Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ljudi kako mozete da gledate te lose snimke, to mi nikad nece biti jasno...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Јел то онлајн са преводом ?

Gde si ti video da se Srpski jezik prevodi na Srpski.... greengrin

Kontas da je to iskvarena verzija, pa treba prevod? 0409_feel

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

Вјеруј ми да 30% нисам скужил, не. Кај они не умију причат ћисто србски, што кењају ?

Ne znam, mozda ako film bude prikazan na RTS, bude prevod. Kao kod njih sto su prevodili maratonce greengrin

Mozda onda nadoknadis tih 30 %

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

Ne znam, mozda ako film bude prikazan na RTS, bude prevod. Kao kod njih sto su prevodili maratonce

Па ми нисмо толико `болесни` ваљда... 

Подели на овим сајтовима

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Ne znam,mozda ako film bude prikazan na RTS,bude prevod.Kao kod njih sto su prevodili maratonce greengrin

Mozda onda nadoknadis tih 30 %

Ма зезам се бре!

Него ми смешно у филму Метастаза глумац покојни Предраг Вушовић који иначе јесте Србин отвара врата бојажљиво, оке стоји, верујем да преосталим Србима није лако бити Србином у Загребу, него сваки 15 секунди изговара бре и прича чисту екавицу са пречанским акцентом-е то је смешно за медаљу, јер нема таквих Срба ни у Загребу нити игде западно од Дрине.

И ови који су избегли овде у Србију никад нису проговорили са "бре" а највероватније да ни неће, можда њихова деца или унуци, они не.

Али ајде да се утврди "точна" разлика између србског и рвацког језика, ваљда за то служи тај "стереотип" о Србима.

Остатак филма је сасвим солидан.

Једино ми се чини да је цела прича нека лоша копија наших филмова типа "Ране" или других, с тим што знам да је "Метастаза" урађен по роману, но свеједно...

Подели на овим сајтовима

Ма зезам се бре!

Него ми смешно у филму Метастаза глумац покојни Предраг Вушовић који иначе јесте Србин отвара врата бојажљиво, оке стоји, верујем да преосталим Србима није лако бити Србином у Загребу, него сваки 15 секунди изговара бре и прича чисту екавицу са пречанским акцентом-е то је смешно за медаљу, јер нема таквих Срба ни у Загребу нити игде западно од Дрине.

Остатак филма је сасвим солидан.

Једино ми се чини да је цела прича нека лоша копија наших филмова типа "Ране" или других, с тим што знам да је "Метастаза" урађен по роману, но свеједно...

Znam da se zezas,kao i ja(postavio sam smajlic na kraju mog komentara)

Tacno,to sam i ja primeteo za Pedju.Film moze biti  kopija  i Clockwork Orange ili trainspotting-a.Ima dosta povezanosti..Steta sto mi nemamo film sa slicnom tematikom...Postojao je vise nego bjedan pokusaj sa filmom "Sisanje"

Подели на овим сајтовима

spray-grobar-01.jpg

Smrt čoveka na Balkanu (2012) je dostojan naslednik, najboljih srpskih komedija iz 80'tih godina.

I ako se sve dešava u jednom kadru, film niti jednog trenutka nije dosadan, i shvata se koliko je scenario bitan za film.

Izvrsna gluma, pre svega Emira Hadžihafizbegovića, i Raleta Milenkovića, kao komšija koje provode vreme, čuvajući leš muškarca koji se na početku filma ubija. 

Crno-humorno i pre svega realistično viđenje srpskog mentaliteta.

Ocena: 8 od 10

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...