Jump to content

Napredna zona sumraka

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Рапсоди рече

Са брзим пругама.

Hoće li to pre onih letećih automobila ili posle? :)

Глупаво поређење, Тито није радио у интересу српског народа.

Nisam ja smislio taj kriterijum nego ti... slažem se da je izuzetno glup...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

И да га крунишемо. Прогласимо лордове, властелу, краљевина Србија са Царом Вучићем. 

Већ постоји улица у Бгд...Господара Вучића :smeh1: за сада довољно.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Е за ове године познавања Билбије ја сам провалио да њега не занимају много абстрактне теме типа економске и политичке теорије.. ал ако нешто човек разуме то је пулс народа... просто сам одушевљен искрено хахаха 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Рапсоди рече

Већ постоји улица у Бгд...Господара Вучића :smeh1: за сада довољно.

само ако тебе прогласе за Лорда Медицинских Наука :Р 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

само ако тебе прогласе за Лорда Медицинских Наука :Р 

Довољно је за, авангардног  непристрасног мислиоца. :))) А ти,  у које ћеш министарство ?:)

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Довољно је за, авангардног  непристрасног мислиоца. :))) А ти,  у које ћеш министарство ?:)

Министарство за рок ен рол него Рапсо, љуби те брат, вакциниши се макар кинеском вакцином, она ти је најбезбеднија. Веруј ми исплатиће ти се. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Bilbija рече

Resili ovi iz SNS da ispune zelju pokreta "jedan od 5 miliona", kazu taman toliko glasova ce dobiti opozicija, jedan na svakih 5 miliona glasaca ...

12:smeha:

Иначе један од пет милиона су ти њихови људи. Прогуглај мало вође тог покрета и где је ко завршио. Чим им је вучић понудио по сендвич одмах су потрчали. Сада му служе као контролисана опозиција.

Замисли све оне будале које су демонстрирале са њима шетали се тамо по зими, дували у пиштаљке... а могли да раде склекове сво то врме сада би их рибе јуриле само тако.. 

мислим на оне не давимо београд.

Подели на овим сајтовима

Vučić toliko razbija da sendvičari moraju da konstantno troluju temu na kojoj se se bilo šta napiše o zlodelima režima... nema boljeg dokaza o svim blagodetima njegove vladavine i njegovoj realnoj političkoj snazi bez represije...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

вакциниши се макар кинеском вакцином, она ти је најбезбеднија. Веруј ми исплатиће ти се. 

Како мислиш ислатиће ми се...колико сада Вучић даје за вакцинисање :smeh1:

Прележала, имам имунитет.Шта ће ми два...:)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Vučić toliko razbija da sendvičari moraju da konstantno troluju temu na kojoj se se bilo šta napiše o zlodelima režima...

Ма какви готов је, ево од 2018 до данас, сва злодела која си навео, он све слабији и слабији..разбијаш :))

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...