Jump to content

Препоручена порука

пре 20 минута, Vladan ::: рече

Не би била кул да сам ти написао: Праштај сестро, свако добро! :smeh1:

Е какав сам пост видела пре неки дан, сав онако скрушен и још на то блажен у аористу. Одвалила сам се од смеха. Мислила сам да с нашалим, али то би скапирали само Пара и пеђанац што је отишао с форума, а цитирани форумаш би се ужасно увредио што се спрдам хришћанским сентиментом.. тако да прећутах.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Lady Godiva рече

Е какав сам пост видела пре неки дан, сав онако скрушен и још на то блажен у аористу. Одвалила сам се од смеха. Мислила сам да с нашалим, али то би скапирали само Пара и пеђанац што је отишао с форума, а цитирани форумаш би се ужасно увредио што се спрдам хришћанским сентиментом.. тако да прећутах.

Па нема потребе за кодним именима, знамо ко се жалио на благоглагољање, аорист и обожавао о. Јоила ;) 

А боље што си прећутала, то је знак мудрости :) 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Vladan ::: рече

Па добро @Phoebe шта се сада ишчуђаваш? Није ти леп рози фили коњић једнорог са крилима? И то принцеза! Па каква си ти то жена човече!? :smeh1:

Жена која има више од тли годинице.. на плимел

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Vladan ::: рече

Па добро @Phoebe шта се сада ишчуђаваш? Није ти леп рози фили коњић једнорог са крилима? Па каква си ти то жена човече!? :smeh1:

I nije ti neki poklon, sumnjam da se i LG sviđa nego ajd poklonu se u zube ne gleda :smeh2: 

Lepše da si joj poklonio, recimo, ovo:

sličan fazon konjići a nekako otmenije :smeh1: (mora da ima lepših slika al našla ovu za sad)

34382058_872958032899676_5423831705234440192_n.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Lady Godiva рече

Ајој, људи, немојте више то розе, ако Бога знате. Осакатисте ми дневник.

Добро у реду, у реду... ево обоји сама :) 

filly-coloring-pages-baby-princess-coloring-pages-my-little-pony-google-search-to-color-filly-horse-coloring-pages.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...