Milica Bajic Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 Како би се лако санкали сви и пробудили то дете у себи да имамо неког ко ће да нас прописно обуче ( и пресвуче ) за то, обује нам одговарајуће чизмице. Важи што се не би ваљали по снегу да имамо скафандере Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 26, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 13 часа, Milica Bajic рече Јесте, као у Лондону, сваки час пада по мало. Atlan`ska klima - zima bez snega... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 26, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 10 минута, Milica Bajic рече Како би се лако санкали сви и пробудили то дете у себи да имамо неког ко ће да нас прописно обуче ( и пресвуче ) за то, обује нам одговарајуће чизмице. Важи што се не би ваљали по снегу да имамо скафандере Dobio sam skoro neki skafander za odrasle, bas je iz Francuske, neki zenini rodjaci pa ga nece, nisu ga ni nosili nesto, navodno boja ne odgovara. A ja ga uz`o, i kad izadjem napolje na rad - milina. Nigde ne duva, stavim rukavice radne i obujem one sumarske cizme, i samo brise. Nego, nem` sanke, inace bi bez problema otis`o da se provozam, ima tu blizu mene strmo brdo sto silazi u mali potok. Tu deca odlaze i voze se satima. Поет, Плаво Небо and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 2 часа, obi-wan рече sto silazi u mali potok Ја сам се једном закуцао у шљиву Са леве стране бодљикава жица, са десне воћњак. Па нисам имао ни два метра стазе у ширину. obi-wan and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 2 часа, obi-wan рече Dobio sam skoro neki skafander za odrasle А ја купио за мале паре пилотски комбинезон obi-wan and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 hahahahahh uvek ima u drustvu jedan ovakav specijalac obi-wan, Vladan :::., Gogić and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 12 минута, Nikola Stojanovic рече hahahahahh uvek ima u drustvu jedan ovakav specijalac Ааа, јок, не бих ја ово покушавао Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 3 часа, obi-wan рече Dobio sam skoro neki skafander za odrasle, bas je iz Francuske, neki zenini rodjaci pa ga nece, nisu ga ni nosili nesto, navodno boja ne odgovara. A ja ga uz`o, i kad izadjem napolje na rad - milina. Nigde ne duva, stavim rukavice radne i obujem one sumarske cizme, i samo brise. Nego, nem` sanke, inace bi bez problema otis`o da se provozam, ima tu blizu mene strmo brdo sto silazi u mali potok. Tu deca odlaze i voze se satima. Благо теби Е, а уместо санки можеш да напуниш џак сламом и да се возиш, да видиш шта је санкање. Не могу да заборавим никад нашу покојну баку Крстину, Кику ( Бог да јој душу прости), која нас је све тако возила, док не попадамо... Плаво Небо, Vladan :::. and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 26, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 Evo sad sam bio napolju sat ipo (u ovom skafandru), struguckao drva rucno, prva klasa rekreacija. Vladan :::., Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 26, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 1 сат, Плаво Небо рече А ја купио за мале паре пилотски комбинезон Imaju i one tenkovske, oni su grublji i deblji, i bas dobro stite. Takve smo ponekad imali prilike da probamo u vojski. Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 Да је среће да смо сви били у војски макар по петнес дана.... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 27, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 27, 2019 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218545875262824&set=a.10205264095746637&type=3&eid=ARBFQYZFTYgODm9EF7QU93HB1oE2vxj85eYdNlKStUoRlCEmNl4z0VJaby27ReurfeV-q30KJhRoKyzu Поет, Gogić and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 1, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2019 Briljantno... ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 4, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2019 Moze... ... https://fomfest.com/pictus-catfish/ Milica Bajic and Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 9, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2019 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука