Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340470421' post='665459]

има свуда, само је језив снимак.

препоручујем да се сачека HD снимак, пошто је остало мање смислено ...

Užasavam se loših snimaka kao i loše produkcije.

Филм престајем гледати после пар минута кад видим да је лоша продукција .

Црно беле филмове уопште не гледам ( знам има добрих) као ни филмове старије од 15 година ( сем домаћих) . Значи долази у обзир само најбоља продукција и најновија.

Данас одгледах филм Диктатор од Саше Коена, лик је будала на квадрат , не капирам како у тако лошем филму има толико добрих глумаца.

Осим оних уобичајених стереотипа о антисемитски расположеним муслиманима и њиховом односу према женама које потеже свугде у овом филму је било и неких новина у смислу идеја , јер је било и критике на рачун америчке државе.

Нервира ме у његовим филмовима претерана злоупотреба сексизма.

Подели на овим сајтовима

Ovo su linkovi ka drugom forumu.

Koliko znam nije dozvoljeno postavljati same linkove sa kojih se skida film.

објасни то провајдеру који шаље обавештења да имамо на форуму недозвољене линкове и прети ти гашењем сајта.

Подели на овим сајтовима

Užasavam se loših snimaka kao i loše produkcije.

Филм престајем гледати после пар минута кад видим да је лоша продукција .

Црно беле филмове уопште не гледам ( знам има добрих) као ни филмове старије од 15 година ( сем домаћих) . Значи долази у обзир само најбоља продукција и најновија.

Данас одгледах филм Диктатор од Саше Коена, лик је будала на квадрат , не капирам како у тако лошем филму има толико добрих глумаца.

Осим оних уобичајених стереотипа о антисемитски расположеним муслиманима и њиховом односу према женама које потеже свугде у овом филму је било и неких новина у смислу идеја , јер је било и критике на рачун америчке државе.

Нервира ме у његовим филмовима претерана злоупотреба сексизма.

стварно?

па добро, то је пародија и мора да буде пренаглашених момената ... јел ваља?

Подели на овим сајтовима

Što nemam neku moć pa da spržim hardove svima koji gledaju CAM i R5 snimke filmova.

Znači ništa protiv piraterije već protiv nemanja smisla za lepo. Ko nema estetskog u sebi, ne treba filmove ni da gleda.

DVD, HD, BR..bilo šta što je kvalitetno DA

CAM, R5 ... i ostala đubrad NE

Predlažem da se Željko banuje

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Što nemam neku moć pa da spržim hardove svima koji gledaju CAM i R5 snimke filmova.

Znači ništa protiv piraterije već protiv nemanja smisla za lepo. Ko nema estetskog u sebi, ne treba filmove ni da gleda.

A TS? :)

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340472643' post='665484]

објасни то провајдеру који шаље обавештења да имамо на форуму недозвољене линкове и прети ти гашењем сајта.

ti sad kad odes preko onog linka sto sam postavila na rapid, kao gost ne vidis linkove preko kojih se skida film, tako da mi onda nemamo ovde nedozvoljene linkove na forumu.

Ako stvari drugacije funkcionisu, nemam nista protiv, neka neko obrise taj deo u mom postu i idemo dalje.

Подели на овим сајтовима

Љубавни приручник (Manuale d'amore) 2005.

Manuale_d%27amore.jpg

Ово је филм којем дајем чисту дестку.

Нема у њему неке екстра глуме, нема ни редитељских перверзија, нити неке уметничке вредности, али филм је тако допадљив и испуни срце.

То је прича о људима који се срећу са разним љубавним проблемима.

Младић у првој причи се заљубљује у девојку која је за њега на неки начин недодирљива.

Брачни пар из друге приче упада у кризу дуге везе.

Жена из треће се суочава са мужевљевом преваром.

Човек из четврте приче не може да преболи развод.

Оцена: 10 од 10

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

ti sad kad odes preko onog linka sto sam postavila na rapid, kao gost ne vidis linkove preko kojih se skida film, tako da mi onda nemamo ovde nedozvoljene linkove na forumu.

Ako stvari drugacije funkcionisu, nemam nista protiv, neka neko obrise taj deo u mom postu i idemo dalje.

неважно је, то је сајт за дистрибуцију пиратерије.

и не причам ти напамет, двапут се већ десило да су слали ...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340474378' post='665496]

неважно је, то је сајт за дистрибуцију пиратерије.

и не причам ти напамет, двапут се већ десило да су слали ...

jel' to ACTA već na snazi?

Подели на овим сајтовима

Copyright infringement није исто што и ACTA, иако обухвата делом и заштиту ауторских права.

прво је закон који се индивидуално дефинише на нивоу сваке државе према одређеном аршину а друго је предложени документ о интернационалном обухватању, спровођењу и тумачењу гомиле закона који се само делом тичу и заштите ауторских права а већином о крађи, проневери и заштити имовине сваке врсте.

према томе, папир и дрво нису исто.

србија нема закон, или изузетак од истог, који подразумева да је дељење заштићеног материјала без профита легално, а и где тако нешто постоји то важи у строго дефинисаним условима и НИКАД не подразумева дистрибуцију података везаног за материјал преко нета. то укључује и линкове ка сајтовима који се баве тиме, не само материјал.

зато су сви живи сајтови у русији и по несврстаним земљама које практично штите такве активности или губитке наплаћују опорезујући са додатних 1% рачунарске компоненте и потрошни материјал.

друго, провајдер има право да спроводи своју пословну политику, под условом да није нелегална, на било који начин који нађе за сходно.

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340472817' post='665485]

стварно?

па добро, то је пародија и мора да буде пренаглашених момената ... јел ваља?

Није лош филм, мож да прође , али од Јудејског хумора увек осећам неку горчину после у души , некако у свему претерају рецимо погледао сам већину филмова Вудија Алена и никад нисам осетио задовољство погледаним филмом.

Саша Коен јесте легенда, први је дошао на идеју да глуми неког азијату који се блесави по америке.

Знам да је пародија, али није правило да пародија има толико вулгарности .

Пародије су и све оне захебанције од Монтија Пајтона па ипак имају меру и укуса, Коен нема меру и нема укуса , не могу да прогутам свако гомно и кажем одлично је .

То је вако критика с моје тачке гледишта.

Иначе занимљив ми је тај Коен , интелигентан момак , комичан јесте , има идеје , мислим све у свему је добар, тако некако замишљам антихриста.

Подели на овим сајтовима

Ех па ти ниси схватио да ја рекох да не гледам лошу продукцију изгледа си изоставио то у чтенију. Мада ниси једини који би да ми види леђа, само ти то не мислиш озбиљно , јел да?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...