obi-wan Написано Јануар 5, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2019 Pa kaze... ... Milica Bajic and Gogić је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 10, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 11, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2019 Tekst i prevod ove izvrsne muzike... ... Όλη η ζωή μου μοιάζει μ’ ένα ψέμαψέμα που δεν ντρέπομαι να πω, όλη η ζωή μου κόκκινη σαν αίμα δίχως το δικό σου σ’ αγαπώ. Δεν έχω αγκαλιά μου λείπουν τα δικά σου τα φιλιά, πεθαίνω στην ιδέα πως δε θα γυρίσεις πια. όλη η ζωή μου άλλη μια πρεμιέρα που κανείς δεν ήρθε για να δει. Όλη η ζωή μου φύλλο στον αέρα χάρις στο δικό σου το κορμί Δεν έχω αγκαλιά μου λείπουν τα δικά σου τα φιλιά, πεθαίνω στην ιδέα πως δε θα γυρίσεις πια ... Sav moj život se čini kao laž, laž o kojoj se ne stidim da pričam Sav moj život crven kao krv bez tvog "Volim te" Nedostaju mi zgrljaji fale mi tvoji poljupci umirem na pomisao da se nećeš vratiti Sav moj život, još jedna premijera koju niko nije došao da vidi Sav moj život je kao list na vjetru sve zbog tebe Nedostaju mi zgrljaji fale mi tvoji poljupci umirem na pomisao da se nećeš vratiti "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 13, 2019 Da posle neki ne kaze kako nije bilo tako... ... Gogić, Рапсоди, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 18, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2019 Kako li su saznali?... https://twitter.com/visualographyco/status/1086279215677243392 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 25, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Neprolazna lepota - ljubavi, price, zime... ... http://www.imagesdisney.com/fondos-bambi.htm Milica Bajic, Gogić, Flojd and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Када од суморног, кишног, дана украдеш мрвицу чисте радости... obi-wan, Поет, Плаво Небо and 4 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 25, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 @Milica Bajic `El ovo u Parizu kisa? Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Јесте, као у Лондону, сваки час пада по мало. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 3 часа, obi-wan рече Neprolazna lepota - ljubavi, price, zime... ... http://www.imagesdisney.com/fondos-bambi.htm Има нечег лепог и у ноћном чишћењу снега.. Није зафрканција, озбиљан сам. Milica Bajic, Flojd, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 obi-wan, Milica Bajic, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 6 часа, Плаво Небо рече Има нечег лепог и у ноћном чишћењу снега.. Није зафрканција, озбиљан сам. Ne samo lepo nego i zdravo za organizam. Ja sam juče šetala sat vremena, najradije bi trčala, a bilo je i takvih Плаво Небо and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 2 часа, Ana B. рече Ne samo lepo nego i zdravo za organizam. Ja sam juče šetala sat vremena, najradije bi trčala, a bilo je i takvih Ja bih se valjala po snegu i ostavljala tragove... Na nekom pustom mestu gde nema radoznalih pogleda. Milica Bajic, obi-wan, Ana B. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 4 часа, Ana B. рече Ne samo lepo nego i zdravo za organizam. Ja sam juče šetala sat vremena, najradije bi trčala, a bilo je i takvih А замисли лепоту санкања (да скијам не умем). Milica Bajic, Поет and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 26, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2019 пре 17 минута, Плаво Небо рече А замисли лепоту санкања (да скијам не умем). Liga se skoro sankao, bitno je sačuvati dete u sebi Поет, Milica Bajic, Плаво Небо and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука