Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

The Day The Earth Stood Still

The Day The Earth Stood Still - OFFICIAL TRAILER

Number 23

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Ja samo da se ubacim sa jos jednim nepravoslavnim filmom 0202_238

Dakle, film me je odusevio, sa sve "mironosnicama" tj zenema oko padre Pia, iste su svuda 319.gif

Osim par delova, stigmata i sl film je neverovatan, meni bar u tom trenutku.

A di da nadjem trejler i kako da gi ubacim nemam pojma!

Dakle, Padre Pio, prica o jednom katolickom padre-u, definitivno preporucujem!

Kako je samo prikazano stradanje, njegove dubine i sirine, ma...

Divnoooo!  319.gif

Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Alef,mogao bi da mi nabavis "Drustvo mrtvih pesnika".Godinama ga nisam gledala.Prvi put sam ga gledala pre ravno dve decenije.Definitivno jedan od onih,koji je na mene ostavio snaznu impresiju za ceo zivot.

???? ???? ?? ?? ????? http://dl.phazeddl.com/1582243/Dead_Poets_Society_1989_dvdrip/ . ?????, ??? ?? ??? ????...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Trade (2007)

Трагичан филм о `трговини` деце која започиње крађом сиромашне тринаестогодишње девојчице у Мексико Ситију, а завршава се `продајом` у Њу Џерсију, успостављеној преко интернет `лицитације`. Тој `лицитацији` се приступа путем посебне шифре, а све изгледа врло логично и сасвим сигурно је овако и у реалном животу-несрећна деца завршавају у шакама педофила који дају велики новац за ову своју злу страст.

Постављена слика

На крају филма се каже да се сваке године, по подацима CIA-e, пребаци илегално између 50.000 и 100.000 девојака, дечака и девојчица у САД. Погађате, добар део њих је пребачен ради проституције.

Подели на овим сајтовима

Napisala sam esej i socijalne patologije trejda radi 0504_music

svakako ostavlja snazan utisak..mada mislim oce da ste ovaj film vec bili postavili  crvenilo 0501_music

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

Trade (2007)

???????? ???? ? `????????` ???? ???? ???????? ?????? ????????? ???????????????? ????????? ? ??????? ??????, ? ???????? ?? `????????` ? ?? ???????, ????????????? ????? ???????? `??????????`. ??? `??????????` ?? ???????? ????? ??????? ?????, ? ??? ??????? ???? ??????? ? ?????? ??????? ?? ????? ? ? ??????? ??????-???????? ???? ?????????? ? ?????? ???????? ???? ???? ?????? ????? ?? ??? ????? ??? ??????.

tja.

ne svidja mi se film.

Suvishe je holivudski...

evo jednog veoma snaznog ostavrenja holandske/luksemburske/nemachke/engleske koprodukcije.

na temu eksploatisanje dece...

Постављена слика

uzivajte u filmu 0205_whistling

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...