зеленизуб Написано Јануар 25, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2010 Хеј, ... боље Вас нашао... "onaj isti zeleni zub sa elitesecurity foruma" је вероватно плагијатор,.... а за испите не знам. Може бити ( не мора да значи ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 Film MOST http://video.google.ca/videoplay?docid=647061014552384005&hl=un# ??... ?????? ????? ????... ???????... ? ?????? ?? ?????, ??? ??? ??? ???? ??? ?? ?? ???? ??? ?????? ? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јануар 26, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2010 "U ritmu prirode" bi se mogao okarakterisati kao oda zivotu. Predivne scene prirode i okruzenja farme, gde je sniman film, da bi se zatim premestili u shtalu gde krava daje zivot ne jednom vec dva teleta. Jedna od najdivnijih scena u celom filmu. FILM Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Ево, било је речи о овом филму, али морам поново да га ставим. Редитељ филма Острво, Павле Лунгин, главна улога П. Мамонов (исти онај из филма Острво). неки кадрови из филма TSAR, trailer 2009 - ЦАРЬ, a film by Pavel Lungin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 deluje impresivno. Jel ovo o Ivanu Groznom? Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Придел ангела Кажу да је бољи и од Острва... Преузмите га овде: http://rapidserbia.com/viewtopic.php?f=14&t=22083&p=67089&hilit=Pridel+angela#p67089 п.с. Имам филм "Цар", давао сам га и неким пријатељима да га погледају. Разочарали су се, искрено... "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 319.gif ja juče počeh da ga gledam pa stadoh nakon nekih pola sata Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 А што... 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 био ми досадан...а субтитле пола на енглеском пола неразумљив...делом и због тога 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 не знам јел био, ал ево га опет. Дина (1984) по књизи Френка Херберта, цела научно-фантастична епопеја је једно импозантно издање књижевног дела које прати аристократску фамилију Атреиде кроз историју. за мој појам, Дејвид Линч није успео да дотакне суштину, али ју је визуелизовао врло интересантно. врло разноврсна глумачка екипа, интересантно визуелно решење, пријемчива атмосфера направили су заиста култни филм. Dune Trailer (1984) имдб http://www.imdb.com/title/tt0087182/ википедија http://en.wikipedia.org/wiki/Dune_%28film%29 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 Ово је сјајан филм...обавезно погледајте: IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0347048/ "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 deluje impresivno. Jel ovo o Ivanu Groznom? ??, ? ????? ???????. ??? ????, ???? ?? ??????.... ????? ????? ???, ? ????? ????? ????...? ????, ?????? ?? ???? ????.... ???, ????? ?? ?????, ??? ?? ???.... ?????? ?? ? ????? ????? ?? ???????? ?????? ????, ? ??? ??? ?????, ????? ?? ???? ??? ????.... ?????, ??? ?? ?? ?? ?? ?????? ? ??????.... ?????????? ????? ?? ????????? ?? ?? ??????? ?? ??? ??????, ??? ??????.... ??????? ?? ?????????? ????? ????????? ?? ?????????, ??? ?? ???? ?????????? ?????, ??????? ???????? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Alefshin Написано Фебруар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 He's Just Not That Into You (2009) www.imdb.com/title/tt1001508/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 ???, ???? ?? ???? ? ???? ?????, ??? ????? ?????? ?? ?? ??????. ??????? ????? ??????, ????? ??????, ?????? ????? ?. ??????? (???? ???? ?? ????? ??????). ja pocela da gledam. odlicna fotografija, kostimi, svetlo... kad odgledam do kraja prenosim utiske. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 2, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2010 ?? ???? ??? ???, ?? ??? ?? ????. ???? (1984) jedan od mojih omiljenih :smiley: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука