Гости Guest Написано Јун 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 27, 2010 има све да изедем Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 greengrin има све да изедем Да те не заболи тиба? ekstra :bla: ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 Када видим овако лепе ђаконије просто ми жао да их изедем ekstra.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> ekstra Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanjica Написано Јун 28, 2010 Пријави Подели Написано Јун 28, 2010 кад су овако лијепе споља какве ли су тек изнутра :bla:.gif' class='bbc_emoticon' alt='ekstra' /> ekstra greengrin ''...Бура живота не плаши онога у чијем срцу сија светлост Твога Божанственога Огња...'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Каква дивна плава торта! Невероватно... confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Za moju Mirođiju confused Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 На око су лепе , а тек калве су из нутра confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Za moju Mirođiju Mилева, сестро од торти, ово је фантастично... confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 На око су лепе , а тек калве су из нутра Мора да су супер,... confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 На око су лепе , а тек калве су из нутра 0409_feel Мора да су супер,... confused Просто би ми било жао да сецкам ове лепе слатке тортице 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 .gif' class='bbc_emoticon' alt='confused' /> ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Za moju Mirođiju gringrin Mилева, сестро од торти, ово је фантастично... nasznak12 s.o.s. Свиђа ми се ово сестро од торти Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 1, 2010 Пријави Подели Написано Јул 1, 2010 mileva bas sve tvoj produkt ili samo slike njam njam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука