obi-wan Написано Фебруар 11, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 пре 2 часа, Милан Ракић рече Код мене "револуција" у кући. Овај млађи клинац букмарково сајтове те неке, па прати,па кад ће премијера, да ли ће у Београду бити исто кад и у Америци. Брате... Dok ne pocne da trazi kojekakve gedzete i igracke, dobro je... samo se smeskaj i klimaj glavom... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 11, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2018 пре 39 минута, obi-wan рече Dok ne pocne da trazi kojekakve gedzete i igracke, dobro je... samo se smeskaj i klimaj glavom... Use the Force, @Милан Ракић! obi-wan, Grizzly Adams and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 12, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2018 пре 2 часа, obi-wan рече Dok ne pocne da trazi kojekakve gedzete i igracke, dobro je... samo se smeskaj i klimaj glavom... Немој само да виде ово: obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 http://www.starwars.com/news/new-solo-a-star-wars-story-photos-and-details-revealed "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 13, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2018 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Izvor obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Poslacu ti aTresu na PP, hvala sto mislis na prijatelje! Juanito and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2018 Prvi zvanicni poster za film... ... http://www.imdb.com/title/tt3778644/ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 17, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2018 Све у свему И дан данас памтим мој први сусрет са Стар Ворс. Нисам знао шта је и који је филм или серија, али, оно што ми је привукло пажњу је била борба између (потражих на нету како се зову) TIE fighter и X-wing. То је била сцена када сам пребацио канал. Ау брате, па знаш ли како ми је било криво што нити сам знао како се филм зове ни да ли је серија, ма ништа нисам знао. Али сам се залепио за столицу и морао да одгледам иако смо имали госте. А од тада до данас.. па има сигурно преко 20 година. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 17, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2018 Moj prvi Star Wars je bio Ep VI "Povratak Dzedaja", 1985. godine, premijera u bioskopu. To je bio ponedeljak... i utorak... i cetvrtak... i nedelja... i vise nisam imao para tih dana. Peti razred OS. A pre toga teaser na TV-u, jedno 10-tak dana pre dolaska filma u bioskope - posle uobicajenog crtaca u 19.15, a pre drugog dnevnika, u onom bloku reklama, ko se toga seca. Kad se taj klip kao najava prvi put pojavio, to vece sam ostao apsolutno sokiran onim sto sam video. I, sto rece jedan stawarsovac iz `Murice - "odma` sam znao da od tad vise nista nece biti isto". Odatle je proslo, eto, 37+ godina. Goku and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2018 Prvi veliki trailer i poster, upravo izasli... ... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 9, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 9, 2018 http://www.starwars.com/ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Април 9, 2018 Пријави Подели Написано Април 9, 2018 I have a bad feeling about this.... (постер за мој рођ је добар, ипак ) obi-wan and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 4, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2018 360o trailer... levi klik misa na ekran, drizte i pomerajte u svim smerovima, da biste videli celo okruzenje... ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 4, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2018 ... https://www.peters.com/may-the-fourth-be-with-you-happy-star-wars-day/ "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука