021 Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 Idemo opozicionari u naredni izborni poraz.... spremate li se za brojanje glasova? Prica se da SNS planira da ni cenzus ne predjete... haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 26, 2021 Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 пре 2 минута, Рапсоди рече Довољно је за, авангардног непристрасног мислиоца. А ти, у које ћеш министарство ? Министарство за рок ен рол него Рапсо, љуби те брат, вакциниши се макар кинеском вакцином, она ти је најбезбеднија. Веруј ми исплатиће ти се. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Јул 26, 2021 Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 Resili ovi iz SNS da ispune zelju pokreta "jedan od 5 miliona", kazu taman toliko glasova ce dobiti opozicija, jedan na svakih 5 miliona glasaca ... haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 26, 2021 Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 пре 4 минута, Bilbija рече Resili ovi iz SNS da ispune zelju pokreta "jedan od 5 miliona", kazu taman toliko glasova ce dobiti opozicija, jedan na svakih 5 miliona glasaca ... Иначе један од пет милиона су ти њихови људи. Прогуглај мало вође тог покрета и где је ко завршио. Чим им је вучић понудио по сендвич одмах су потрчали. Сада му служе као контролисана опозиција. Замисли све оне будале које су демонстрирале са њима шетали се тамо по зими, дували у пиштаљке... а могли да раде склекове сво то врме сада би их рибе јуриле само тако.. мислим на оне не давимо београд. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 26, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 Vučić toliko razbija da sendvičari moraju da konstantno troluju temu na kojoj se se bilo šta napiše o zlodelima režima... nema boljeg dokaza o svim blagodetima njegove vladavine i njegovoj realnoj političkoj snazi bez represije... fsa, cloudking and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 26, 2021 Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 пре 3 минута, haveaniceday рече вакциниши се макар кинеском вакцином, она ти је најбезбеднија. Веруј ми исплатиће ти се. Како мислиш ислатиће ми се...колико сада Вучић даје за вакцинисање Прележала, имам имунитет.Шта ће ми два... haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Јул 26, 2021 Пријави Подели Написано Јул 26, 2021 Управо сада, Avocado рече Vučić toliko razbija da sendvičari moraju da konstantno troluju temu na kojoj se se bilo šta napiše o zlodelima režima... Ма какви готов је, ево од 2018 до данас, сва злодела која си навео, он све слабији и слабији..разбијаш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука