obi-wan Написано Септембар 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 https://www.facebook.com/faithremedy/photos/a.650761568429242/999720173533378/?type=3&theater ИгорМ, Lady Godiva and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 Milica Bajic, Flojd, ИгорМ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 26, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2018 On 26. 9. 2018. at 16:09, obi-wan рече Expand Amin. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 6, 2018 Mirna jesen... https://www.pinterest.com/pin/773071092264672156/ Branislav81, Milica Bajic, "Tamo daleko" and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 13, 2018 ,,Смири се горди човече и пре свега савладај своју гордост. Истина није ван тебе, већ у теби самом. Нађи себе у себи, потчини себе себи, савладај себе и угледаћеш истину!" (Достојевски) "Tamo daleko", Flojd and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2018 E taman tako... ... ИгорМ, ronin, Flojd and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 15, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2018 Lepote Kopaonika. obi-wan and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 "Ко није нашао Бога у љиљану на пољу, нека га не тражи ни у Јерусалиму! Ко Га није нашао у божуру, неће га наћи ни на Косову!" - ава Јустин gavrosaurus, Branislav81, Рапсоди and 5 осталих је реаговао/ла на ово 3 5 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 Малопре размишљам.. Од све обуће коју имам, најмање имам свечаних ципела. Највише патика, додуше, јесу патика-ципела, али, ипак се може рећи да више ''вуку'' на патике, а онда су на другом месту ципеле, што кажу, за ''аутдор'' комбинацију. Мишљења сам да је боље имати суве ноге по лошем времену него елегантно изгледати па макар се шетао и најлепшом променадом. Приближава се зима, а наша војска каже, добра чизма главу чува. Ето, имају два сајта на које сам наишао http://www.magnumserbia.rs/sr/onama и https://outdoor.rs/product-category/obuca/ За добро уживање у природи не треба пуно, али, каква су ваша искуства са онлајн куповином и да ли сте имали сусрета са овим продавцима у делу који се тиче обуће? Мада, и јакне не бих изоставио, ипак сам зимско ''дете'', по рођењу, иако више волим лето П.с. Ево ове су ми екстра https://outdoor.rs/proizvod/cipele-traun-unisex/ http://www.magnumserbia.rs/sr/obuca/cizma-phantom-8.0-173 Е сад, цена више није мерило квалитета, мада, како рекох, за уживање у природи, лепој променади, не треба пуно. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 Nisam do sad kupovao obucu online, tako da tu ne bi` imao sta da kazem (za sad). A inace, isto volim sportskiju obucu i odecu od svecane ili one "obavezne"/sluzbene. U kuci sam stalno u trenerkama, nikako drukcije, a nosim ih i napolju kad mogu. Patike samo da su lakse za nogu, i da imaju normalan djon. Cipele samo da ne propustaju vodu, i da mogu s njima i po mrazu da setam. Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2018 "Balada nerodjenih" Bore Dugica, i moja prijateljica Katja kao solista... ... ИгорМ, Milica Bajic and Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 5, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2018 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2018 Vidim da se mnogi cude sto nas nema u prvim redovima na "proslavi" u Parizu... medju svim onim antihristima?? Sta cemo mi tamo?? `Fala velikome Bogu da nijedan normalan covek odavde nije bio tamo u tim prvim redovima, jer nam tamo i medju takvima prosto nije mesto. Neka ga mulj i talog nek` se skupi na dno, gde i pripada. A za nas (treba da) vazi "blago coveku koji ne ide na vece bezboznicko"... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2018 On 12. 11. 2018. at 13:01, obi-wan рече Vidim da se mnogi cude sto nas nema u prvim redovima na "proslavi" u Parizu... medju svim onim antihristima?? Sta cemo mi tamo?? `Fala velikome Bogu da nijedan normalan covek odavde nije bio tamo u tim prvim redovima, jer nam tamo i medju takvima prosto nije mesto. Neka ga mulj i talog nek` se skupi na dno, gde i pripada. A za nas (treba da) vazi "blago coveku koji ne ide na vece bezboznicko"... Expand Мени Путин тамо изгледа ко Алиса у земљи чуда Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука