Jump to content

Нај"прозорљивији" форумаш

Оцени ову тему

Препоручена порука

Тема је јасна и нека не учествује ко се љути. Ко Вам најчешће чита мисли и душу? Колико погађа :))) , одокативно? 

Мој први кандидат је, наравно, @Zayron. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 25. 3. 2018. at 13:28, Џуманџи рече

Тема је јасна и нека не учествује ко се љути. Ко Вам најчешће чита мисли и душу? Колико погађа :))) , одокативно? 

Мој први кандидат је, наравно, @Zayron. :D

Expand  

Da, evo me u akciji! :D 

Подели на овим сајтовима

Ja sam se odvalio smijat odmah čim sam čuo to "kvantna fizika", ahahahahahaha, kakvih volovina se čovjek na tom YT ne nasluša. Kakvih se tamo urnebesnih kravina napričao, da ga je pogodio grom kad je izveo psa van u šetnju, pa onda ta gej vazelina a vrhunac je bio s onim brojem za rulet, crna 13 pa se ispravljao, ne crna 14 al onaj klijent vec otišao s telefona. A studirao proziravost i vidovnjačke nauke kod Milana jasnovidca iz BG.

Подели на овим сајтовима

On 25. 3. 2018. at 13:50, Џуманџи рече

Други... @Ronald :D:D

Трећи кандидат, хммм.... @Драшко

Expand  

Ti sama znas da od tebe nema prozorljivije osobe:D

Подели на овим сајтовима

On 25. 3. 2018. at 14:23, Ronald рече

Ti sama znas da od tebe nema prozorljivije osobe:D

Expand  

Наравно да не знам. Ја сам добра у постављању дијагноза,   прозорљивци знају тачно како се осећаш, зашто се осећаш како се осећаш, све твоје свесне и подсвесне мотиве и сл. и тд. :D:D

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

On 25. 3. 2018. at 14:27, Џуманџи рече

Наравно да не знам. Ја сам добра у постављању дијагноза,   прозорљивци знају тачно како се осећаш, зашто се осећаш како се осећаш, све твоје свесне и подсвесне мотиве и сл. и тд. :D:D

Expand  

Ali pazi ti kazes za sebe da si dobra u postavljanju dijagnoze nekih kompleksnih fenomena koji mogu biti razliciti od covjeka do covjeka. Jos to radis sa vrlo malo informacija.:D Ja bih rekao za sebe da samo nagadjam, dok ti znas da si dobra, mozda da probas neki sejk, milksejk, vegansejk, psihosejk protiv gor, gor,:D 

Подели на овим сајтовима

On 25. 3. 2018. at 14:35, Ronald рече

Ali pazi ti kazes za sebe da si dobra u postavljanju dijagnoze nekih kompleksnih fenomena koji mogu biti razliciti od covjeka do covjeka. 

Expand  

Свашта, па ја сам ође 3-4 године, ја немам дар као прозорљивци, код мене је, бре, уложено струје, читања, памћења, батерије, бесплатних мегабајта... Ехееееј! :))

Подели на овим сајтовима

On 25. 3. 2018. at 14:43, Џуманџи рече

Свашта, па ја сам ође 3-4 године, ја немам дар као прозорљивци, код мене је, бре, уложено струје, читања, памћења, батерије, бесплатних мегабајта... Ехееееј! :))

Expand  

E jeste svaka ti cast forumski dijagnosticaru, hhehehee ali ja pratim forum od pocetka, mozda nisam citao intezitetom kao ti, posto treba mnogo truda za to samozvanje forumskog dijagnosticara:D I verujem.org sam pratio jos kad su se Grizli i Milos raspravljali o evoluciji i Jeca je bila amin tamo.:) 

Подели на овим сајтовима

@Ronald,

On 25. 3. 2018. at 14:43, Џуманџи рече

код мене је, бре, уложено струје, читања, памћења, батерије, бесплатних мегабајта... Ехееееј! :))

Expand  

ово важи само за форумаше. 

А погледај кад сам дијагностификовала спаситељско-месијански комплекс код алт-ред-оваца, и ево кај се дешава: 

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Ипак сам ја најпрозорљивија...имам и доказе :D

На теми, на коју јавну личност вам личе поједини форумаши, ја ставим да Драшке брат личи на глумца петра Божовића, при том немајући појма да му је син.:smeh1: Тек после  не знам тачно колико година, Драшке баци слиџу своју са својим татком...па видите...гледам у дЛан и то бесплатно...:smeh1:

• Збуњен 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...