Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

meni se ovaj film bas dopao. al' ima podosta ruznih scena pa onoo, nije za svakog :D

I spit on your grave 2

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

-Isaija 40:31

Подели на овим сајтовима

R.I.P.D. (2013) - IMDb

Jeff-Bridges-and-Ryan-Reynolds-in-R.I.P.

Загробни акциони СФ полицијски филм

Још један у низу холивудских "цртаних филмова" са реалним глумцима. Да не збуним кога није цртани филм, али га не би ни било без специјалних ефеката. Филм је на граници између хорора и комендије.

Порука је оно класика, пријатељ издајица и љубав је вечна и тако то.

Занимљива је идеја, али много не могу да кажем мрачан него некако морбидан филм.

У сваком случају вреди га погледати.

На листи од 1 до 10 , оцена му је 7.

Подели на овим сајтовима

Можел мало детаљније о филму, ја сам га прескочио због назива.

i mene je naziv u prvi mah odbio, ali reko ajd da pogledam.

radnja: devojka koja je zainteresovana za modeling odlazi kod trojice profi fotografa, gde se jedan od njih opsesivno pocne interesovati za nju sto po nj' ima katastrofalne posledice koje pocinju silovanjem nje od strane tog lika..kasnije svasta prozivljava pored njih. takodje se provlaci, al' skoro neprimetno njena vera u Boga. i prikazano je u daljem toku filma njeno emotivno i psihicko stanje. rekla bih  da je film dosta ekstreman po svim pitanjima.  ne bih ti vise govorila :)

P.S. ima i prvi deo filma ali je mala maca naspram ovog :)

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

-Isaija 40:31

Подели на овим сајтовима

Uh dobar film, odlično prikazana unutrašnja agonija.

Evo neko mnogo bolje objasnio od mene:

http://cultofghoul.blogspot.com/2009/05/jacobs-ladder.html

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

ево једног од мојих омиљених, 10 пута сам га гледао до сада. Има нешто... Може да буде мало конфузан, али ако се пажљиво прати, све је врло јасно. Тема је борба против смрти. Како живети вечно? Има свега ту, од књиге Постања до источњачких религија.

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Mnogo dobar danski film. Dobar je i ovaj trejler, mislim, lepo prikazuje film.

Obecava.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Одличан филм

Da! Realno oslikava danasnjicu ljudi u virtuelnom svetu.

Подели на овим сајтовима

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

@@w.a.mozart,

Ова сцена која се види сада на клипу ми је и најбоља у целом филму!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...