Снежана Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 4 минута, obi-wan рече A `el si ti pitala LG za kopirajt? Zamisli upadne ovde neki nji`ov i vidi ime firme... i što baš LG? ja sam za whirlpool obi-wan and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 ...ili... zapalite svoje voljeno stvorenje u pećima GORENJE Velenje Juanito and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 8 минута, Снежана рече ...ili... zapalite svoje voljeno stvorenje u pećima GORENJE Velenje Tu sam vise za Alfa-plam... (alfa muzjak + vrelina) Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2018 'Оће то тако с годинама. Теме за разговор су: 1) Коју машину користиш? 2) Поскупела струја. На шта се ви грејете? А омиљрна занимација је грицкање џигерице вољених потомака и то наравно, увек и само за њихово добро. obi-wan and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 11 минута, Lady Godiva рече 'Оће то тако с годинама. код нас је то више "некако с пролећа" годинама 1. беко, хтела сам бош, али кажу да су се искварили и да им пумпа брзо рикне. 2. перпетум мобиле да, само што џигицу прво уролам у сланиницу obi-wan and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 19 часа, Lady Godiva рече Тема вечери.. хоћу да мењам размештај по соби. За то је потребно да сузим свој радни сто (да би ми стао у један део собе), ишмирглам га и префарбам и да направим полице за књиге. Не волим шперплочу тако да ћу користити пуно дрво, тј обичне даске. То ћу да набавим на оближњем стоваришту. Требају ми лепак за дрво, шрафови, фарба, оне металне као спојнице, ојачивачи... Имам бушилицу, шмирглу, тестеру обичну и ону убодну, шрафилицу.. можда ћу моћи сама да одрадим полице. Ако зашкрипи, цимаћу брата. Иначе на нету има баш занимљивих примера и DIY објашњења. Ова у облику троуглова ми је прелепа (мало сам ocd када су троуглови у питању ) и њу ћу правити дефинитивно за један зид, онако више форе ради, само да прво сместим све књиге. Npr. Lady Godiva, Phoebe, Ronald and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 5 часа, Lady Godiva рече 'Оће то тако с годинама. Теме за разговор су: 1) Коју машину користиш? 2) Поскупела струја. На шта се ви грејете? А омиљрна занимација је грицкање џигерице вољених потомака и то наравно, увек и само за њихово добро. 1) машину? 2) земни гас, милина, а још је појефтинио омиљена занимација је да мени моји омиљени потомци грицкају џигерицу, тренутно је једна од њих гепард а ове друге две вриште и беже по кући са једног на други крај Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2018 @Vladan3 Ма зезам нешто Снежу и Обија.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 22 минута, Lady Godiva рече @Vladan3 Ма зезам нешто Снежу и Обија.. Ако ако ваља се, и епитимију им дај... obi-wan and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 8 часа, Lady Godiva рече 'Оће то тако с годинама. Теме за разговор су: 1) Коју машину користиш? 2) Поскупела струја. На шта се ви грејете? А омиљрна занимација је грицкање џигерице вољених потомака и то наравно, увек и само за њихово добро. 1) Samo Gorenje! 2) Na cvrsta goriva trenutno, a voleli bismo na solarno, ako i kad bude moglo. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 39 минута, Lady Godiva рече @Vladan3 Ма зезам нешто Снежу и Обија.. Dete... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 5 минута, obi-wan рече 2) Na cvrsta goriva trenutno, a voleli bismo na solarno, ako i kad bude moglo. Нама је архитекта предлагао овако нешто када смо радили кућу. http://www.ekoneimar.com/grejanje-geotermalnom-energijom-upotrebom-toplotne-pumpe/ Међутим, што би рекли, није нам дао комшија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Нама је архитекта предлагао овако нешто када смо радили кућу. http://www.ekoneimar.com/grejanje-geotermalnom-energijom-upotrebom-toplotne-pumpe/ Међутим, што би рекли, није нам дао комшија. To je i meni jedna od ideja, uz solarno, ako Bog da. A nemam komsiju da mi smeta. A i da imam, mnogo bi me nesto bilo briga... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 18, 2018 Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 6 минута, Lady Godiva рече Нама је архитекта предлагао овако нешто када смо радили кућу. http://www.ekoneimar.com/grejanje-geotermalnom-energijom-upotrebom-toplotne-pumpe/ Међутим, што би рекли, није нам дао комшија. пре 4 минута, obi-wan рече To je i meni jedna od ideja, uz solarno, ako Bog da. A nemam komsiju da mi smeta. A i da imam, mnogo bi me nesto bilo briga... Није ли то (много) скупља инвестиција и од соларног ако се не варам? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2018 пре 10 минута, obi-wan рече A nemam komsiju da mi smeta. A i da imam, mnogo bi me nesto bilo briga... Сремци кажу "Не да ми комшија", кад немају пара за нешто. @Vladan3, појма немам. Тад, пре 5 година, је то било нешто баш много. Ако се не варам 15ак хиљада.. мада можда и лупам. obi-wan and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука