Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Kumare.jpeg

ne znam da l je bio al se spremam da ga gledam... lik je planski osnovao religijsku grupaciju i postao guru da vidi da li će obrlatiti mnoge... izgleda da neke jeste

od reditelja Borata

ffsgw.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Тренутно је у Бгд-у фестивал ауторског филма,а синоћ одгледах мог омиљеног редитеља, Ким Ки Дука, и његов нови филм,добитник златног лава у Венецији:

ПИЈЕТА

Филм је тежак ко олово,стварно не знам одакле човек црпи идеје,али опет ме је изуо из ципела...дакле за праве филмске сладокусце,легенда корејског и светског ауторског филма,никад те не оставља равнодушним...

locandina-Pieta-Kim-Ki-Duk-2828.jpg

Kim+Ki+Duk.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Pogledao sam ovu Pietu i po mome, ocena je 8 od 10.

Kim Ki Duk je umetnik, ali na žalost ipak takvi filmovi borave samo na festivalima i ako se prikažu u nekom ponoćnom terminu na Ž televiziji.

Skinuo sam jedan njegov film iz 2004. Samaria (Samaritan Girl) pa ću da javim kako je... mada ovakav reditelj zaslužuje zaista posebnu temu..

Za sada mi 3-Iron ostaje njegov najbolji film.

Ne znam šta je po veroispovesti, ali očigledno onaj mračni deo rimokatolicizma je ostavio na njega dubok trag.

• Волим 1

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Тренутно је у Бгд-у фестивал ауторског филма,а синоћ одгледах мог омиљеног редитеља, Ким Ки Дука, и његов нови филм,добитник златног лава у Венецији:

ПИЈЕТА

Филм је тежак ко олово,стварно не знам одакле човек црпи идеје,али опет ме је изуо из ципела...дакле за праве филмске сладокусце,легенда корејског и светског ауторског филма,никад те не оставља равнодушним...

Jesi gledao u fontani mozda?

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Jesi gledao u fontani mozda?

Аха .smesko. , да ниси и ти био,ја сам седео на патосу,није било места...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Аха .smesko. , да ниси и ти био,ја сам седео на патосу,није било места...

Secam te se... tacno sam se pitao odkle mi poznat ovaj, mislio sam da si neko sa TVa :).

Sedo si na par metara od mene.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

... а Медино је схватање да филмови преказују реалност каква јесте ...

благиш се теби, шта твој ум види све greengrin

Подели на овим сајтовима

Јел гледао неко овај анимирани филм?

Погледао сам га ја. Симпатична прича.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...