Jump to content

Da li bi ste se udali/ozenilli sa osobom druge vere?

Оцени ову тему

Da li bi ste se udali/ ozenili sa osobom druge vere?   

24 члановâ је гласало

1. 1. Da li bi ste se udali/ozenili sa osobom druge vere?

• Da, bez obzira koje je vere
      4
    • Da ali samo hriscanske
      1
    • Da ali samo ako nije pripadnik neke sekte.
      5
    • Da za hriscanina ali samo ako nije pripadnik neke sekte.
      3
    • Ne bez obzira na pogodnosti koje bi taj brak doneo
      0
    • Ne nikako!
      11

Препоручена порука

Мени лично не би био проблем која год да је несекташка вјера у питању ( иако би било чудно нпр. оженити се хиндускињом. Замисли кад се оде на телетину за ручак... ), све док је жена сама нормална и није неки тврдолинијаш поводом своје вјере. Свако своје слави, овог другог поштује и припомаже, а дјецу учити за обоје и када одрасту да сама одлуче се за једно, друго или нешто треће или ниједно. Само да нису вегетаријанци или вегани. Све остало може.

Додуше, било би урнебесних тренутака 100% са мормонком нпр. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Phoebe рече

Dobar čovek se podrazumeva, a mora malo i da bude lep, pa ukusi da se podudaraju, pa boja očiju, ožiljak na licu, dubok muški glas da ima, ne kreštav  

Ima tu puno posla :))) 

Један овакав, а?

I CHOSE TO BE A MAAAAAN.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Вала ће се пре орадостити и спасти човек који ожени луду муслиманку, или жена која се уда за  хиндушана, па ако је искрен хришћанин он/ она ће уз њега/ њу постати хришћанка, него ако ожени какву благочестиву "нинџу корњачу" која је све, само не верујућа хришћанка! Ево на пример питам: "колико је истинских хришћана међу ткз данашњим хришћанима? "

Наравно да ће једно попустити зарад другог, но и ту је читава лепеза расположења и разлога за исто. 

Све је до човека и вере његове, али све! Човеку којем је до изговора ће исти лако наћи!

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ћириличар рече

Ако бих могао да бирам онда бих ја одбрао да будем муслиман а оне од 3-4 различите вере, па како се кад која уклопи... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

Мени лично не би био проблем која год да је несекташка вјера у питању ( иако би било чудно нпр. оженити се хиндускињом. Замисли кад се оде на телетину за ручак... ), све док је жена сама нормална и није неки тврдолинијаш поводом своје вјере. Свако своје слави, овог другог поштује и припомаже, а дјецу учити за обоје и када одрасту да сама одлуче се за једно, друго или нешто треће или ниједно. Само да нису вегетаријанци или вегани. Све остало може.

A ja bih uživala među amišima... e kako bi oni mene rado primili u svoju zajednicu. Bili bi presrećni. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ayla рече

A ja bih uživala među amišima... e kako bi oni mene rado primili u svoju zajednicu. Bili bi presrećni. :)))

Ајд бона, да те оговарају сјерне снаше аишке поваздан.

Мормони су ту топ :ok: Ем складни и конзервативни, ем богати, ем добијеш сопствену планету којом ћеш владати као бог када умреш. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Гајић рече

него ако ожени какву благочестиву "нинџу корњачу" која је све, само не верујућа хришћанка! 

12:smeha: Једва сам сконтала зашто нинџа корњача.

А има и случај - црњак: ожениш се хришћанком и тек касније сконташ да не верујете у истог Бога. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Џуманџи рече

А има и случај - црњак: ожениш се хришћанком и тек касније сконташ да не верујете у истог Бога. :D

")$+*($''-2@7-0=0''8L9=CEHIH+6OUNFT@GHE˙Ű C !!E.'.EE˙ wĐ" ˙Ä          ˙Ä         ˙Ú   úXç°                                 <r˝wĎ,ęîęöyÇt•uĘícjć éą^«�­¶Ö·&}¤Ă/Bç‡BŃVN›Ď®]c©ŕ7¶tN{ĚtnF˝vśŐkFöÎŹRuÔ3hŁŞs9އO¶ćNťÍä,íů{+żs}"JÇKĹłuČv<ˇŇép^­ÔsŐÎĄ˘ĄSšĽmÜýĹÚ           '‰ětVhzĚµŁ™ë5W«€ď˝Á§«ľ¶l8ŽßC68,ŻÍ7öz*SŐîMç ®›~#¸ŇË«Ż_ŻłOGičÖ{×őç+Ř{Ô÷ľËFmyýÎA×ë:!Ćö|Éâ–Ë1Ş·9M_k č#U ÜY·OZý„ŢtńŘSłcĆló�{ľ|츭ŢřĺzŽcyS
          ž‰Ó4XěčgžÖGfçFç°ť;SPčuúěUĽµĎd7®vcˇs;r˙ ťN¸·ľŃć­ł›ó:-&Cnçr›ÖźŇúŘj0—6ÜÝ:+ZO1ŃÓ×{]ŤŽ{ť3QŠ]ăťňť#›ŞuÎxt.c9ĐÇ3čé4­ŃZČ            ęm?glM7ťŘ×{Ľ]=Ť€×6#śÍ˝&“D4y¶ĂUbét6‘g3·ľ—Q‰4ůvCSfé4ůöP´ôť<š¬;ˇCĆČi˛mG;onJ¸6%×ÍńŞĹşđlĆŞŐ±©ŻľÍ�            Ąç»
ÖhŁÄĹ5vf,2ÜĂtˇçĆCÎóq­Üâ*çÇtŃßǸ9[ö©�vőö&¦®ÓVeÚáşh¬zĚEMź>^ĂďɲŢóÝ                    KTtN�9ąhĄ7Ť-Ué÷Ł~çvÉÎW:¶‡`^s^Ó˘j%vÎgŇtŤ�jçě.á &ýÍř:v‡*î\ď´ß´~ÍËAäčZś+Ľk(ťAá:&ź    ľS¸              
ő¶0WÁ—ĺö}&Ďçj~�Éůç¶>§�%Ěę¦K†Kb†[B¶+ĐaŚâ¦\ŇVÍěkňŰ˝ćĽçc<˘Ô•˝ćk_"ŔĂâČŁc,•ç4�ň   D€€              ¬Ú|Íf Ţ~áň/ Ô>l Żßż6tŇţ‚'„�HŹQvÇ©o5plićâK:„�H�ž�;ÇŻňň{ö˝şëĂxOŁÉ    ‘=ťÔ汾�ŮŰw1Ütó÷¤űľ\$BD'››Öp��Đnľźńm˝áö}0çÖ–,ňÔëµryΕĹű:[Ľeé:G/¬^íČS;·#tč\?“»q~ŮĚtfD�H„‚?ůßěßÖFMNñ×ů>e‡č:Ó�L úoš}˛¬–ʰąw[cy´Óówř|xŚjĚnʰ˛¬3ńť+Ăו‹•ĺ߯ÉYťwsG/·ćYVYeXYů×yó7»ÓŹÍďč}g_NąĎn>—ò¬Ö,«)ú�Ćąý
o4y}m�ÇĽďë»Î;°ő~ra®ĽvĹe®ÁÉŇNáĹ\:¦Š¬˝3”÷]C�اYžíÝc­Žxnňp[cwćŤC§rWă~� ů÷Ĺ˙ F~sŢ]—ŰY›GcĐą¤ÚŤ?CĎdú/=ĐăA(­P˝¬ăŐnšŹëFŤ€?¶ĺxzŞk6N™Eúé2Dű~` >_ôţ7ĎěçhÝxţšbÉŰmüzú_
F˛ücěĽ?o�;‡

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 6 минута, Џуманџи рече

Тај рад girl_smiley 

Још ако се удала за ду'овника :ani_biggrin:

Не ме женити плиз, мени моја одлична и не бих баш ништа мењао :sunce:

Подели на овим сајтовима

@Vladan3 Пази шта ми изашло да си написао

ZVd24f7.jpg

12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Гајић рече

Не ме женити плиз, мени моја одлична и не бих баш ништа мењао :sunce:

:navijanje: Таман посла, само је израз у питању. :)

Подели на овим сајтовима

Anketa je postavljena tako da mogu i zene da glasaju... svaka cast 360_borat_lebanon0109.jpg.75cf3107d14a4a9fd0b6dbb144ce1fe4.jpg:D:D:D  lol ..12:smeha:

Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere; stotinu će promijeniti vjera da učini što joj srce žudi. 

A muskarci, pa jesu nominalni vernici, vecina. Ja licno se ne bih ozenio. Vera, kultura, nacionalnost pa cak i geografski polozaj su stvari koje su veoma bitne za neku zdravu i normalnu pricu na duze staze.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

ZVd24f7.jpg

Какав ти је ово глиша што држи књигу? Поред Printerest-а. Ако је нешто типа Mercury reader или т сл. - одма шибај линк. хвала лепо. :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...